Att ha öppnat.

 
 
1
 
 

 

Och så är ju Kung Fidolin öppet.

Sen i måndags egentligen, men då det varit så himla galet i ett den här veckan har jag inte ens gått ut med det här utan bara på Instagram (har ni Instagram? jag finns där som @attvaranagonsfru) och nu finns där inte så jättemycket kvar. Herregud vad jag har lärt mig mycket på dom här dagarna! Och så himla roligt det har varit.

Och är.

 
 
 

3V6A9817

 
 

3V6A0503

 
 

3V6A1305

 
 
 

Bilderna på första lasset tog jag på Kronovall Slott – och alla dessa små stjärnor som kom och gjorde min dag… går inte ens att förklara. Underbara ungar som gjorde jobbet enkelt och som jag skulle kunnat fotograferat i dagar om det nu var så. Nästa laddning kläder kommer väl om ungefär två veckor och då börjar det om igen, och det är den biten som är så fantastiskt kul – att få sätta ihop på bild det man drömde om när man gjorde inköp, och göra det till något att ta på. Går knappt att förklara. Att vara på ett slott en hel dag och prassla bland tutukjolar, hårband och barnkläder – det är bra för själen det.

Men ja, en ganska tom butik alltså, men likväl en butik.

Kung Fidolin är född.

 
 

cherry

14 kommentarer till “Att ha öppnat.

  1. Så roligt att det börjat så storartat för dig Emma. Underbara bilder och kläderna som också är underbara, liksom dina modeller. Jag tycker det har varit så roligt att titta på fotona! Ser att Noah också är modell, så gullig och fin.
    Men en sak som jag har reflekterat över, du skriver inte ut vad det är för material i kläderna.
    Lycka till med fortsättningen Emma.
    Varma kramar från Ninni.

      1. Åh…och ja tiden ska räcka till mycket…och du har haft en hel del att göra vad jag kan förstå.
        Jag är imponerad av din energi och kreativitet, allt det du åstadkommer.
        Kram Ninni

  2. Hej! jag vill börja med att säga att din blogg är heeeeelt fantastisk!! …och nu webshop, så himla kul, Grattis! Själv är mina barn stora så jag får bara njuta av dina fantastiska bilder. Fortsätt i samma härliga känsla!
    Kram!!

  3. Grattis, igen! Det är så kul att du öppnat en webshop och att det går så bra. Men jag tror faktiskt inte att någon är särskilt förvånad över att det blivit succé. Du är en stjärna och allt du gör är grymt! Du är en stor förebild som visar att allt faktiskt är möjligt. Heja dig!!!
    Kram

  4. Alltså, närbilden på flickan i Tova trenchen är nog den vackraste bild jag nånsin sett. Så underbar! Du är så fantastiskt duktig fotograf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg