Att ha ett nytt lördagsnöje.

 
 

3V6A6918

 
 
 

Vet ni?

Nu är Buse fyra år (eller ja, om en vecka är han det) vilket innebär att han äntligen får lov att börja på ridskola! Om ni bara visste vad han har tjatat om ridskola. Och inte mig emot, eftersom jag är uppväxt på en hästrygg själv och är väldigt partisk i frågan. Det finns liksom så mycket bra saker att lära sig i ett stall, som inte har med hästar att göra. Och nu är han alltså så gammal att vi har kunnat skriva in honom för hans allra första termin av ponnyridande, och jag hoppas SÅ att han kommer tycka det är lika roligt som han tyckte att det var med ridlekis på den tiden vi bodde nära Kummingårdens och kunde ta dom där shetlansrundorna ute i skogen.

Men nu står det alltså små, små ridstövlar i hallen och väntar på att få användas och det är en stjärnögd liten pojke och en mäkta exalterad mamma som kommer bege sig till stallet om några timmar för att skriva in en Buse för lektioner.

Åh.

Så stor, och så liten. Två världar i en Buse på något vis.

 
 

cherry

10 kommentarer till “Att ha ett nytt lördagsnöje.

  1. Åh, vad kul för honom. Jag och min äldste gick på mamma/barn-ridning. Fast jag är inte så van vid häst som Du. Ha en trevlig dag med honom, Emma. Kram

  2. Åh så roligt! Han kommer säkert älska det! Har själv börjat ta lektioner igen efter 10 år utan hästar .. Så himla kul!!

  3. Hoppas han tyckte det va skoj. Tänk att han redan är 4år. Har följt dej sen innan han blev född och det känns absolut inte som så länge.
    Jag har njutit av allt jag läst under den här tiden
    /Ann-Sophie

  4. Vars är de fina stövlarna ifrån? Var de bekväma? Letar med ljus och lykta efter sköna ridstövlar åt sonen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg