Att tro på en riktigt bra torsdag!

 
 

3V6A9666 (1)

 
 

Godmorgon!

Full rulle denna morgon och nej, tyvärr är Buse fortfarande sjuk (det har gått över till en kräkning idag och jag ber till gud att det verkligen stannar där, och var en såndär ”drack vatten för fort”-grej, för magsjuka är inget jag känner skulle sitta fint) men idag kan mannen ta VAB och jag kan få lite gjort som är i skrikande behov av min uppmärksamhet. På måndag och tisdag ska jag till exempel flyga med mig några vänner upp till Stockholm och spela in några avsnitt podd för Philps Avents Joller och jag har lite dåligt samvete för hur lite jag hunnit uppdatera alla om vad som ska ske.

Men idag så! Och så ska jag försöka börja med produktfotografierna på allt fint som trillat in till Kung Fidolin hittills – jag tror att det här släppet blir det bästa någonsin och är alldeles salig ute på lagret, och jag LÄNGTAR efter att få ta dom ”riktiga” bilderna på modell.

 
 

3V6A9672

3V6A9657

 
 

Och här hemma ser det ut som det brukar.

I vanlig ordning väldigt nöjd med kuddarna och mattan, och nu har jag en sak till väggarna på väg som kommer nästa vecka. Och imorgon kommer en installatör och byter ut en trasig tvättmaskin i källaren till en ny och fungerande och det ska bli så himla skönt att kunna dubbeltvätta igen.

Och på lördag vankas det besök på Skånes Djurpark med pojkarna om alla är friska. Så vi håller tummarna för det.

 
 

3V6A9660

3V6A9642

 
 

Och så har vi en ny au pair!

En helt underbar tjej från Österrike som varit hos oss sen i måndags och kommer stanna till maj eller juli (lite beroende på hennes skola). Och av samma anledning som innan så kommer jag inte att skriva någonting om henne och hennes upplevelse här och sådär, för jag anser att det är HENNES ord att dela med sig av om hon skulle vilja, och inte mina. Jag kan bara säga att VI tycker att hon är fantastisk och det funkar redan jättefint med barnen och om någon vecka så kommer hon vara en jättebra hjälp och avlastning så att jag kan jobba (nu fasas hon in med Noah kan man säga, lite som en förskoleinfasning fast jag är hemma och mer närvarande). Så återigen; ni kommer inte att höra något om vår au pair och det innebär inte att det är något fel – bara att jag inte anser det vara upp till mig att ta beslutet om huruvida hon ska figurera på en blogg eller inte. Och jag kan förstå att ni är nyfikna, men de rent TEKNISKA bitarna svarar jag gärna på (hur det praktiskt går till osv) alltså hur KONCEPTET au pair funkar, men de mjuka värdena (hur hon mår, vad hon tycker, hur ”det går”, vad hon tänker med mera) och det som handlar om henne som person och inte som ett koncept håller jag för henne själv, tills hon eventuellt själv ber om motsatsen. Ok? Precis som hon skulle haft det i vilken vanlig familj som helst, där mamman inte bloggade.

 
 

3V6A9641

 
 

Så det var det!

En fin torsdag tror jag bestämt, där jag ska hinna med SÅ HIMLA MYCKET (åh, bästa känslan) och där lagret sakta fylls på och inventeras och där jag strax kan rigga för produktbilder.

Och så är det ju till på köpet sol igen. Bara det, liksom.

 

12 kommentarer till “Att tro på en riktigt bra torsdag!

  1. Hoppas verkligen Buse blir pigg snart!!!
    Å du kommer säkert hinna massor, vet få som har sån energi som du 😉
    Skulle kanske vara jag själv när jag kommer i mitt maniska tillstånd ha ha ha 🙂
    Ha de gott!
    Kram Anna

  2. Åh krya krya! Här har varit sjukstuga i EN månad. Förstå alltså! Påfrestande minst sagt. Vilka helt ljuvliga våriga färger du har tagit fram, och buketten sendå! Hoppas ni kommer iväg!

    Kram Julia

  3. Hej och tack för en fin blogg! Jag har för mig att du bloggar någonstans om era hundar.
    Jag hittar inte det någonstans på din blogg, (länk eller så) men det kanske finns, bara att jag inte råkar hitta det.
    Mvh Charlotte

  4. Men hur fina är de egentligen, dina flickor?? Och så tålmodiga de gamla damerna är med Spöket (och förmodligen även med Haggis!), det är ju bara så underbart! 🙂

  5. Men åh… EXAKT samma sak här hemma. Först feber och överjävlig hosta hela veckan och så la hon en liten kräk i morse. Verkar dock inte bli något mer här och jag håller tummen för att det blir detsamma för Buse! Hoppas dagen blev bra! Kram

  6. En sån totalt UNDERBAR hundhög !!!!!
    Och Du har verkligen ett fantastiskt öga för färg !
    Karin i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg