Att ha dan före dan.

 
 

3V6A0156

 
 
 

Och så blev det dan före dan!

Helt otroligt egentligen, att det är julafton redan imorgon. Och vi är hemma, så skönt, och går runt i morgonhår och gäspar och försöker strukturera upp vad vi egentligen behöver göra idag för att ha allting klart inför imorgon.

Flickorna blev överlyckliga när vi kom hem (flygresan Åre-Arlanda var en turbulens-rysare och jag övervägde att ta tåg sista biten, men Arlanda-Malmö flöt på hur fint som helst) och här är det som sagt typ 8 plusgrader, blåst och spöregn men idag ska granen in och då blir det liksom jul på en gång tycker jag. Så granen ska in och kläs, lite julmat ska handlas och så sånt man behöver för att kunna baka varje dag om man nu skulle vilja, och dom sista paketen ska hämtas på posten (herregud vad skönt det är med näthandel – inte en enda butik har jag behövt svettas i) och SEN tar vi jul här hemma också.

Så jag tittar in ikväll igen med, förhoppningsvis, en julgran.

Glad dag-före-dag på er alla.

<3

 
 

7 kommentarer till “Att ha dan före dan.

  1. Jag handlade julklapparna i september, oktober och november 🙂 Hade gott om tid på mig att fundera över vad vem skulle få,och svettas i några butiker behövde jag inte heller! 😉 Älskar att handla julklappar så jag kan inte hålla mig längre än september!

  2. Tack detsamma!
    Men jag tycker det är värre stress att ha paket som måste hämtas ut än att handla hem grejerna när jag själv vill, i butik. Ett har redan hunnit bli tillbakaskickat…

  3. Varje år säger jag att -I år skall jag näthandla…. Men så dröjer jag för länge.

    Måste verkligen ha varit boost att vara i Åre & sett lite snö. Vi har samma väder som ni typ & juligt är det ju inte 😛

    God Jul till dig & dina från mig i Norge

  4. Jag har också handlat nästan alla julklappar på nätet, så skönt. Måste fråga var inslagspappret kommer ifrån? Så fint!
    God jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg