Att ha fått sin dos av Småland.

 
 

3V6A1816

 
 

3V6A1813

 
 

3V6A1811

 
 
 

Och så har jag fått min dos av ett höstligt Småland;

vi är tillbaka hemma igen för att förbereda för au pairens ankomst imorgon, men jag fick iallafall en bomb av höst och skog och löv igår så jag klarar mig ännu ett litet tag. Jag gick in för att kika lite i det stundande badrummet men backade snart ut igen; det är just i det där stadiet när man undrar vad i h* man har gett sig in på och om det någonsin kommer att bli klart, det var stora hål rakt ner i grunden, golvplankorna var upplyfta och på sina ställen kunde jag nog se rakt ut i trädgården om jag ville. Jisses. Tur att man vet att det kommer bli bra tillslut.

Idag blir det allmänt fix här hemma för att bli klara, och jag ska försöka skruva ihop en våningssäng åt Buse (SOM han tjatat om att få en våningssäng) och sen kanske pimpla den lite så att den smälter in mer i rummet och blir lite roligare än bara en träklump med madrasser i. Och så tvätta och städa lite och sånt där annat som kanske inte är världens roligaste men behöver göras då och då.

Så, det blir min söndag. Vad gör ni?

 
 
 

cherry

13 kommentarer till “Att ha fått sin dos av Småland.

  1. Här har vi fin-fina sändagstraditioner.
    Först en löptur i skogen å sen söndagsmiddag tillsammans med lillasyster å hennes kärlek. 😉
    Stående varje vecka, i dag är det dom som bjuder å barnen följer inte med till skogen utan ska till badhuset med sin mormor å morfar! 🙂
    Ha en bra dag! 😀

  2. Godmorgon! Låter härligt, o vad spännande det ska bli att följa er resa med en till i huset!
    Idag ska jag spendera några timmar hos min härliga farmor, hon har bakat sina goda småkakor, så de blir mysigt.
    Ha en skön söndag, kram!

  3. Hej Emma! Jag gillar inläggen om Småland och drömmen extra mycket. Har alltid velat ha det så med en stuga eller gammal skola och så vackra gamla entrédörrar. Jag får dock nöja mig med Dina fina bilder. Idag blir det milen i skogen. Jag och sönerna ska göra en Fjällräven Classic nästa augusti så vi måste träna. (11 mil på en vecka i vandrarkängor med tält 😉 Det är bra för mig, jag behöver det verkligen. En vecka sedan bloggeventet! Riktigt trevligt. Kram

  4. Här gör vi samma lika. Tvättar, småplockar och gäspar oss ifatt en tidsskillnad på 6 timmar efter vår New Yorkresa. Vi kom hem i fredags förmiddag så nu börjar det ordna till sig med tiden.

  5. Morrn morrn!
    Låter som att du har lite att stå i, vilken tur att vi fått en extra timma denna söndag då 🙂 Hade ingen aning om att det var redan det var dags att ställa om, men det märkte jag ju när ajfånen inte stämde med köksklockan..
    Ser fram emot att få se resultatet med ”träklumpen”, älskar när du tar dig an projekt!

    Vi varvar denna söndag med lek, fortsatt halloweenpyssel, piff av nymålade sovrummet och äppelplockande tror jag. Skulle vilja hinna med att sy lite maskeradkläder till barnen med, men får se.

    Ha en go dag fina du!
    Kram Catta

    Ps. Jag väntar ju på att den blå tutun ska komma i strl 3-4 år typ, status på det? Måste bara beställa en sån till Inez, samt kragen då, hoppas inte den hinner ta slut för jag tänkte beställa dem ihop..

  6. Det blir superskönt att bara hänga här hemma och pyssla lite med vinterfix. Dagens stora projekt blir att ta allt ur den lilla Harry Potter skåpet under trappan där alla våra vinter jackor/handskar/skor är i princip inkastade i en stor tragisk hög. Har köpt korkar och korgar – här skall det bli ordning och reda. Lite skön musik på så blir det en härlig hemmafixardag.

  7. Gjorde en utflykt i Roslagen igår, njöt också av hösten men många träd hade tappat sina löv nu. Så vackert det var i Småland!
    Ser fram emot färdigstylad våningssäng sedan, lär väl inte likna något man sett 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg