Att ha smycken till badrummet.

 
 

3V6A3024

 
 
 

Det här är det vackraste badkar som någonsin funnits tror jag, och det ska stå vid fönstret i det blivande badrummet och vara det finaste smycke man kan tänka sig. Tidigare har det stått som demoex hos Lena (Fritsla Tyglager) och nu står det alltså i Drömmen och är alldeles otänkbart ljuvligt.

Jag som alltid velat ha ett kopparbadkar. Äntligen.

Just det där råa men ändå mjuka passar så himla bra in i Drömmen. Här hemma skulle det inte alls komma till sin rätt på samma vis, men där – åh. Och till golvet vi valt, och till lösningen med fönsterna och –

ja.

En dröm.

 
 
 

3V6A3803

 
 
 

Och till den; en vacker dusch!

Jag har inte kunnat packa upp hela duschen ännu, gör det när den monteras, men här ser ni iallafall en liten glimt av badkarsblandaren och ser kanske vilken typ av stil den har. En underbar sak från Badex med mjuka linjer och böjt huvud som om den niger, och som inte kom i koppar men i en mässing som bryter av fint och som kommer förse oss både med badvatten och duschvatten. Och dom två tillsammans; den nigande duschen och det kurviga badkaret, kommer vara badrummets absolut vackraste par tror jag.

Inte konstigt att hjärtat klappar snabbare.

 
 

cherry

13 kommentarer till “Att ha smycken till badrummet.

  1. Oj sa fint! Det kommer att passa alldeles fantastiskt bra uppe i Drömmen! Vi aker mycket till Marocko, och där gar jag alltid och tittar pa dessa underbara badkar som man kan köpa ganska billigt i Medinan. Det har alltid fallit pa hemtransport och pa det lilla problemet att hela badrummet da maste göras om…..Nu far jag se det i helhet hos dig istället, och det är ju inte fy skam det heller!

  2. Nu blir jag allt avundsjuk. Var inne på att skaffa ett kopparbadkar i mitt lilla badutrymme. Men hur jag än ville fick det helt enkelt inte plats. 🙁 Kunde väl konstatera att det låg ett lite utanför min budget också så på ett sätt var det väl lika så bra. Men fint är det.

    1. Men gud nej! På bilden står den ju i kontoret. Badrummet är inte byggt ännu, så den står bara där så länge.

  3. Det är så snyggt badkaret! Bor inte så långt från Fritsla och varit i den affären många gånger. Sett det badkaret och det är så himla snyggt! Hon Lena har fantastiskt många fina saker i den affären, eller hur? /Ulrika

  4. Jag säger vara ooh och aaah karet o kranen är så vackra att det nästan gör ont i en. Hoppas ni får många härliga badstunder i det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg