Att ha pimpat upp Buses dörr.

 
 

AT2B1044

 
 
 

Just nu har Buse en period med stort behov av att märka ut det som är hans. Rummet till exempel. Han har ritat teckningar som vi fäst upp på dörren (”här står det ’här bor jag'”)  och han har fäst upp namnskylten från sin gamla förskola, den med kaninen, för att markera att det här är hans rum – här bor Buse – och han talar högt och tydligt om för alla som kommer vilket som är hans rum och var han håller hus nånstans.

Så jag tänkte att jag kanske kunde hjälpa till med det där.

 
 
 

AT2B1046

 
 
 

Så när jag beställde via Framkalla sist så tog jag lite extra Buse-bilder (Framkalla är en app som Nino byggt och där man kan framkalla sina bilder man har i mobilen, Instagrambilder eller vanliga, på riktigt fotopapper i olika format – grymt. Appen är gratis och finns här eller för android här) och satte sedan ihop en liten fotospegel till spegeln på dörren.

Jag tog spegeln längst ner, eftersom man inte är så lång när man är tre. Där ser han själv bilderna bra, och det är ju huvudsaken. Men med tanke på vilken succé det blev tror jag att vi kommer att bygga på hans dörr med foton även på mittenspegeln och den högsta.

 
 
 

AT2B1060

 
 
 

Bilderna fäste jag med färgglad washitejp (hittat här) lite slarvigt. Det behöver inte vara så på pricken när det leder vägen in i ett barnrum, tänker jag.

 
 
 

AT2B1062

 
 
 

(Sen när Buse kom hem och såg förrän blev han själaglad, och ville ABSOLUT ha washitejp på handtagen också, och varför inte? Så dom fick han linda in själv med lite hjälp).

Ja, tjugo stycken bilder och lite tejp och så fick en Buse en nästan ny dörr; en som tydligt visar här bor jag för alla som kan tänkas komma förbi.

 
 

cherry

5 kommentarer till “Att ha pimpat upp Buses dörr.

  1. Hej! Först vill jag tacka för en jätte inspirerande blogg,men en fråga i morse såg jag ett recept på din blogg på ett bröd med honung bl.a som man inte skulle knåda Blev så sugen på att baka de,så jag åkte och handlade jäst men nu hittat jag inte receptet har du tagit bort de? Med vänlig hälsning,/Karin

  2. Haha, ja barn lyckas alltid ”förstöra” inredningen med sin egna stil 😀 Det blir ju oftast inte så fint när barnen får gå loss men fint att de får göra det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg