Att ta igen tid.

 
 

3V6A0033

 
 
 

Det var ju ett tag sen vi var här, men vi tar igen tiden.

Igår med att bara landa i deras vardagsrum, få ett glas i handen, känna doften av maten som tillagades ute i köket lika kärleksfullt som den alltid gör. Pappa älskar ju det där med att laga mat, och jag älskar att äta den. Han är fenomenal på det där.

 
 
 

3V6A0036

 
 
 

Igår blev det sashimi med underbar sallad som hans fru fixat (måste be om receptet) samt Pappas Berömda Räksoppa. Den är det dock inte värt att be om recept på för han bara kastar ihop något varje gång och vet liksom inte riktigt vad han själv har hållt på med.

 
 
 

3V6A0010

 
 

3V6A0015

 
 

3V6A0019

 
 

3V6A0008

 
 
 

Annars kände vi oss mest som hemma.

 
 
 

3V6A0005

 
 
 

Buse var överlycklig för det fanns två barn till i huset att leka med, så honom såg vi knappt röken av på hela kvällen. Han satt på altanen och lekte med nån vattenbana tillsammans med de andra två och skrattade så han tjöt.

 
 
 

3V6A0023

 
 

3V6A0025

 
 
 

Men hur vackert är det inte? Huset ligger liksom på ett berg så man har hela den där utsikten framför sig. Det är så det svindlar i magen.

Och idag har vi vandrat rundor i blåsten, ätit lunch med räkfrossa och legat på mage på en brygga för att fiska krabbor. Men mer om det imorgon, för vi har tappad tid att ta igen och kramar för månader att utbyta.

Pappa-tid, ni vet. Jag får liksom inte nog.

 
 

cherry

5 kommentarer till “Att ta igen tid.

  1. Åh, passa på och tanka mycket pappakärlek nu. Njut av att bara bara.
    När man ser bilderna så ser man vad du fått mycket av din inredningstil ifrån. Äpplet faller inte långt från äppelträdet.
    Mys och njut nu.

  2. Åh så härligt det ser ut och så skönt du beskriver det! Vilken härlig blå/turkos färg på det fina skåpet:) Hoppas ni får underbara dagar tillsammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg