Att få hår som mår bra.

 

3V6A5605

 
 

Har ni testat Moroccan Miracle Hair Serum ännu?

Jag har skrivit om den innan, och när MayBeauty erbjöd sig att skicka en till åt mig sa jag gladeligen ja, för min har börjat sina i badrumsskåpet.

Moroccan Hair Serum är en hårolja gjord av arganolja, mandelolja, olivolja och linfröolja och en himla massa andra saker som hjälper till att ge håret fukt och liv tillbaka, och ta bort den där frissigheten iallafall jag lätt får när det är sånt här väder.

 
 

mb

 
 

Oljan sätts med fördel i handukstorkat hår, så efter tvätt så frottera håret (är det alldeles för blött tas oljan inte upp lika lätt).

 
 

mb2

 
 

Sen fördelar du oljan i håret genom att pumpa ut lite i handflatan, gnida händerna mot varann och sen krama in det. Jag har ungefär en knapp femtioöring med olja och tar nästan uteslutande i topparna och kanske en decimeter upp. Det är där jag har som mest problem med frissighet och där håret lättast blir torrt och livlöst.

Om du vill ge oljan lite extra skjuts kan du föna håret också, då hjälper värmen håret att ta upp den.

 
 

3V6A5613 (1)

 
 

Och så är du klar!

Jag tycker att oljan främst ger den där glansen i håret som jag gärna vill ha, och tar bort den där spröda känslan i topparna. Och så blir ju håret så himla mycket lättare att styla när det mår bra!

Och i samarbete med MayBeauty får du 30% på deras Moroccan Miracle Hair Serum med koden emmahair. Mer om oljan och erbjudandet hittar du HÄR, och rabatten dras i kassan.

Tummen upp för hår som mår bra.

 

Rekommenderade inlägg