Att fundera vidare på vårandet.

 

3V6A5244

3V6A5253

 
 

Jag går runt här hemma och kikar in i rummen och suger lite på den där inspirationskaramellen och tänker på vad jag skulle vilja föra in.

Vardagsrummet är till exempel inte klart ännu sen vi flyttade in (det tar ju lite tid med det där sista ni vet tycker jag, att hitta rätt) det ska till en slags förvaringslösning jag klurar på och det ska upp något mer på väggarna, vad vet jag inte ännu. Men tills jag hittar helt rätt så ska iallafall kuddarna och plädarna snart få skiftas till lite lättare, pudrigare färger och bara det brukar göra en hel del. Jag har en del kuddfodral sen gammalt som jag ska leta upp och tvätta, och så hittade vi SÅ fina på Formex som jag väntar spänt på att Jenny ska köpa in så jag kan skaffa mig några. Och så de där blommorna jag tjatar om. Jo. Det blir nog bra.

Men först måste jag bygga mig en slags ställning till studion att använda till fotograferingen nästa helg, och jag är inte särskilt bra på själva monterandes och byggandet utan är bättre på att komma på hur jag vill att det ska se ut och sen målande berätta min vision för mannen och avsluta med det klassiska ”det borde väl inte vara så svårt?” (vilket översatt betyder ”du kan väl bygga en sån åt mig?”) men den här gången ska jag nog försöka släpa fram borrmaskinen och sågen och se om jag inte kan få ihop något själv. Men jag är fullt beredd på att det kommer att bli ett helvetesprojekt, för det brukar det bli – det som känns så enkelt i huvudet visar sig alltid vara ett djävulskap att få ihop och tar cirka 100 gånger längre tid än jag trott.

Så imorgon blir det en tur till brädgården, lite rotande i järnavdelningen, inköp av fiskelina och ståltråd och skruv och sen ska jag försöka bygga Ett Styck Ställning som heter duga.

Ett lycka till på den, tack.

 

13 kommentarer till “Att fundera vidare på vårandet.

  1. Det är ett gudomligt vackert skåp ni har där i vardagsrummet. Gillar skarpt era val av möbler, så där lite härligt avskavda med fantastiska mönster och färger. Inte som de allra flesta hem man ser i tidningar och på bloggar som skriker IKEA eller MIO ( som vårt hem till exempel ; ) å vad jag skulle vilja och våga lite mer i inredningen.
    Ser med spänning fram emot vidare inspiration från det lutande huset : )
    Kram Malin

        1. Nä, jag skriver ju inte om henne här eftersom jag tycker att det är hennes beslut om hon vill dela med sig av något 🙂 Jag har bara berättat att hon ska komma hit och hur hennes rum kommer se ut, resten tycker jag får vara hennes ”egna” tills hon själv ber om att ha det annorlunda. Men jag vill inte sätta henne i den positionen, jag är ju inte ”bara” bloggare utan främst mamma till det barn hon leker med några timmar i veckan, iallafall i vår relation, och så vill jag ha det fortsatt. Som hon skulle haft det i vilken annan familj som helst.

  2. Er det Eucalyptusgrener du har i krukken på toppen av skapet? Er de ekte eller falske, uansett superfine!
    Ha en fortsatt fin søndag, og takk for en super blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg