Att ha tankat solenergi.

 
 

3V6A3592

 
 

3V6A3614

 
 

3V6A3624
baddräkt – freya (här) // kimono-klänning – Arnhem (här)

 
 
 

Vi var ju på stranden igår och tankade sol och åt lunch på YSB och hade det allmänt härligt sådär första dagen med sol på cirka evigheter. En riktigt bra start på veckan om man frågar mig.

Den här veckan ska vi upp till Drömmen igen för att beställa container inför badrumsbygget och fixa med en massa annat sånt som ska var på plats när dom väl sätter igång. När man fått ok från kommunen så måste man vänta tre veckor innan man kan sätta igång tyvärr, men så snart dom veckorna passerat så jäklar ska det byggas badrum må ni tro! Uj uj uj. Vi är lite olika där, mannen och jag; han får ångest av tanken på projekt medan jag på nåt sätt drivs av projekt, frodas av det. Och tur är väl kanske det.

Idag har jag lite saker som ska slutföras, jag ska måla klart lite bakgrunder till studion och så väntar ett lunchmöte men sen förbereder vi färd till Småland här hemma med hundar och barn och packning. Halva veckan Skåne – halva veckan Småland; det är en ynnest att kunna ha det så.

Hej augusti. Du blir en bra månad, tror jag.

 
 

cherry

8 kommentarer till “Att ha tankat solenergi.

  1. Jag tror också att Augusti blir en bra månad faktiskt. Det ser ut som att det blir en hel del värme och sol i alla fall. Bättre sent än aldrig.

    Fina bilder. Jättefina byxor du har på första bilden.
    Ha en fin dag.

  2. Härligt, och som du säger så måste det verkligen vara en ynnest att ha både ert fina hem och Drömmen att landa i :). Jag håller med om att augusti ser ut att bli en bra månad!
    Kram

  3. Hej Emma! Ser härligt ut:) Själva är vi i Simrishamn och semestrar. Har ett par frågor till dig ang Köpenhamn. Tar ni tåget från hyllie, om inte var? Om ni har bilen med vart parkerar ni den, och köper ni biljetter på plats? Önskar dig en fortsatt fin semester//Maritha

    1. Hej! Ja vi åker från Hyllie, parkerar i parkeringshuset 🙂 brukar köpa biljetter i Skånetrafikens app men går även att köpa på stationen 🙂

  4. Nja inte måste du vänta 3 veckor Emma! Det är tiden det tar för beslutet att vinna laga kraft, alltså under den tiden någon sakägare kan överklaga kommunens beslut 🙂 så du får börja innan dess! Antar att ni fick bygglov med startbesked i samma beslut? Eftersom det troligen inte behövdes nån kontrollansvarig? Funkar väll olika i olika kommuner men arbetar själv med bygglov så fråga om det ät nått!

    1. Är det så? Kontrollansvarig behövde vi men det stod med startdatumet att man startade på egen risk typ innan 3 veckor efter delgivning så jag har inte vågat chansa 🙂

      1. Ja, alltså lovet gäller ju från den dagen handläggaren tagit beslut. Sen så påbörjar man på egen risk om nån överklagar! Och om ni inte fick startbeskedet med bygglovet i samma beslut så ska ni ändå vänta på det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg