Att säga godmorgon fredag!

 
 

3V6A5353

 
 

3V6A5360

 
 

3V6A5364

 
 

3V6A5366

 
 

3V6A5372

 
 

3V6A5377

 
 
 

Och en godmorgon fredag! där bilderna får stå för orden, för vi har en aptidig tid hos BVC och som ni vet är det ju alltid en mindre cirkus när man ska transportera sig själv, två barn och en skäggig så tidigt nånstans vilken morgon som helst. Dessutom är det vaccin-tid ville jag inte alls ser fram emot – jag har supersvårt för att vara den som håller när dom sticker eftersom jag aldrig någonsin (såklart) vill göra något som gör ont på mina barn, och jag blir lika gråtmild jag som ungen och känner mig alldeles fladdrig i timmar efteråt.

Så vi ska försöka styra ihop oss själva här hemma nu, se till att allting är med, och sen bege oss till BVC för sprutor. Kanske inte världens bästa sätt att starta en fredag, men om vi avslutar med muffins och chai och kramar på EspressoHouse sen så kanske det blir bättre tänker jag.

Så ses snart igen när jag har med tid att skriva!

Nu ska jag stålsätta mig för bebisgråt.

 
 

cherry

13 kommentarer till “Att säga godmorgon fredag!

  1. Vilka fantastiska bilder på dina fina! Jag hoppas att våra hundar kommer att vara lika fantastiska med barn som era verkar vara. Vi väntar barn i december och det är det enda jag oroar mig för, att vi ska behöva utesluta någon i familjen. Men det brukar ju gå bra, så jag hoppas att det gäller även för oss.

  2. Underbara bilder. Lycka till med vaccineringen! Jag glömmer aldrig när äldsta sonen skulle få sin första spruta och jag lyckligtvis läst på och köpt hem flytande Alvedon. I flera timmar märktes inget men sedan minsann, då skreks det. Som tur var hängde en snäll svärmor hemma hos mig i några timmar för att maken var bortrest och det var hon som fick upp flaskan med Alvedon – jag var tydligen för stressad av den ”onormala” gråten för att klara av den barnsäkra korken…

  3. Vilka fina bilder! Hoppas det gick bra med sprutorna.

    Jag lyssnade precis på din podd hos Blogg Business, alltså SÅ himla bra!! Vilken fantastisk människa du är!! Väldigt inspirerande!

    kram
    Linda

  4. Hoppas det gått bra, det är aldrig roligt med vaccinationer!

    Jag tänkte passa på att fråga en sak, det är nämligen så att jag har starka funderingar på kalklitir till vårt vardagsrum men kan inte bestämma mig för färgen. Helst vill jag ha en mjuk, ljus och något varm grön-turkos färg. Jag landar någonstans mellan Sky och Sage, och såg att du målat med Sky. Känns den mest blå, och isåfall varm eller kall? Jag tycker att det är sååå svårt det här! Jag har fattat att man kan blanda själv också men det verkar ju läskigt, haha!

  5. Vaccinering på de små är aldrig kul, hur cool man än är själv med sprutor som förälder 🙁 Förundras över att han redan kan ”rulla” tungan, iofs fattat att det är ärftligt och mina bägge tungrullande barn har sååå kul åt mina fruktlösa försök till att träna in denna förmåga. Kan du ”rulla” tunga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg