Att ha en liten sambandscentral.

 

3V6A8607

 
 

Det rummet, som ligger där innan Buses rum och efter köket, är det vi kallar den Lilla Hallen.

Det rummet är en slags sambandscentral till resten av huset och är där vi har den platsbyggda bokhyllan, och ni har sett det innan (som alla andra rum iofs) men jag knäppte på mitt zoomobjektiv och tog några bilder så får ni kanske en enklare överblick.

I vårt hus kommer man in i en pytteliten hall om man använder trädgårdsingången; den är kanske 1,5 gånger 1,5 meter, sen hamnar man direkt in i köket. Så köket är egentligen det första som man möts av här hemma. Och sen kommer då den här lilla hallen på bilderna, och det är den som förbinder köket med restan av rummen.

Längst fram alltså Buses rum.

 
 

3V6A8613-2

 
 

Och står man vid Buses rum och fotar åt andra hållet ser man köket!

Åt vänster finns det två stycken dörröppningar; en borta vid spegeln som leder ut till den stora hallen (med den stora gröna mattan ni vet) och så en precis åt vänster där jag stod när jag tog bilden och som leder in i vardagsrummet.

(Spegeln är  en jättegammal IKEA, stolen är från Tine K och mattan är från Tell Me More.

 
 

3V6A8622

 
 

På motsatt sida om dörröppningarna till vardagsrummet och den stora hallen finns ännu en dörr. Den leder in till badrummet. När de här bilderna togs så var den dörren ockuperad av en tvättsäck från Rusta.

Om man står mitt i det här rummet kan man alltså gå in i badrummet, köket, Buses rum, vardagsrummet och den stora hallen.

 
 

3V6A8628

 
 

Och ja, där är den fuskbyggda bokhyllan ni redan vet allt om!

Fönstret i bokhyllan leder alltså in till badrummet. Är ni med?

Ochs detta var då det näst minsta rummet i huset (minus den första pyttehallen innan köket) och det som är svårast att fotografera, men jag hoppas ni kunde få en överblick ändå. Väggfärgen här inne älskar jag, det är Lauthentique i nummer 79 (heter Eeinheid). Färgprovet på den kan med se här, på bild nummer 2. Lamporna i taket är tre stycken lampor från IKEA som heter Krusning som vi satt ihop till en – det blev lite futtigt med bara en, men tre stycken blev perfekt.

Och det var den lilla hallen det, vår sambandscentral. Hoppas ni fick en bättre överblick.

 

6 kommentarer till “Att ha en liten sambandscentral.

  1. Så kul när du fotar med zoom objektivet! tack 🙂
    Du är så himla vacker, å då syftar jag på ögonbrynsinlägget 🙂 Du är precis lika vacker i markerade bryn som i naturella.
    Sen inlägget med Noah å Tant. Så himla fin unge å så bra att du är så mån om respekten för djuren. Sen när du gjorde din lista och skrev om det där med barnlängtan eller inte. Jag har ju skrivit till dig förut om min egen oro och det va så fint och ärligt skrivet om hur du kände.
    Kanske är jag inte så konstig ändå 🙂
    Ja, det va 3 i 1 😉
    Kram på dig!

  2. Haha, jag läste zoombieobjektiv och tyckte inte ens det var konstigt. Måste vara att vi är sjuka här hemma och att dotter kollar på monster high nästan hela tiden 🙂
    Vad fint du har hemma. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg