Att ge en liten update på Drömmens badrum.

 

3

 
 

Jag får ju lite uppdateringar per mms om badrummet i Drömmen då och då, och tänkte att ni kanske ville kika lite?

Så mycket är gjort, allt grundarbete, och nu är även golvet på plats (inte på bild dock) och som ni kan se ovan är min lilla hörna där badkaret med dusch ska stå redan lagd och klar med golvbrunn och vatten. Att kunna sitta där och bada och se ut blir underbart! Har alltid tyckt om att placera badkar vid fönster (under förutsättning att man inte har känslan av att nån kan glo rakt in såklart, såna saker går jag inte igång på).

 
 

2

 
 

Här bestämmer vi panelhöjd!

Nackdelen med att inte kunna vara på plats i varje del av processen är såklart just det här, att inte kunna detaljstyra på samma sätt som jag gärna vill. Föredelen är att jag litar helt och fullt på killen på bilden – nu har vi ”jobbat ihop” så länge att han vet vad jag gillar och inte, och att han tar sig tid att skissa upp tre olika höjder och ställa sig så jag har lättare att få en känsla för HUR högt de olika numren egentligen är.

 
 

1

 
 

Och en av sakerna jag är mest pepp över – stallfönstret!

Här är det på plats i den lilla delen av badrummet (en liten utbyggnad) och med ens blev det ljust och vackert där inne. Just den här delen går ut på baksidan av huset så den är HELT avskild och det röd-gröna huset ni ser genom stallfönstret är vårt uthus. Så de enda som kan glo på mig på kvällarna där är älgarna, mer eller mindre. Här skulle jag även ha det där plåtkaklet jag målade i taket ni vet? Men när killarna höll på hittade dom bjälkar så nu blir det öppet upp i nock istället.

Så, det går alltså framåt och väldigt, väldigt mycket är gjort. Med gamla hus så hittar man ju nåt nytt som måste åtgärdas så fort man öppnar en planka, men nu är grunden lagd och bara det roliga kvar.

Bara det roliga kvar!

 

19 kommentarer till “Att ge en liten update på Drömmens badrum.

  1. Jag tror jag längar lite efter fler bilder från Drömmen. Det är ju inte mitt lantställe men är väl fint att man kan längta till någon annans 🙂

  2. Åh, tänk att ett rum med bara betonggolv och skivor redan kan vara så vackert! Vilken takhöjd! Jag ser fram emot att se kakel och piff sedan i sommar 🙂

  3. Åh! Jag tipsade någon på instagram om ditt blivande plåttak. Var hamnar plåtkaklet nu om det inte hamnar i taket?
    Du kommer säkert på ett toppenställe att tokinspirera oss med:)

    Kram Susanne

  4. Vad roligt att du ska ha panel, vi håller också på med badrummet i en gaaaamal skånelänga och det ska bli pärlspont, men såklart kakel i duschen. Ser fram emot fler bilder. Vad har du valt för material i övrigt?

  5. Snyggt,men varför fick jag för mig att ni skulle ha badrummet på våning två?!
    Har du pratat om det eller är jag helt ute och cyklar?

      1. Tror det var någonstans där du pratade om att golvet inte var gjort för badkar…? Men jag kan ha totalt snurrat till det även där..
        Fint iallafall verkar det som=)

  6. Hej!
    Är ganska ny här på bloggen å har försökt att hitta lite äldre inlägg där du beskriver dig själv lite men förstår mig inte på hur jag ska göra 😂 kanske har du redan gjort det men en önskan är att få läsa ett inlägg om vem du är, vad du gör, hur du hamnade i Skåne osv. Om du har tid alltså….
    Du verkar vara en himla go tjej, en idespruta.

    Allt gott,
    S

    1. Oj, jag har nog inget inlägg som beskriver mig? Det tror jag alla inläggen gör, på nåt vis 🙂 Sök på lite gamla inlägg så kanske du får en uppfattning, jag tror att det är enklast :*

  7. Äntligen! Som jag har längtat efter en drömmenuppdatering! 🙂 Satt så sent som i förra veckan och bläddrade igenom för att se om jag missat något. Men nu kom den!
    Ha en härlig dag! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg