Att kliva in hemma igen.

 
 

3V6A5689

 
 
 

Borta bra men hemma bäst, så är det ju.

Efter en vansinnigt tidig morgon var det så himla skönt att öppna dörren hemma och kliva in och mötas av sex stycken hundar, mamma, SockervaddsGöran och doften av vanilj som dröjer kvar från någon av doftljusen.

Jag är ju som bekant inte så glad för att flyga, men det gick faktiskt bra trots att planet lät som om det behövde oljas både här och där och all information var på tjeckiska från den mumlande piloten. Mannens hand i min och en sovvarm Noah på magen är det bästa lugnande som finns i min mening.

 
 
 

3V6A5691

 
 
 

Och i köket har jag gjort en liten lamplösning!

Det är lampan som även hängde i det gamla köket i Lutande Huset som nu fått en plats på en krok under kökshyllan. Sladden ska fästas upp lite snyggare såklart, men annars tyckte jag det blev en utmärkt lösning för att få lite mer ljus utan att behöva sätta ett lysrör under hyllan. Och minns ni det gamla väggskåpet från förra köket också förresten? Det står ute i kontoret och är avtorkat och väntar på att få samma färg som luckorna och den här hyllan, och sen ska det upp på väggen även här. Jag älskar målarfärg av just den anledningen; det krävs så lite för att få till något som är enhetligt. Med några penseldrag så har två gamla köksförvaringar integrerats med det nya köket som om de alltid hört ihop.

Men nu ska jag fortsätta att packa upp och slänga in en maskin tvätt efter resan och boa in mig ordentligt efter resan.

Hemma är trots allt hemma.

 
 

flinga

4 kommentarer till “Att kliva in hemma igen.

  1. Så fint ni fått det i köket, kan bara hålla med om färg, det är så himla smidigt och älskvärt! Har själv gått lös på allt möjligt under den senaste veckan, hittade en så fin matt färg på Panduro, perfekt att pyssla iordning lite möbler till kidsens rum! Välkommen hem och ha en fin lördag, kram L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg