Att styra kosan hemåt igen.

 
 

3V6A0904

 
 

3V6A0897
cape – busnel // tröja – h&m // byxor – malene birger // skor – gamla friis

 
 
 

Och så lämnar vi Västkusten för den här gången.

Lämnar kvar klipporna och havet och krabborna och alla sjöstjärnor som Buse plockat upp och kastat i igen, lämnar det vita huset på berget där morfar-kramarna bor och åker hem till Ystad för att hämta flickor, tvätta lite kläder och landa. Men inte så värst länge, för imorgon bär det av mot Drömmen igen för ännu en vecka där bland skog och sjö och badrumsförberedelse – det är en miljon papper som ska fyllas i, kvalitetsansvariga som ska väljas och ritningar som ska skissas upp och gud vet allt som krävs när man ska bygga badrum där inget funnits förut.

Det har varit underbara dagar och jag har några bilder kvar att visa, men för nu säger vi hejdå Västkusten och hej Ystad och avverkar några mil.

Snart är vi hemma igen.

 
 

cherry

4 thoughts on “Att styra kosan hemåt igen.

  1. Hej!
    Hittade till din mycket trevliga blogg då jag satt och googlade kalklitir färger:) blev väldigt förtjust i din kulör, men tycker det är svårt att se exakt vad det är för nyans… Går den endast mot grått eller är det brunt i den också? Tycker färgen skiftar på olika bilder, och vill gärna veta exakt hur den ser ut innan jag beställer hem den:) du har säkert svarat på denna frågan otaliga gånger innan, men hoppas att du orkar ta dej tid igen! Mvh, Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *