Att vara lika som bär.

 
 

lsb

AT2B3083

IMG_7792

lsb2

20111015-203733

AT2B2787

 
 
 

Ser ni ens vem som är vem?

Visst har dom olikheter men så mycket drag är precis likadana – de första dagarna när jag tittade ner på Noah var det som nån slags deja vu från när Buse var bebis och alldeles ny och doftade cheesecake. Nu är Buse stor och kan lägga armen om min hals och säga mamma? du är min vackra jungfru och annat som får mig att fnissa och smälta samtidigt. Eller stå på Apoteket för den delen med ett paket maxibindor i näven och vråla BLÖÖÖJA! MAMMA HÄR ÄR DIN BLÖÖÖJA! så att hela Ystad hör, samtidigt som mannen desperat försöker tysta sonen och man själv är sådär spädbarnstrött att man får ett hysteriskt fnitteranfall som snudd på gränsar till gråt. Den dagen var det för övrigt inte bara Apoteket som fick veta att undertecknad hade blöja, även BVC och annat löst folk på gatan fick ta del av den informationen. Han är hjälpsam på det sättet, Buse. Informativ.

Någon dag kommer Noah också kunna hjälpa till med informationsflödet, men än så länge är han bara en liten koladoftande bebis som har stora ögon klockan fem på morgonen och helst sover ovanpå oss om han får.

Men som ni kan se på bilderna.

Nog är dom bröder, alltid.

 
 

cherry

14 kommentarer till “Att vara lika som bär.

  1. Åh gudagåvorna, så fina! Jag TROR jag ser vem som är vem på fotona.
    Jag skrattade gott åt er informativa son, ur barns mun kommer sanningen. ☺️
    Ha en skön dag!

  2. Å vilka underbara foton! De är absolut lika, och jag känner igen deja vu- känslan du beskriver när jag själv fick nr 2. Lite ” creepy” nästan, har jag åkt tidsmaskin eller 😉
    Tycker att jag ser lite mer ”Emma-drag”hos Noah, kanske… Ha en fin dag med goa familjen, kram

  3. Ja visst är de lika! Det är lite kring munnen det skiljer sig på något vis, men det är svårt att sätta fingret på. Godingar, gud så jag längtar efter min knott nu!

  4. Vilka fina bilder på pojkarna! Jag tycker nog att Noah är mer lik dig än vad Buse är men visst är de lika.
    Jag upplever att det är svårt att få ut information på jobbet, vi skulle behöva Buse där :). Det är ju underbart, inga hemlisar här liksom :). Ha en skön dag i solen!

  5. Så fina! Snart kommer min lika informativa systerdotter hit, som vid förra besöket meddelade mig och alla omkring oss att vår granne var ”en riktigt tjock gubbe”. Grannen ifråga stod väl en meter bakom oss, men det man inte har i synfältet existerar liksom inte i den åldern, haha… 😀 Kram!!

  6. Visst är dom lika varandra brorsorna.
    Tänk så mycket roligt dom ska få ha tillsammans, finisarna.
    Och vad härligt att Buse delar med sig av all information till yttre världen – underbart!

  7. Fina pojkar! Så olika det kan vara, min treåring går inte att känna igen från kort från pyttebebistiden. Men Buse kan man ju känna igen! Eller jag tycker han verkar vara sig lik på fotot där han liksom ooooar lite i alla fall. Godingar!

  8. Så fina de är, och lika!:) Och barn och deras informationsspridande alltså… Jag brukar få skratta gott på mina lektioner åt en hel del skojiga kommentarer och reflektioner mina elever gör.

  9. Åh.. En sådan likhet måste göra Buse till en än mer mäkta stolt lillebror? 🙂
    (Av barn och dårar får man höra sanningen.. ;))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg