Att ha haft poliskalas grande.

 
 

3V6A8257

 
 
 

Okej, är ni redo för typ 100 kalasbilder?

Igår var det ju, som ni vet vid det här laget – det är ett himla tjatande, Buses första kalas med kompisar. Han var extremt förväntansfull över detta och hade önskat sig Världens Bästa Kalas (om man ska vara mer exakt så hade han faktiskt sagt ordagrant ”mamma, jag önskar mig världens bästa kalas; med vin och bastubor” och det lät ju onekligen som ett jäkla party men kanske inget jag kunde arrangera just i år).

När han vaknat var det dags för presentöppning! Vi hade bett om inga presenter på inbjudningarna för att göra det så lätt som möjligt för föräldrarna, så han fick födelsedagspresent av oss redan igår istället eftersom han ändå kommer få idag när farmor&farfar med flera kommer.

 
 
 

3V6A8262

 
 

3V6A8274

 
 
 

Han blev mycket nöjd.

Och ute i studion hade jag pyntat för kalas som ni vet!

 
 
 

3V6A8366

 
 
 

Det gamla trädgårdsbordet med ett lakan över funkar alltid bra för fest. Och heliumballonger (jag köper heliumtub på Partyland och fyller själv, så mycket smidigare än att försöka transportera dom uppblåsta i bilen) och pompoms i blått och vitt i riktig polisanda.

 
 
 

3V6A7961

 
 
 

Och lite tassels. Vem blir inte glad av tassels?

 
 
 

3V6A8290

 
 

3V6A8294

 
 
 

Och så dukat med polis-sugrör, tallrikar och polisbrickor.

(När det vankas kalas är eBay din vän).

 
 
 

3V6A8378

 
 

3V6A8385

 
 
 

Lite mer ballonger, som en guldig fyra och en polishelikopter. More is more.

 
 
 

3V6A8368

 
 
 

Födelsedagsbarnet i full polismundering!

Konstapel Buse till er tjänst.

 
 
 

3V6A8404

 
 
 

Noah var såklart också kittad, med fängelsetatueringar på ärmarna och allt (Partykungen.se).

 
 
 

3V6A8410

 
 
 

Och Banditen var också kittad…

 
 
 

3V6A8440

bk

 
 
 

Och mannen och jag.

Det var lite mindre porrigt att klä ut sig till tjuv än till polis konstaterade vi. Lite lättare att hitta acceptabla kläder.

 
 
 

3V6A8450

 
 
 

Och så hade vi fäst en pinata ute på Buses veranda som barnen fick gå loss på med en träslev. Dock behövdes det en enarmad för att på riktigt ta sönder den.

 
 
 

3V6A8448

 
 
 

Och så serverades det tårta!

Jag har inte tagit några bilder när barnen var här eftersom, tja, eftersom dom inte är mina barn och jag inte vill dra hela ”hej kul att träffas jag har en blogg är det okej om jag fotar dina ungar? hm?” första gången jag träffar föräldrarna, men det var fyra stycken plus Buse som härjade i två timmar. Första halvtimmen lekte dom ganska bra själva, sen var det tårta, sen lekte dom lite själva sen var det pinata och sen märktes det att det var dags att börja aktivera dom så då lekte vi kurragömma och dansa-stanna och hela havet stormar tills det var ungefär en kvart kvar och då arrangerade vi skattjakt!

 
 
 

3V6A8363

 
 
 

Jag hade gjort det enkelt för mig och köpt ett färdigt kit på nätet som bara var att ladda ner och skriva ut, och som bestod av ledtrådar som barnen fick hitta och som jag läste upp. Varje ledtråd ledde till en annan ledtråd och det var galet uppskattat, så det är ett hett tips (laddade ner via grapevine.nu).

Så då letade barnen genom halva huset med hjälp av ledtrådarna och skatten låg tillslut under huvudkuddarna i vår säng och bestod av små godispåsar med godis och varsin:

 
 
 

3V6A8288

 
 
 

Polisbadanka!

Tyckte jag själv var vansinnigt festligt, och lite kul att dom fick med sig en sak som skulle finnas kvar långt efter kalaset tänkte jag (eBay igen).

Och så var Buses fyraårskalas till ända , och trots att det inte blev vin och bastubor så blev det lyckat ändå. Och vankas det poliskalas hemma hos er så hoppas jag att ni kanske fått lite inspiration. Nu är det dags att sätta igång kaffet och plocka fram lite polismuffins för snart börjar vi på kalas nummer två, och tja –

lite fest kan man ju aldrig få för mycket av.

 
 

cherry

32 kommentarer till “Att ha haft poliskalas grande.

  1. Men WOW!!! Så underbart kalas och i vanlig ordning oemotståndligt pynt!!:)) var har du köpt noahs tjuv-dräkt? Och mannens samt din outfit??? Vill ha till halloween genast!!!!! Kramar

  2. håhå, älskar’t!! och bandit-Noa vill man ju bara ÄTA UPP så vansinnigt söt som han är. Buse har allt tur som har så fantastiska föräldrar, stort grattis på födelsedagen till honom! <3 minns när jag på bussen för fyra år sedan läste att bönan (som väl var arbetsnamnet om jag minns rätt?) äntligen hade tittat ut och fick en liten tår i ögat. hoppas ni får en riktigt underbar dag allihopa (men mest buse 😉 )

  3. Men alltså sötaste lilla konstapeln, så fin så det är inte klokt. Och Noah.. dör ihjäl mig, jäses sicken going!
    Ni vuxna är ju förtjusande ni med såklart, vilket underbart kalas han fick Buse.

    Kram och ha en mysig söndag,
    Catta

  4. Åh vilket fint kalas! 🙂
    Och om jag får fråga- vart kommer den fantastiska kaninen som sitter på väggen ovanför sängen?
    SÅ ljuvlig!!!

    /Marie

  5. Alltså, hur fina är ni egentligen??!! 🙂 Och banditen fick bli polis och ni var banditer… Sitt 4-årskalas (om det är av den här digniteten i alla fall) kan man nog minnas hela livet! Allt gott önskar jag er med det fortsatta firandet! =)

  6. Så fint ni gjort det! Det vankas snart kalas för vår lilla 4 åring så nu fick jag lite inspiration 🙂
    En fråga angående mat, hade ni det eller det var tårta ni bjöd på? Man har en hel del som snurrar i huvudet inför första kalaset 🙂
    Tack för en fin blogg!

  7. Som den finne jag är läste jag bastubor som bastu-bor och kunde inte för mitt liv förstå vem det är som bor i bastun och vad de gör på ett kalas…

  8. Vilket underbart kalas!
    jag älskar ditt engagemang och hur du går all in.
    Och polisbossen himself – helt fantastiskt galet söt. Hoppas att han får en underbar födelsedag i dag med.

  9. Alltså, ni är såååå himla coola förädrar !!
    Sjukt fina bilder, jätteläckert altihopa, supergulligt födelsedagsbarn och otroligt söt lillebror 🙂 För att inte tala om förädrarna och ”lektanten” 😉 Jag kan Absolut tro att det blev världens bästa kalas 😉
    kram,
    Monica i Rom

  10. Alltså jag måste vara helt blind… Men jag hittar inte Noahs dundertuffa outfit på partytajms hemsida! Om du orkar, kan du skicka en länk? Jag tycker att jag har sökt igenom hela sidan men lyckas inte hitta bebis-dräkten nånstans!!! :((

  11. Haha.. Jag dör, vad roligt: Vin och bastubor?? Var fick han det ifrån?! Underbart. Allt ser bara fantastiskt ut, PolisBuse galet nöjd ut och lillfisen.. Hahaha. Vilken sötpaj. Du och maken får mig att tänka på Kling och Klang. Glädje! 🙂

  12. Så festligt! Helt fantastiskt härligt!! Håller med tidigare kommentarer om vilken lycka att ha föräldrar som verkligen går all-in!! Ljuvligt! Underbar dag och stort grattis till Buse!
    kram
    Linda

  13. Å, kortet på Noah i bandit-dräkt – så härlig! Tack för superbra tips att skriva ut en färdig skattjakt, det ska jag definitivt göra på nästa barnkalas.

  14. Haha helt underbart, jag kan lova dig att detta är något han kommer komma ihåg och prata om länge =) Ni är ju bara så underbara… Kram Mia

  15. Åh! Varifrån kommer Leos polisdräkt?
    Och banditens poliskläder? Har stripp-problem här också inför sonens önskade poliskalas, men tycker hennes ser anständig ut 😂.

    1. Jag tror att även Buses kom från Partykungen.se och Banditens gjorde vi bara så att vi köpte mössan + brickan+ solglasögon (var ett paket) så tog hon egen vit skjorta och svarta byxor.

  16. hej hej, underbart kalas! vi ska också ha poliskalas till min 4 åring snart och undrar vad skattjakten hette som du laddade ner från gapevine = )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg