Att packa ihop för kvällen.

 
 

3V6A8463

 
 
 

Nä, nu tar vi och packar ihop för kvällen här inne.

Ljusen fladdrar på vardagsrumsbordet, lite god mat väntar och det enda som fattas är väl egentligen gästerna som åkte tillbaka till Småland vid lunch efter att ha övernattat – det är ju alltid så tysttomt på något vis när gäster åker och man ska ställa om sig på att vara själva i huset igen.

Men vi kunde iallafall konstatera att det, hur märkligt det än må kännas, faktiskt snart är julmarknadsdags, och att vi den här gången kommer vara plus en bland fårfällarna och stånden då vår au pair landar om två veckor vilket är så spännande att det inte är klokt. Men den 26 oktober kommer hon vilket innebär att när julmarknaden öppnar i november så är hon med oss där för att förhoppningsvis få lite julstämning, hon också.

Det blir bra, det här.

Och psssst – ni som efterfrågar fler inlägg om flickorna, ni har väl inte missat att jag skriver uteslutande om hundarna några gånger i månaden HÄR?

 
 

cherry

4 kommentarer till “Att packa ihop för kvällen.

  1. Ja just ja, så spännande att hon kommer snart er au pair! Och så himla söt bild!! 🙂
    Kramar
    Ps. Tror inte jag behöver nämna att jag hade lite strul med datorn och kommentarerna imorse 😉 tummarna höll jag såklart för Banditen! Kram

  2. Vilken jättefin bild! Som jag saknar att jag inte fotade barnen ännu mer när de var så små. Och eftersom jag inte hade någon fin mobil med kamera så saknas det helt bilder från t ex barnvagnspromenaderna jag tog vareviga dag, besöken på öppna förskolan, nya mammagruppskompisen som jag började fika och luncha med. Men minnena finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg