Att ha en längtan efter helg.

 
 

3V6A5721

 
 

3V6A5716

 
 
 

Hård vecka, men snart är det helg och chans att varva ner lite. Ja, om man bortser från det faktum att det vankas kalas, då. Just fyraåringar är väl kanske inte så kända för att ge en nervarvande miljö. Men jag tänker att det är ju bara två timmar och Buse kommer att ha hysteriskt roligt och SEN kan jag varva ner i väntan på att det ska bli söndag och ett något mer stillsamt vuxenkalas.

Jag ska försöka bygga vidare på den där bildväggen vid sängen också tänkte jag, jag har bilder som ligger och väntar (och jag har fäst dom med dubbelvikt washitejp på baksidan) och tanken är väl att den ska klättra från den ena sidan över till den andra så småningom. Men jag tar små etapper i taget i takt med att jag framkallar bilder, och på så sätt blir det ett lite mer långdraget projekt att njuta av än att bara smälla upp det så fort det går. Och med tejpen är det ju bra, då slipper man hål i väggen och kan ändra om cirka hur mycket man vill.

Så det är med en viss längtan efter helg jag tar fredag och startar kalasförberedelser här hemma. Vad gör ni?

 
 

cherry

16 kommentarer till “Att ha en längtan efter helg.

  1. Fantastiskt fin är er gavel! Washitejp är jag besviken på…lämnade svarta märken OCH allt ramlar ner! Kan kalk väggar vara så mycket bättre att fästa på? Jag prövade på en vägg målad med vattenlöslig halv blank färg.
    Jag sprang ju förbi dig, där, igår, och hann med tåget. ..så nu är jag borta över helgen. I dag blir det museum Damien Hirst och Vigelandsparken. Har precis letat en halvtimme efter kaffe filter i ett okänt kök : )

  2. Fräckt med bilderna, att de ska täcka så stor yta!!
    Själv landat på kontoret efter veckans andra PT-pass =brutal träningsvärk, ha ha. I helgen ska jag & kärleken ta en miniweekend i din gamla hemstad Helsingborg faktiskt. Bo på hotell & äta gott på kvällen så har du trevliga Helsingborgstips av något slag så är de varmt välkomna 🙂 Ha en härlig helg, kram!

  3. Å, skulle kunna dra det täcket över huvudet nu o somna bums tror jag;-)
    En sliten till här som är lite tröttkepsig..
    Skönt med helg!
    Ha en fin helg och så ser jag så klart fram emot nästa helg:)))
    Kram Anna

  4. Måste leta presenter till ett dubbelt 7-årskalas på söndag och imorgon åker vi till stugan! Men först ska äldsta sonen ha fotboll ikväll och motocross imorgon. Vi har dock varit väldigt förskonade från helgaktiviteter senaste året…
    En fråga om sänggavel: några tips på snygg gavel som kan placeras framför ett fönster? Om man inte vill köpa en vanlig i tyg och inte kan ha en sådan här stor och fin som ni har?

  5. Men alltså vad har ni gjort? Det är olidligt rörigt och blippigt och fult här inne sedan ni hamnade på Nöjesnytt. Pallar knappt att läsa men kanske vänjer sig…..? :-/

        1. Ja ja men där har min blogg legat sen 2010 🙂 Det är inget nytt. Och går man in på vår riktiga adress så ser man ju inte Nöjesnytt.

  6. Är själv med barnen då mannen ska på herrklubb så vi ska våldgästa mormor och morfar och sen blir det nog film och godis i soffan! =)=)

  7. Vi ska inte fixa kalas men vi ska gå på kalas, fira barnens kusin som fyller fjortis 🙂 Sen blir det middag hos goda vänner.
    Längtar ju väldigt mycket till nästa helg med, ska bli galet kul.

    Kram och fin kalashelg!
    Catta

  8. Hej!
    Jag har också lite problem med att alla reklaminlägg både ovan och till höger blippar och byts typ 1 ggn i sekunden. Förstår absolut att du måste ha reklam på bloggen men den är liksom lite rörigare än förut.

  9. Ja ja vet att någonstans kan man kolla MEN VA HETER FÄRGEN EMMA HAR I SOVRUMMET !?? Love it, need it i min hall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg