17.

 

julkalendern

fru-tavling

 

Dagens lucka är i samarbete med La Leia och en riktig lyxbomb!

La Leia är experter på underkläder och erbjuder exklusiva varumärken från A till O kupa. Dom erbjuder personlig utprovning både på plats, via telefon eller mail! Jag är ju ett stort fan av La Leia som ni vet och är sjukt exalterad över denna vinst själv.

Vill du få underkläder utprovat av La Leias experter? Svara i kommentarsfältet var La Leias fysiska butik och huvudkontor ligger och vilken behå storlek du tror att du har idag .Underklädssetet som provas ut får du behålla. Du vinner alltså både en personlig utprovning OCH det set du väljer.

Oh la la på den.

Svaret på frågan kan du hitta HÄR.

Tävlingen varar till och med den 23 december.

Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS LINDA HALLÉN – DU HAR MAIL!

 

142 kommentarer till “17.

  1. Tyvärr finns affären i Malmö ( långt från småland ! )
    Jag tror att jag är en 80 c och skulle älska att glida runt i DAME DE PARIS PUSH UP SVART

  2. Den ligger i Malmö. Har passerat butiken flera gånger men inte kännt att det är lönt att gå in pga att jag mest använder mjuka varianter utan bygel, detta för att jag är väldigt känslig och tycker att bh-ar trycker och spänner. Jag tror att jag har 75B men det vore fantastiskt kul att få prova ut med ett proffs och kanske kanske hitta en bh som känns bra mot kroppen!

  3. I Malmö. Jag har 70G och älskar att frossa i underkläder men det är inte lätt att hitta rätt i min storlek.

  4. Hej!
    Södra Förstadsgatan 16 i Malmö
    Jag har vanligtvis storlek 85B. Skulle vara väldigt intressant att få hjälp av proffs med utprovning.
    Fin tävling 🙂
    Hälsn Karin

  5. Åh min drömtävling! La Leia ligger i Malmö! Just nu går jag runt med amningsbehåar i 75D som sitter som ett sladdrigt bälte runt bröstkorgen och gör mig konstant irriterad av den obehagliga känslan. Har sedan flera veckor spanat in precis vilken bh jag vill ha just från La Leia! Och har bilder redo för en mailkonsultation. Men med knaper mammapeng och osäkerhet på storleken har det inte blivit något köp ännu. Det finns ingen affär i min stad som säljer amningsbh i min storlek, hittade en 70E som satt okej men modellen gav konstig strutform. Och borde nog snarare ha 65F eller 65G. Kan inte förklara vilken dröm det vore att bära underkläder som faktiskt passar min kropp! Nu har jag även börjat jobba en halvdag i veckan och skulle vilja se lite snygg och proffsig ut med en härlig siluett istället för dessa formlösa sladderbälten. Har dessutom fått en sjukdom så jag tappat mitt hår och får satsa på att blända med en snygg kropp istället. 😉 Håller mina tummar stenhårt för denna önskevinst

  6. Butiken ligger i Malmö. Åh ja ja ja vad jag vill vinna! Jag har 75D vilket verkar vara en omöjlig storlek, finns aldrig i vanliga butiker vilket gör att en bh alltid kostar massor (jag har inte massor) så jag unnar mig aldrig något fint utan har bara några i basfärgerna hudton och svart. Skulle vara drömmen att få någon fin bh för en gångs skull!

  7. Butiken och huvudkontoret ligger i Malmö.
    I vanliga fall har jag 75C, men är just nu gravid med andra barnet och har inte en enda BH som sitter bra nu:( hoppas ni får en toppensemester!

  8. La Leia ligger i Malmö.
    Jag har st 80E och skulle verkligen behöva lite nytt under – jag har precis opererat bort livmodern och skulle behöva trosor som inte skaver på ärret och en snygg bh för att ”boosta kvinnligheten” lite!

  9. Butiken ligger på Södra Förstadsgatan 16.
    Går förbi där varje dag till tåget, tittar in, dreglar av förtjusning över dessa vackra skapelser och skulle gärna prova ut en bh i 75 E

  10. I Malmö! Preciiiis vad jag behöver! Har ingen aning vad min nya byst behöver eller klär i. 75e gissar jag på?

  11. Herrejösses vilken tävling! Malmö! Och tror jag har 75 b men kanske inte ändå med tanke på att jag aldrig ägt en bh som inte skaver eller kasar runt en massa. Om folk hade sett hur det ser ut under tröjan alltså 😅

  12. Södra Förstadsgatan 16 i Malmö!

    BH-storlek är ju totaaalt olika beroende på märke… Men ungefär 80C 🙂

  13. I hjärtat av Malmö finner du butiken La Leia
    det vill säga alldeles för långt bort för mig 🙁
    Jag tror att jag har 95C idag..

  14. I Malmö ligger butiken och den är så guld värd att besöka!! Just nu väntar jag på att alla amning/gravid hormoner ska ur kroppen ( speciellt bysten får ju ett eget liv 🙀 ) och att bysten ska bestämma sig över vilken storlek de vill ha efter detta barnet, inget är som väntans tider… Springer runt i 90 D just nu

  15. Butiken ligger i Malmö och jag skulle älska att åka dit och prova ut BH. Jag har stora hål i den jag har och så har jag en som är lite liten och en jag inte trivs med. Jag har stl 70E nu.

  16. Butiken ligger i Malmö.

    Jag har det senaste året gått ner lite drygt 40 kilo så brösten är ju inte riktigt vad de har har varit, har dessutom ammat två barn 😃 Så att få lite hjälp med utprovning och att få brösten på plats igen hade varit jätteroligt! Har gått från 90 G till vad jag tror nu är 75 C.

  17. Butiken och huvudkontoret ligger i Malmö.
    Jag köper storlek 85C men inte en enda av mina bh:ar sitter skönt och bekvämt, är som ha på sig en tvångströja som spänner och glider och är allmänt obekvämt. Därför hoppas jag nu få vinna en utprovning på La Leia så jag slipper gå omkring i mina tvångströjor.
    /Anna Pernryd

  18. Butiken och kontoret ligger i Malmö, på Södra Förstadsgatan 16. Jag skulle gärna svansa runt i MADISON BALCONETTE
    Jag tror att jag har 85 F i behåstorlek.

    God Jul till Er alla önskar Åsagåsa

  19. Södra förstadsgatan 16 Malmö ligger denna butik.

    Vilken storlek jag har? Ja, det undrar jag också. Lyckas klämma ner mina kära i både 85A & 75D. Hur mina brösthållare sitter? Tja, illa är väl ett snällt ord. Behöver jag hjälp? Simmar fiskar?

    God Jul önskar Josephine

  20. I Malmö finns butik o huvudkontor. Tror att jag har 85c, men med tre ammade barn sen 2010 samt 9 kg viktnedgång på 5 månader så vete sjutton. Vore så coolt att få hjälp och dessutom något snyggt som belöning till de stackars tuttarna som har fått stå ut med en del de senaste åren 🙂

  21. SödraFörstadsgatan 16
    21143 Malmö
    Har (tyvärr) 85 B men efter min blivande viktnedgång på sisådär 5-6 kilon vill jag ha 80 igen

  22. Hej! Butiken ligger i Malmö och jag tror jag har 75b. 😊 Tack för en fantastiskt härlig blogg!
    Annette

  23. Den ligger i Malmö, på Södra Förstadsgatan.
    Jag har 80D tror jag – det råder definitivt delade meningar om det där beroende på vilken butik man kilar in i. Förra gången jag provade på plats var yngste sonen med och kläckte den oerhört irriterande kommentaren: ”Vad många tuttar du har mamma!” Jag gissar att han menade de där tuttarna under tuttarna so to speak – som också skulle kunna bli över ursprungstuttarna om man har köpt fel storlek.Funderade skarpt på Victoria Secret i somras då jag var i Florida, bara för att få veta vilken storlek jag bör ha men gillar inte riktigt stilen på deras underkläder så…..Håller tummar och tår för vinst för att reducera antalet tuttar på min kropp. Kram Mia

  24. La Leia Butik: ligger på Södra Förstadsgatan 16 i Malmö långt från Nacka där jag bor. Men hoppas så på vinst från deras fina sortiment. Min storlek är 80 D. Ho ho ho

  25. I Malmö finns den fysiska butiken. Jag har 80D 😀 TACK för en inspirerande blogg med härliga levande bilder och för att få chansen att vinna ett set från La leia.

  26. I Malmö ligger huvudkontor och den fysiska butiken.
    Helt ärligt vet jag inte riktigt vad jag har i storlek nu. Efter två täta amningsperioder blev min vanliga storlek 70C (kanske egentligen 65C, finns det?) liten och tom 🙂 Panikhandlade nu på slutrean några nya bh:s i storlek 70B. De känns bättre men ändå inte. Där är jag nu 🙂

  27. Butiken finns på adressen Södra Förstadsgatan 16 i Malmö. Tror att jag har 80 b vore kul o se vad en expert säger :).

  28. Butiken finns i Malmö och jag tror att jag har storlek 75A😊. Hade varit trevligt med något upplyftande efter tre ammade barn😉!

  29. Buktiken finns på Södra Förstadsgatan i Malmö – jag har gått förbi flera gånger…
    Men aldrig gått in, aldrig provat ut en BH… vid 50? Det har inte prioriterats för en ensamstående mamma. Men nu har jag träffat en man – skulle gärna ha något fint under!
    Tror att jag har storlek 80C alt 85C.

  30. Butiken ligger här i Malmö! Jag har fel storlek har jag förstått 🙂 allt från 80A till 75 C. Vore Nice med ett proffsutlåtande!

  31. Butiken och huvudkontoret ligger på Södra Förstadsgatan 16 i Malmö.

    Jag tror jag har bh-storlek 85 F-G men det vore underbart att bli ordentligt måttad och få en bh som sitter precis som den ska.

  32. Malmö, favorit staden.
    Jag har 80E och passar bäst i balconette modell.
    När jag är i Malmö nästa gång, tittar jag in.

  33. La leia ligger på Södra Förstadsgatan 16 i Malmö. Jag använder idag BH storlek 85 B och har länge önskat att få underkläder utprovade just för mig 🙂

  34. I Malmö! Jag har stl 75B. Vore trevligt med personlig och professionell utprovning av lyxiga underkläder!

  35. I Malmö!
    Jag tror att jag har strl 75B.. Det hade jag i alla fall INNAN jag blev gravid. Men alltså efter graviditet, lång amningsperiod har jag verkligen noll koll känner jag. Har mest gått i amningsbh senaste året?! Känns nästan pinsamt att erkänna att jag inte vet vad jag har för bhstorlek längre!

  36. Butiken finns i Malmö! Jag tror att jag har 75C, i varje fall är det storleken i den bh jag använder i stort sett varje dag. Den är numera grådaskig och det skulle verkligen vara ett lyft (i dubbel bemärkelse) med något nytt:-))

  37. Butiken ligger i Malmö, och jag handlar sedan många år bara underkläder i USA där jag har 38 DDD. Jag tror att det är 85 E kanske… 🙂

  38. Butiken ligger i Malmö 🙂 Jag har 80G, och skulle mer än gärna svida om till en REFIND GLAMOUR STRAPELESS IVORY, för att slippa axelband då jag har en tung byst 🙂

  39. Hej,
    Butiken ligger Södra Förstadsgatan 16 i Malmö. Var inne flera gånger när jag bodde i Malmö men smet ut snabbare än kvikt. Jag hatar att prova underkläder och badkläder, det finns nästan inget som gör mig mer obekväm. Jag känner mig utlämnad och fel även om jag kaxat till mig några gånger och fått proffshjälp så står jag där som ett fån och känner mig som en oformlig säl.
    Jag gissar att jag har typ 85B men det är lite oklart efter några gravidkilon som stannat kvar på ryggen (?) och sladdriga f.d. amningstuttar.. Egentligen känner jag mig nog lika obekväm, kanske ännu mer, med att stå hemma och bli fotad och sedan maila bilder till någon okänd men å andra sidan, vad har jag att förlora?! Om inte annat kan jag ju önska mg ett vackert nattlinne.. 😉
    Therese
    Btw: Åre ser fantastiskt ut! Vilken härlig vecka att smita iväg!

  40. Hej!
    I Malmö ligger butiken. Vilka fina underkläder! Tror jag har 85C.
    Jag läser din blogg varje dag, så inspirerande!

  41. !. Malmö
    2. Det hade ju varit alldeles bedårande att vid över 50 för första gången få till en riktigt bra välsittande bh om håller allt på plats på ett snyggt sätt, jag har ungefär 90E

  42. Svaret är Malmö!
    Jag har inte haft en ordentlig BH på huuuur många år som helst.
    TIll vardags använder jag alltid mjuka ”sporttoppar” utan båge och när jag väl försöker
    mig på att köpa en ny BH blir det aldrig bra. Kan vara så att jag köper fel storlek, men
    det vara skaver och gör ont överallt så det slutar alltid med att den hamnar längst in
    i garderoben – tillsammans med de tidigare försöken till inköp.
    Men…jag tror att jag har typ 80A/B?

    God Jul!

  43. Tar du dig till Södra Förstadsgatan 16 i Malmö så kommer du till La Leia.
    Haha, nu känns det som att jag är på ett prov och ska svara rätt…fast det säkert är fel 😉 Jag brukar köpa 80B eller 85A.
    Ha det riktigt fint i Åre nu, bryt inga armar och ben 🙂
    Go´ Jul på er!

  44. Ja men sedärja…törs en verkligen prova ut rätt storlek…så att en får se hur tokigt det varit i alla år…hihi!!

    Butiken ligger på Södra Förstadsgatan i Malmö och om jag vann så skulle jag helt klart unna mig en weekend nere i denna underbara stad och samtidigt kila in för att prova ut mitt pris 🙂

    Jag, hrrrrmmm…tror att jag har 75D…

    God Jul och ha en fin vistelse i min gamla hemhåla Åre <3 Kram

  45. Butiken ligger i Malmö.
    Jag har 75B och skulle bli fantastiskt glad för en chans att få proffshjälp. 🙂 God Jul!

  46. I Malmö ligger butiken. Min storlek är 80D.
    Skulle vara fantastiskt kul att få åka dit och prova 🙂

  47. I Malmö! Jag tror jag har 75B eller kanske 80C, alltför länge sen jag provade med experthjälp… Hoppas hoppas tomten ser det här!

  48. I Malmö!
    Hmm. Post graviditet och amning är det ju lite si och så med form och storlek osv. 😉 Men tror jag har 75c nu…
    Håller tummarna!

  49. Åh, vilken vinst! Vill, vill, vill!! La Leia håller till i Malmö, och jag har alltid kört med 75B, men skulle tro att jag är en 70C om man frågar ett proffs…

  50. Åååh, underkläder som är så härligt men OJ så svårt att hitta rätt i då man är en ganska så storbystad tjej. Närmare bestämt 70G… Men eftersom La Leia ju ligger i min hemstad Malmö vet jag ju att de har något för alla! Så hurra för dem 👏🏼👏🏼👏🏼

  51. Butiken finns på Södra Förstadsgatan 16 i Malmö
    Jag har tappat 20 kilo i vikt under detta år, även bysten har minskat i storlek. Nu vet jag inte egentligen vilken storlek jag har med tidigare hade jag 95 D-E. Det vore mycket bra att få hjälp av proffs, även om det måste bli via distans då jag bor uppe vid polcirkeln. Men jag vet ju att det fungerat för dig!

  52. La Leias butik ligger i Malmö.
    Jag brukar köpa BH i storlek A75, men ibland i B70. Känns som jag ligger precis mittemellan och därför sällan hittar något som känns riktigt bra

  53. I <3 av Malmö! Nämligen på Södra Förstadsgatan 16.
    Jag har storlek 75 B.
    Med något glamoröst under, kan även en veterinär få känna sig lite fab! 😉

  54. Malmö it is och min BH-storlek är 75-80A! Det här med BH:ar ligger utom min komfortabla zon och det skulle vara grymt kul att få experthjälp när det gäller att hitta den rätta BH:n till min nästan obefintliga byst. Önskar en God Jul & Gott Nytt År!

  55. Oh oh vackra underkläder, gärna i spets ger ju lite extra pirr i magen att ta fram. Båda ligger i malmö och jag tror att jag i dagsläget har 70 c. God jul!

  56. Båda ligger i Malmö. Tror jag har 75C men har svårt att hitta en BH att sitta riktigt snyggt så det hade varit grymt värdefullt med lite proffshjälp!

  57. La Leia ligger i hjärtat av Malmö 🙂 på Södra Förstadsgatan 16
    Jag använder str 80E och 85 D i BH just nu, beroende på märke och modell.
    Jag skulle verkligen vilja ha liten lyxigare modell. Har fastnat i t-shirts och släta bh träsket, eftersom det är så bekvämt till vardags, men vem vet, ni kan kanske omvända mig 🙂

  58. La Leia ligger i Malmö! Jag tror att jag har 75D men jag har inte köpt ny bh på två år tror jag och av de jag äger är det två som är bekväma. Gissa om de är lite slitna. Jag åker gärna hela vägen till Malmö från Halmstad för att få prova fina underkläder 💕

  59. Det ligger i Malmö.
    Vilken bh storlek jag har? Åh herre gud om jag det visste. De stackars tuttarna har fått hänga på viktuppgång, viktnedgång, graviditet och en lååång amning så de har ju så att säga flyttat ner en våning ;). Men storleken hmmm, en sådär 75-80 E eller F kanske? Brösten önskar väl sig egentligen en hiss i julklapp, men jag antar att en ordentligt utprovad bh hade varit nästan lika bra 🙂

  60. La leia ligger i Malmö.
    Och mitt i graviditet nr 2 inom loppet av två år har jag ingen aning om vilken storlek jag har. Bara att det definitivt inte är samma som innan graviditet nr 1. och att jag inte har en enda bh som sitter som den bör.

  61. Oh la la, vem skulle inte vilja vinna lyxiga underkläder? La Leia ligger på Södra Förstadsgatan i Malmö, och min BH-storlek är 75 E.

  62. Åh vad häftiga bh:ar. Dame de Paris balconette hade varit fantastiskt roligt att få prova…..skulle aldrig beställa en sådan annars, är van att de flesta bh sitter kasst och inte finns i min storlek. Tror jag har 75F nu….har gått ned lite och märker att mina 75G kupor inte längre är små. Butiken ligger i Malmö….en bit bort alltså. Men en häftig utflykt skulle det ju bli, och kanske man kunde få träffa även dig, Emma 😊. Hoppas på vinst.

  63. La leia ligger i Malmö. Jag har storlek 70F eller 70G. Är inte så lätt att hitta BH i min storlek så hoppas på tur, åh så glad jag blir om jag vinner😊

  64. Butiken ligger på Södra förstadsgatan 16 i Malmö… Jag har 75D, eller åtminstone så är det den storlek som jag brukar köpa 😉 Håller tummarna för att få ett lyxset från Laleia! 😍

  65. Den ligger i Malmö 🙂
    Jag har 80F tror jag och efter senaste barnet har det varit svårare än svårast att hitta nåt vettigt som passar. Nu är jag gravid med 3 an och det hade varit fint att få lite hjälp.

  66. I Malmö på gågatan.
    Jag tror jag har 75e. Jag jobbar precis bredvid butiken o beundrar alltid de fina underkläderna. Tyvärr känns det som lyx o jag unnar mig sällan extra fina underkläder, vilket är så dumt! Nu håller jag tummarna för vinst :-)!

  67. Åh, favvo-BH-affären ligger på Södra Förstadsgatan 16 i Malmö 🙂

    Efter att ha slutat amma hade jag nog typ 70F för någon månad sedan. Men tror inte det riktig stämmer nu längre 😉

  68. Wow, vilken underbar tävling!
    Affären ligger på Södra Förstadsgatan 16 i Malmö.
    Min storlek är 75F.

    Håller tummar & tår!

  69. I Malmö!

    Jag har 75 B tror jag men har egentligen ingen aning. Kört på det sedan jag köpte min första bh någon gång på högstadiet. Underbar tävling!!!

  70. I Malmö ligger butiken och huvudkontoret. Jag har 85 C i BH-storlek så vitt jag vet. Det hade varit mycket spännande att få proffshjälp med att välja ut en BH som är perfekt för mig – håller tummarna! 🙂

  71. Butiken ligger i Malmö. Jag har storlek 75 c tror jag, men tycker att allt antingen skaver eller inte ger något stöd alls.

  72. Butiken ligger i Malmö. Efter att jag nyligen slutat amma min son som är 8 mån så har jag ingen aning om min storlek. Något för små påsar? Runt 75 B kanske 🙂

  73. Wow, vilken underbar tävling!! Varje kvinna behöver La Leia och dess fantastiska personal 🙂
    Butiken ligger i Malmö och jag tror att jag har 65 F. Ha en trevlig 4:e advent!

  74. La Leia ligger på Södra förstadsgatan 16 i Malmö bredvid Victoriateatern på gågatan ! Jag har storlek 70-75 C.

  75. Butiken ligger på gågatan i Malmö. Efter en graviditet och amning passar inte mina 70g längre så skulle absolut bebhöva unna mig en personlig utprovning och vackra underkläder kan man inte ha för mot av!

  76. Butiken ligger på Södra Förstadsgatan 16 i Malmö.

    Ja du, det var just det där med storlek. Ett år efter att jag slutade amma är brösten av hel helt ny karaktär. Jag försöker mig på 70C men det känns inte helt rätt. Med andra ord skulle jag verkligen behöva vinna den här tävlingen.

  77. Butiken fins i Malmö!

    Jag skulle verkligen vilja och behöva en personlig utprovning! Har endast använt sport-bh en längre tid på grund av att jag får ont i rygg axlar armar och brösten av vanliga bh:ar! Skulle verkligen vilja kunna använda någon snygg bh utan att de gör ont!
    Jag har 80C
    God jul & gott nytt år!

  78. Malmö
    Kräsen. Storbystad. Lantis.
    Hoppas finna godbit från La Leia som har fint utbud och som håller samma höga standard som som mitt favvomärke..
    85E/F

  79. La Leias butik ligger på Södra Förstadsgatan 16 i Malmö. Min bh-storlek är 70F, i alla fall sist jag var där och provade ut en ny bh. Det var ju dock ett tag sen nu…

  80. Butiken ligger i Malmö, låångt från mig i Örebro.

    Jag drömmer om nya bhar på nätterna nust nu. Efter en graviditet och åtta månaders amning, är längtan efter en välsittande och magiskt framtrollande bh stööre än jag någonsin kunnat föreställa mig. Snart är det slutammat och inget skulle hellre få flytta in i min garderob just nu. Håller tummar, tår och tuttar för att kamma hem den här vinsten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg