Att ha jul i huset.

 
 

3V6A6338

 
 
 

Johodå nu börjar det ordna upp sig här hemma!

 

Jag har börjat ta tag i julpyntet (man får börja) och har satt upp stjärnor och lite smågranar och annat. Ni ska få se såklart, men nu är det lite för mörkt för att fota. Jag hann dock ta en bild på Tant & Spöket; sådär ligger dom hela tiden – Spöket ovanpå för att få värme och Tant helt obekymrad om sin gäst. Får mig att tänka på hur fåglar sitter som värddjur på typ noshörningar och krokodiler i naturprogram ni vet. Svaret på Tookas provsvar har kommit om knölen var som vi trodde bara ett ofarligt lipom, men så himla skönt att få det bekräftat så behöver vi inte fundera mer på det och ha en oro i magen för att något ska vara fel. Jag går alltid hellre en gång för mycket än en gång för lite.

 

Nu bakar jag och Buse pepparkakor till råga på allt så hela huset doftar julafton och nu när mörkret lagt sig kan man låtsas att det är JÄTTEMYCKET snö utanför, och inte alls helt barblåst som det är på riktigt.

 

Ho hooo, snart är det jul vänner!

 

(Och designen börjar ta form också! Lite barnsjukdomar som alltid, men det ordnar upp sig. Jag är mest glad för bildbredden, jag. Och ni som vill läsa mer om flickorna vet väl att jag bloggar på Morrr också? Nåja – mot pepparkakorna!).

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg