Att ha fått kylan hit.

 
 

3V6A0718 (1)

 
 
 

Och så kom kylan även till Ystad!

Igår snöade det till och med lite. Cirka 20 flingor eller så, men ändå – snö! Och nu är temperaturen på minus för kanske första gången och det är isigt vackert ute, och här inne får kakelugnarna jobba för att Lanthandeln ska hinna med i svängarna.

Buse sover ännu, jag har sovit ungefär hela tiden sen vi kom hem från Småland (och det där örat gör iallafall inte längre ont men jag är fortfarande mer eller mindre döv på det bortsett från ringandet) och nu börjar jag väl bli lite mer människa. Planen är att jag ska vara så gott som mänsklig imorgon.

 
 
 

3V6A0736

vr3

 
 
 

Så idag fortsätter jag på den inslagna vägen av vila, Buse ska på sin kusins barnkalas och vi håller tummarna för att det ska singla ner lite mer snö än gårdagens 20 flingor så att det kan bli ljust och extra vintrigt där ute mer än bara det frosten ger, och kakelugnarna ska få fortsätta att sprida värme.

Vintern har äntligen kommit till Ystad!

Jag hoppas att den får stanna.

 

8 kommentarer till “Att ha fått kylan hit.

  1. Jag tog över din sjuklighet. Sent i natt tidigt i morse fick jag åka till akuten när en allergisk reaktion förvärrades och det blev kortison och recept på adrenalinsprutor. buuuu, jag som ju sa att 2016 skulle bli mitt år! skönt att dina öron iallafall inte gör ont längre.

  2. Ja, du blev det verkligen KALLT! Vi åkte från Norrköping igår där det var mycket snö och ganska skön luft, nu är vi på Västkusten och här är det helt snöfritt och isande kallt, försökte fota på stranden igår men trodde att fingrarna skulle ramla av… Men härligt på samma gång med riktig vinter även om jag antar att invånare i Skåne och Halland också vill ha lite snö! 🙂
    Kram Jenny
    http://www.jennybennhedencarpvik.se

  3. Undrar var den fina staden som står i fönstret kommer i från. Så undrar jag även vilken färg du har på väggarna i vardagsrummet. Ska måla med knallfärgen jag med men har så himmelens svårt att bestämma färg, alla är så fina. Vill ha någon beige/grå färg. Har du något förslag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg