Att ha haft en milstolpe.

 
 

3V6A7201

 
 
 

Idag har varit en stor dag, för idag var nämligen Buses allra första simskoledag!

Tänk att han är så stor nu. Herregud. Eller att man själv nu är så vuxen att man har ett barn som går på simskola. Ibland slår det verkligen i huvudet med all kraft, det där.

 
 
 

3V6A7207

 
 
 

Det gick väldigt bra och han hade en alldeles egen hejarklack på läktaren som ni kan se.

 
 
 

3V6A7210

 
 
 

När vi kom ut var solen på väg ner och Buse var himla nöjd med sin alldeles första lektion och över att han fått hoppa som en groda från ena änden av bassängen till nästa. Lite mindre nöjd var han dock över att han inte fick simborgarmärket redan idag. Den där bristen på tålamod har han fått av sin mamma.

 
 
 

3V6A7226

 
 
 

Och hemma badade huset i gyllene kvällssol!

Och nu sitter vi i sängen och tittar på små filmer för barn på narkoswebben; Buse ska ju få sina rör imorgon så vi försöker förbereda oss så mycket vi bara kan och har just sett klart filmen där hunden Bella fått ett rör i örat av doktor Lena. Nu ska vi fortsätta med nån clown som har ont i magen tror jag.

Ha en fin kväll, allihop!

Här hemma ska det slocknas tidigt.

 
 

cherry

10 kommentarer till “Att ha haft en milstolpe.

  1. Ja visst blir de stora med en gång när de ska börja på simskola 😀 Mina två största går på badminton och idrottsskola och sen den lilla har jag ju som så småningom ska gå igenom allt det där med. Jag är glad för min lilla sladdis så jag får vara med om allt igen 😉
    http://lotte4.blogspot.se

  2. Hahaa, vår minsting började också på simskola idag! Storebror springer på fotboll och ishockey redan 5 dagar i veckan, och nu känns lillebror plötsligt så stor när han också har sin första egna ”hobby”.

  3. min son har också fått rör i öronen och även polyperna togs bort. gick galant och fort, men framförallt inget ont i öronen längre!

  4. Testar från datorn om det ska fungera. Den där otåligheten känns igen, på äldre dar har jag funderat om jag kanske har en släng av ADHD..?
    Hoppas allt går bra med insättning av rör på din lilla fina Buse.
    Kram
    Ingela

  5. Lycka till! Alltid pirrigt och jobbigt när barnen ska opereras. Men det kommer gå bra. Och Buse kommer må så mycket bättre sedan.
    Kram

  6. Måste bara fråga vad det är för buske som blommar så vackert på den sista bilden? Vet du Emma eller någon annan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg