Att hoppas att han minns.

 
 

3V6A0438

 
 

3V6A0447

 
 

3V6A0460

 
 

3V6A0455

 
 

3V6A0457

 
 

3V6A0468

 
 
 

Sommarkvällarna är evighetslånga, på det där sättet dom bara är när man är barn – allting är färgat av blått ljus här vid kusten, det doftar min egen barndom och jag kommer på mig själv med att hoppas att han kommer minnas det här. Ledigheten. Somrarna. Kvällarna på Västkusten med morfar och kvällarna i Småland med mormor och allting där emellan.

Denna lilla, vackra, älskade.

Jag vill ge honom hundra somrar värda att minnas.

 
 

cherry

7 kommentarer till “Att hoppas att han minns.

  1. Ja, visst vill man ge barnen så många härliga minnen som möjligt, och jag är ganska säker på att du kommer att lyckas :). Nu när mina kids är vuxna så kommer jag på mig själv att höra när dom pratar om saker de minns, att det var exakt så som jag ville att dom skulle minnas det när de blev stora..

    Ha det så jättemysigt, jag älskar dina bilder!!
    KRAM

  2. Det är klart att han kommer att komma ihåg! <3 Sättet ni är på med honom och lillebror, kommer att sitta innanför skinnet. Att sedan få träffa morfar och mormor med respektive i sådana fina miljöer, gör ju även dessa minnen till hjärteminnen.

  3. Ett tips Emma är att göra en liten fotobok som du kan ge till Buse som han kan ta fram och kika på när som helst. Ett bra sätt att komma ihåg vad som man varit med om! Det brukar alltid dyka upp rabattkoder vid sommartid och vid jul.

    1. Ja, det är nog smart. För idag insåg jag att min 6-och-ett-halvt-åring inte minns en enda sak från det han var ca 3 år och bakåt. Allt är puts väck! Men han gillar att se på bilder och filmer från när han var liten och han bläddrar ofta i sitt egna lilla album som vi ordnat åt honom.

  4. Älskar bilderna! Fotstegen i trappen och fötterna i pölen, helt underbart! Dofter kan verkligen locka fram minnen, så även om man inte minns precis allt från när man var barn så minns man ju ändå känslor förknippade med dofter. Och jag gissar att de där dofterna kommer att framkalla fina minnen för honom också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg