Att ha fått bilderna tillbaka.

 
 

3V6A8510

 
 
 

En del av er har ju inte kunnat se bilder här på Elsas ett par dagar – men nu ska det vara löst! Yay! (Och ser du fortfarande inte bilder; testa att starta om webbläsaren). Dessutom har vi haft en tysk hackerattack här idag, så det har varit mycket spännande må ni tro.

Här har det hunnit bli nästan kväll och flickorna har lagt sig till ro i soffan (jo, ibland funderar jag på en fyra tro det eller ej – Tant & Tooka börjar ju bli gamla damer nu, och ja – ni vet) och i ugnen står en lasagne och jag kontemplerar över om jag orkar åka ut för att fixa det sista inför fredagens julfestpyntning eller om jag ska ta det imorgon istället. Jag är liksom ännu i pyjamas, det blir liksom lätt så när man arbetar hemma, jag har dock tagit mig i kragen nog för att sminka mig lite lätt så jag är ju ändå halvvägs klar kan man säga; men det är ändå ett stort steg att dra på sig kläder och åka iväg när alla nyss kommit hem och jag mest vill äta den där lasagnen och umgås istället.

Vi får se hur det blir. Nu – onsdagskväll i Lanthandeln.

 
 

11 kommentarer till “Att ha fått bilderna tillbaka.

  1. Hahaha….jag såg att det var nåt väldigt konstigt på Glamourpsykologens blogg , funderade vad som hänt😃

  2. Hej Emma…hade inga problem tidigare via min padda, men dock genom mobilen…Men NU är bilderna små små små…på paddan!
    Kramar från Ninni.

  3. Haha! Gud va sjukt… Skulle precis gå in och läsa + kommentera och säga att jag inte längre kan se bilderna på din blogg från telefonen och så dök det här inlägget upp 🙂 Kram Tina (tidigare kommenterat som Put a smell on me, nu ny blogg + nytt namn) 🙂

  4. Har inte haft problem med bilderna, men däremot undrar jag om någon annan har nämnt om de har problem med texten sen ni bytte layout? Jag tycker texten är lite svagare och därmed svårare att läsa. För övrigt är är det en fantastiskt blogg!

    1. Ja ja SÅ fort går det tyvärr inte 🙂 Nu har dom fått tillbaka bilderna iallafall, sen tar det lite tid att fixa storleken (det syns nämligen bara så för några av er, så det är svårare att hitta).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg