Att göra fotmask inför vintern.

 
 

3V6A6273

 
 
 

När Noah sov middag häromdagen passade jag på att ge mig i kast med paket två som MayBeauty hade skickat; deras fotmask! Den har jag också skrivit om innan och tycker det är skönt att göra en fotmask då och då för att mjuka upp fötterna och ta hand om dom lite extra, särskilt nu när dom alltid är instängda i skor eller innetossor på grund av kylan.

 
 
 

3V6A6280

 
 
 

Man börjar med ett fotbad på en tio, femton minuter för att förbereda fötterna.

Mycket skönt.

Man kan inte göra fotbad tillräckligt ofta om ni frågar mig.

 
 
 

3V6A6285

 
 
 

Sen på med masken!

Det är liksom två par strumpor som man klipper upp och stoppar ner fötterna i och stänger runt vristen med en tejplösning. Om man vill kan man även dra ett par vanliga strumpor över för att ge det extra skjuts, det brukar mannen göra men harn har riktiga reptiltassar. Mina är inte i lika illa skick så jag brukar bara ha påsarna (dock kan det bli lite halkigt, ett par strumpor gör det enklare om du ska gå omkring).

 
 
 

3V6A6288

 
 
 

Låt masken sitta på i två timmar, och gör något annat trevligt under tiden.

 
 
 

3V6A6290

 
 
 

Och efter två timmar är det bara att skölja av!

Det tar ca 4-7 dagar innan fötterna börjar ömsa skinn, men sen lossnar en massa död hud. Inte så mysigt kanske men OJ vad mjuka dom är efteråt! Som små babyfötter. Efter runt 7-10 dagar har du fått den fulla effekten.

Om du också vill testa fotmasken eller fylla på lagret får du 30% på fotmasken med koden Emmafoot i samarbete med MayBeauty. Rabatten dras i kassan. Mer om fotmasken och hur du beställer kan du läsa HÄR.

 
 

flinga

Rekommenderade inlägg