Att ha en så himla fin Bandit.

 

3V6A8998

 
 

Jamen vad är det som står där på vardagsrumsbordet?

Jo, en helt freakin fantastisk bukett blommor, levererade hit med bud för någon dag sen, och med världens roligaste hälsning fäst på (dom måste verkligen ha undrat i blomsterbutiken). Från Banditen, såklart. Vem annars?

Alltid Banditen som gör sånt. Hon vet precis när det behövs, på något magiskt vis.

 
 

3V6A9009

 
 

Men HUR fina?!

Så himla jag, med rätt blommor och färger och yvighet och allt.

 
 

3V6A9021

 
 

Så där står dom nu alltså och piggar upp, och påminner mig om att jag har en så h i m l a fin vän inte alls så långt bort, en lång och blond och Voluspadoftande vän som jag tycker om typ mest i hela världen och är så glad för att hon finns.

En rikedom utan dess like.

 

8 kommentarer till “Att ha en så himla fin Bandit.

  1. Helt vansinnigt vackra blomster!! Nu byter jag ämne lite. Har för mig att du skrev att du gillade VS trosor. Jag köpte några par när jag var i Stockholm nu i helgen, och jag är inte alls nöjd med passformen. Kanske du kan tipsa om någon bra modell? Tack för en jättefin och inspirerande blogg!

    1. Jag ÄLSKAR deras trosor! Köper alltid deras cheekies och tar en storlek mindre än jag köper i andra trullor. Sitter som en smäck och är framförallt så sköna.

  2. Inte illa att skicka blommor till en kompis som inte ens fyller år – det har jag aldrig gjort.
    Jag hoppas att din rygg känns bättre, måste tipsa dig om spikmatta, men kanske har du redan en? Den kan såklart inte lösa alla problem men oj så mycket varmare musklerna blir och så avslappnande det är. Igår tvingade jag maken att låna min, han klagade på ont i ryggen men gillar inte spikmatta. Vad som hände? Han somnade på den.

  3. Så fint gjort! Och vad fin mattan är! Jag letar efter den perfekta mattan hela tiden, behöver både till kök och vardagsrum. Vart kommer den här ifrån och har du något tips på vart jag kan hitta mattan med stort M?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg