Att göra Köpenhamn by night.

 

cph

 
 

I onsdags skulle vi ju ut och lufta på oss på kvällen också,

så vi pyntade till oss så gott vi kunde på hotellrummet (trots att vi båda två egentligen var så SJUKT trötta småbarnsföräldrar som helst nog ville ligga i sängen och käka hamburgare och titta på nån dansk tv-kanal). Är man i Köpenhamn en kväll med en vän så får man ju liksom rycka upp sig och faktiskt ta sig ut en timme eller två resonerade vi och gjorde slag i saken, så vi möttes på mitt hotellrum och drog fram sminklådorna och hårsprayen och attiraljerna och satte igång.

 
 

3V6A5783

IMG_4075

 
 

Och så åkte vi till D’angleterre!

Någon form av nattklubb var det liksom inte tal om, men att sitta i någon timme i en lugn bar och dela en flaska champagne och fortsätta pratandet kändes mer än okej så så fick det bli. Det visade sig att det hade varit nåt modejippo där precis när vi kom, så det var fullt av fashionabla människor och hur mycket kul som helst att titta på.

 
 

3V6A5788-2

 
 

Såhär blev Jenny!

Jag fick tillåtelse att göra hennes hår och gjorde den här lockexplosionen som jag tyckte var fab på henne (ska berätta sen hur jag gjorde tänkte jag). Och så brynen! Jag fick fixa hennes bryn också (dock är hon ju inte någon näktergal till naturen, så det var under visst muttrande och pustande får jag väl tillstå – hon mumlade att hon såg ut som allt från någon vikingagud jag aldrig hört talas om till Madonna, men hon blev ganska nöjd ändå när det var klart).

Hon var såklart klädd i saker hon själv har i butiken, och det var så himla snyggt med en svart pennkjol och en vit blus (båda från Malene Birger).

 
 

cphbn

 
 

Och så fick vi lite besök då och då av folk i baren, där vi satt i vårt hörn.

Som den här, extremt fashion, mannen som höll på att starta Något Mycket Hemligt modeprojekt och av någon anledning fattade tycke för mig. Ja, tills han förstod att det han satt och gestikulerade mot var en snart trettiosexårig tvåbarnsmamma från Ystad, då sjönk han ihop lite av någon märklig anledning och så tillstod han att jag var något av en ”reversed lottery ticket” som han uttryckte det. Det var hysteriskt kul. Men iallafall; jag tror att man kommer att få se en hel del av honom framöver, för det han planerade var faktiskt en riktigt häftig grej som jag tror kan bli kul att följa. Och så språkade vi med en underbar äldre smyckedesigner som tydligen pimpat upp bland annat självaste Oprah, och någon tillbakadragen affärsmänniska med Ceasarsallad. Men mest var det bara jag och Jenny, precis som vi ville ha det.

Och när champagnen var slut styrde vi kosan tillbaka till hotellet och kröp ner det fortaste vi kunde, för att vara redo för dag två av CIFF.

Good times.

 

1 kommentar till “Att göra Köpenhamn by night.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg