Att bege sig för någon dags fotograferande!

 

28mars

 
 

Alltså T Ä N K vad mycket som kan hända på ett år!

Idag för ett år sen togs de här bilderna, och då bodde vi i Lutande Huset och jag var så gravid att det enda jag kunde göra var att ligga i fosterställning i sängen och äta kolakakor och titta på Masterchef. Imorgon är det ett år sen på dagen vi fick nycklarna till Lanthandeln och skickade dit hantverkarna för att starta med målandet så att vi kunde flytta in och börja göra oss klara innan Noah skulle komma. Detta kan man väl i och för sig säga att jag firade lite igår; jag målade nämligen om den där jäkla hallen nu – nästan snudd på dagen ett år sen den målades sist. Idiotiskt drag av mig, i d i o t i s k t, eftersom jag har min rygg som ni vet och nu dessutom nackspärr och att måla ett helt rum straffar sig alltid för mig och att då göra det dagen innan man ska iväg och plåta barn i några dagar är ju inte så bright. Jag kommer vara mer eller mindre sängliggande när jag kommer tillbaka (eftersom att fotografera barn även det tar ut sin rätt på mig; det är så mycket krälande i marknivå och hukande och sådär).

Den här gången tar jag faktiskt lyxen att ge mig själv två hela dagar att fotografera Kung Fidolin på istället för att försöka klämma in precis allting på en. Det har ju funkat såklart, men jag har alltid varit svettig och haft andan i halsgropen och förbannat det faktum att jag inte hunnit prata med mammorna/barnen på det sätt jag kanske skulle velat och den här gången är det dessutom så mycket kläder att jag helt enkelt insåg att om det skulle bli en trevlig upplevelse så ska jag ge mig själv t i d. Hellre två dagar och en njutning än en dag av stök.

Så nu är bilden snudd på parodiskt packad (löjligt full, mannen bara skrattade åt mig) och jag åker och hämtar Banditen som ska hålla mig sällskap och sen bär det av!

Det ska bli spännande det här, må ni tro.

 

4 kommentarer till “Att bege sig för någon dags fotograferande!

  1. Min man brukar säga – när huvudet är dumt får kroppen lida, och syftar på när jag gör sånt som jag vet triggar Fibron men ibland får man ta det onda med det goda helt enkelt. 🙂
    Ha två fina dagar!

  2. jag ser jättemycket fram emot att se det slutgiltiga resultatet. Det känns som att just barnfotografering är din specialitet. det blir alltid hur fint som helst! vi ses på onsdag!

  3. det ska bli jättespännande att se det slutgiltiga resultatet. Det ser jag massor fram emot. Det känns som att just barnfotografering verkligen är din grej. Det blir alltid så speciellt! vi ses på onsdag! kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg