Att fixa sommarhåret.

 
 

har

 
 
 

Ho hoooo, idag ska jag till Böddi och fixa sommarhåret!

Det ska bli så himla skönt; att få lite omvårdnad och prata bort lite tid och uppdatera sig på vad som hänt sen sist. Och att få håret redo för sommaren. Han gör ju alltid underverk den där mannen.

Ovan se ni lite inspirationsbilder (från Pinterest) jag skickat till honom redan. Jag är ju ingen ”städad” tjej direkt, jag kan helt enkelt inte ha frisyrer som kräver underhåll. Jag äger inte ens en hårborste, jag fönar håret kanske en gång i månaden och locktång eller liknande använder jag extremt sällan – mest om det vankas fest eller någon annan tillställning. Annars behöver jag hår som bara finns där liksom, utan att jag ska behöva borsta och föna och böja och ha mig för att det ska se bra ut. Jag trivs med vilt, oborstat, enkelt hår och det vill jag fortsätta med.

Men idag hade vi tänkt korta luggen liiite, den är nu nästan jämnlång med håret och då blir det så ”tungt” på något vis, klippa upp det så att det får mer liv och kanske göra nåt litet med färgen (säger kanske, jag trivs bra med färgen han satte i sist). Så får vi se hur det blir. Jag längtar iallafall.

Sommarhår! Bring it on.

 
 

cherry

11 kommentarer till “Att fixa sommarhåret.

  1. SÅ HIMLA HÄRLIGT med frisörtid, det är ju så förbaskat skönt när någon pillar i ens hår. Synd bara att min frisör är så tjabbig, helst skulle jag ju vilja sitta och blunda och bara njuta av den timmen det tar att klippa mitt hår. Hoppas du blir nöjd med frillan 🙂
    http://lotte4.blogspot.se

  2. Borstar du aldrig ut håret? Just nu är jag i någon period där jag knappt kan sitta still i soffan utan att håret blir jätte tovigt! Hur gör du för att hålla det ”isär”? 🙂 Ha en trevlig frisördag!

  3. Oh, så härligt med frissatid! Var och fixade mig i förra veckan, efter att inte ha varit där sedan oktober förra året.. katastrof..
    Ska bli kul att få se vad du hittar på, är du sugen på lite ljusare, med tanke på bilderna?

    Ha en toppendag!
    Kram Catta

    1. Nej jag tror jag fortsätter på mörkt, trivs bra i den färgen jag har 🙂 gick bara på klippningen och känslan i bilderna <3

  4. Mycket kan man leva utan men hur är det möjligt att klara sig uten en hårborste??! 😉
    En helt annan sak: Har jag missat slutet på kejsarsnittsberättelsen? Kan inte minnas att jag fått veta mer om den där ”klådan från helvetet”?! 🙂 Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg