Att ha fått första leveransen kakel!

 
 

3V6A3672

 
 
 

Och så kom äntligen den första leveransen med kakel!

Den skulle kommit förra veckan, men eftersom det här är lite off så bestämde sig DHL för att bara köra vissa dagar och så blev det idag istället. Oavsett; nu är det här! Och jag har längtat.

Det här är plattorna som ska sitta på väggarna i den lilla toalettdelen. Där inne blir det mer eller mindre helkaklat, bortsett från det stora stallfönstret och det lilla fönstret som redan finns där idag (det större badrummet kommer inte att bli helkaklat på grund av det skulle bli cirka världsdyrt att kakla 12 kvm rum med 4,2 i takhöjd så där har jag en annan lösning) och jag hade världens flax med dom här plattorna ska ni veta. Jag var nämligen på jakt efter cementkakel och hamnade hos Stiltje och där var det minsann dunderrea på just det jag sökte. Hur bra?

 
 
 

3V6A3699

 
 

3V6A3711

 
 
 

Och såhär ser dom ut!

Ljuvliga, matta, vackra cementplattor i gammeldags rosa-beige-grå som kommer vara alldeles fantastiska mot det tänkta golvet och inredningen. Och för bara 200 kr kvadratmetern! Så det är ett hett tips om ni letar cementkakel, på Stiltje (här) finns det några partier för 200 kr/kvm, dock finns det bara x antal kvm av varje och du måste köpa hela partiet – men vad gör det om man kan komma billigare undan? Världens kap, anser jag.

Så nu är ännu en liten bit på plats.

Cementkakel!

Och vackra sådana, också.

 
 

cherry

7 kommentarer till “Att ha fått första leveransen kakel!

  1. Så fint kakel! Vi ska också fixa våra badrum så jag följer ditt projekt med stort intresse 🙂
    Det kommer såklart att bli världsfint eftersom du har så god smak!
    Kram!

  2. Hej! Måste bara kolla en bild du tagit på ditt sovrum…där har du en bild när en kimono hänger på en trähand, det ser ut som den är stor och i texten under så skriver du att du hittat miniversioner men frågan är hur stor är handen som kimonon hänger på samt vilket material är den gjord i inte miniversionerna…mvh Susanne

    1. Fast den är inte i trä, det är de händerna jag länkade åt dig innan 🙂 Den är i nån form av metall och typ riktig storlek.

      1. aha då fattar jag!du har för bra kamera helt enkelt!! materialet är egentligen oviktigt det är storleken jag vill åt, hysteriskt snygga! men nu vet jag ju vad jag skall fråga efter, tack så mkt:))

  3. Läckert kakel. Hur undviker man risken att det spricker i ett gammalt trähus? Det rör dig kanske extra mycket kalla vintrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg