Att fylla ett dött utrymme.

 
 

3V6A9943

 
 
 

Ni vet det lilla ”gattet” i den stora hallen som ligger mellan vardagsrummet och sovrummet?

Jag hade ju den där gamla träsoffan där innan, men så var jag tvungen att flytta in den i studion och sen dess har det här utrymmet varit tomt i väntan på att vi ska hitta något som passar in just där och som kan ge en lite mer ombonad känsla – det ser så himla kalt och kallt ut när man tittar in i det rummet tycker jag.

Och nu har vi hittat det!

(Nu blir ju detta dock en såndär dålig blogg-cliffhanger, men jag kan inte visa förrän senare, för vi fick dit det så sent igår att det var tokmörkt ute och tja, det är ju fortfarande tokmörkt så det går inte att fota. Men ikväll ska ni få se vad det blev).

Och så blev det alltså dagen innan avresa och jag ska släpa upp våra resväskor från källaren (tre vuxna och två barn med skidkläder – herreguuuuud) och börja packa. Spel är inhandlade, dom sista julklapparna är fixade (tacka gudarna för näthandel alltså) och det enda som återstår är som sagt att packa och sen städa upp lite här hemma så att vi kommer hem till ett städat hus och inte behöver spendera dagen innan julafton med att jaga julklappar och julstäda. Det räcker med att ha granjakt och julmatsinköp på listan den dagen, känner jag.

Och så hålla tummarna så vi fasiken inte får nån storm imorgon, för ska jag upp och ner två gånger på en dag med flygplan så vill jag för en gångs skull slippa göra det i storm, iallafall.

Det håller vi tummarna för va?

Bra.

 
 

2 kommentarer till “Att fylla ett dött utrymme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg