Att potentiellt kunna ta Spökbebisar.

 
 

3V6A3135

 

 

 

Spöket löper.

Varken Tant eller Tooka har ju kvar någonting att löpa med, men eftersom Spöket är så ung så vill jag vänta ett eller två löp innan jag steriliserar henne, och nu har jag då alltså ett stycke löpande Spöke hemma som springer omkring ett par gamla avlagda damtrosor och gör sig till. Jag har fått förklara för Buse att det betyder att Spöket kan få bebisar, vilket han i sin tur såklart har tolkat som att hon SKA få bebisar och att när dom har kommit ut så kan hon bada i badkaret igen. Och mamma har erbjudit Olles tjänster men vi känner väl att en Lagotto och en Italienare möjligtvis skulle kunna generera en jäkligt snabb svampletare men inte så mycket mer, så det var tack men nej tack på den.

Nä,

hur kul det än må ha varit med små-Spöken så ska hon bara få göra det här löpet och sen bli steriliserad så att vi slipper risken för livmoderscancer och allt annat som dom kan drabbas av.

Men just nu? Fortfarande potentiella Spök-bebisar.

 
 

cherry

6 kommentarer till “Att potentiellt kunna ta Spökbebisar.

  1. Halloj… ja gör det efter första löpet… jag läste att man minskar risken för djuvercancer med ca 84 % om man gör det då. Vår lilla 6-åring har just opererat bort livmoder och en cancercysta så nu hoppas vi att det inte kommer fler knölar…

    Men söt är ju spöket där hon svassar runt i rosa trosor förstås..haha….
    Kram Katarina

  2. Det där med sterilisering funderar jag väldigt mkt på. Nu har ju vi en hane men ändå. Ska vi eller ska vi inte? Vad är för och nackdelarna med det?
    Många säger att Sid skulle bli lugnare efter en sterilisering men jag vill ju inte att han ska mista sin personlighet.
    Gaaaah jag blir tokig!
    Kram

    1. För tikar så är det ju bara fördelar om man nu ändå inte tänker ta valpar. Man slipper löpen och skendräktigheten och cancerrisken. Hanar har ju inte cancerrisken på samma sätt utan där görs det ju antingen för att hanen mår så dåligt om det finns löptikar i närheten eller för att, som du skriver, jämna ut humöret. Men vad jag har förstått så ju längre du väntar desto mindre påverkan kommer det att ha på personligheten, det vill säga att om du väntar tills hans person har satt sig så kommer just den inte ändras så mycket? Men jag kan ha fel. Kram

  3. Smart. Min hunds mormor dog i livmodercancer. Har många gånger tänkt tanken på att sterilizera min flicka. Jag vill ändå inte ha valpar på henne, hon är för vek. 🙂 Men det har liksom inte blivit av, mellan löpen tänker man inte mycket på det och när hon väl löper så går det ju inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg