Att få tre dofter i en.

 

3V6A7967

 

Har ni sett Airwicks nya ljus?

Jag fick hem två stycken för att, i samarbete med Airwick, testa hur de såg ut och doftade. Dom finns ju på ICA och Coop och sådär, men jag har aldrig plockat med mig ett hem innan, så det skulle bli spännande att få se dom live.

Det första jag reagerade på var att dom VERKLIGEN byter ljus! Hur häftigt som helst. Och inte bara att dom byter färg/ljus när dom brinner, doften i sig ändras också under tiden mellan dom tre olika dofterna som finns i varje ljus (perfekt när man är ombytlig, ha ha). Men just det där med hur dom skiftade i färg var det bästa, när dom är tänka och det är lite skymning så känns det nästan som om det blir samma ljus som när en brasa är tänd, ni vet.

Såhär:

 

 

Perfekt inför hösten.

Det ena, turkosa, doftade lite hav och salt och det andra hallon och rosor och var lite sötare i doften på något vis, så det beror lite på vad man gillar. Ni kan läsa mer om dom olika dofterna här, och ja dom finns ju som sagt på ICA, Hemköp och Coop. Så sniffa på ett när ni är där nästa gång och se vilken av dom du gillar bäst.

Men färgskiftningen! Hur fin?

 

cherry

Rekommenderade inlägg