Att säga godmorgon från blåsten.

 
 

3V6A0053

 
 

3V6A0063sv

 
 

3V6A0054

Kimono – LoveWarriors (här)

 
 
 

Jamen då säger vi väl godmorgon från ett blåsigt, salt Västkusten idag då?

Herregud så vackert här är – även när vinden piskar havet så hårt att det delar sig i kaskader vid klipporna. Eller framförallt då, kanske. Vi bor i min farbrors stuga med fantastisk utsikt över holmarna och bara några minuters promenad från pappa och hans fru (som jag har saknat så innerligt mycket). Det kommer bli perfekt att husera här i några dagar.

Man sover som utslagen här. Pappa brukar säga att det beror på havsluften och kanske har han rätt; men Noah gav mig lite över sex timmar innan han ville käka och somnade sen om i tre till, jag har varit snudd på medvetslös och Buse sover fortfarande som en stock till ljudet av blåsten. Mannen har hämtat frukost så nu ska vi duka upp croissanter och jordgubbar och annat som hör semestern till och sen får vi se hur vi spenderar dagen. Med tanke på blåsten kanske vi tar en tripp till Smögen för att strosa i gårdsbodar (och hitta mig en vindjacka *hrm*) och ta en lunch nånstans vid bryggorna, lugnar det ner sig har jag lovat Buse att vi ska lägga oss och fiska upp krabbor på löpande band att hålla i handen innan dom släpps i igen.

Oavsett blir det en tisdag bland hav och vind och ledighet.

 
 

cherry

8 kommentarer till “Att säga godmorgon från blåsten.

  1. Har ni varit på Nordens Ark? Det har inte vi men ska dit idag när det är uppehåll men ändå inte supervarmt. Får se om det är något att ha men oavsett hjälper man ju till att sponsra hotade djurarter…

  2. åh, nu tog Du fram minnen (igen)
    och just känslan, jag blir nästan dåsig
    ända hit, – den saltstänkta blåsiga som
    får en att gäspa sådär overkligt.

    underbart ! tack !

    .. och så är Du. så. sanslöst. fin.
    ett helt annat slags j i s s e s .

    kram,
    hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg