Att ha så himla fina vänner, och tipsa om Thorvall.

 

3V6A3200 (1)

 
 

Titta vad jag har fått!

Ett ostbud!

Från världens finaste Jenny som tyckte att lite ost sitter ju inte fel när man har haft det stressigt, och det har hon ju verkligen rätt i. Det finns ju få saker i världen som lägger sig lika mjukt i själen som ost (nja, skulle väl vara pommes med sås då, det är ganska svårslaget det också).

Och så MÅSTE jag tipsa om en intervju. Jag ä l s k a r som många av er vet Thorvall, och jag är så ledsen att hon inte längre finns med oss och att jag aldrig fick en chans att träffa henne och äta kakor, prata och känna igen mig och säga jamen precis så! Hennes bok ”Jag minns alla mina älskare och hur de brukade ta på mig” är enligt mig den bästa bok som skrivits efter Arnaia kastad i havet, språket gör mig matt och när jag hittade den här intervjun satt den som en ren käftsmäll –

hon är ENASTÅENDE tycker jag, enastående som kvinna och som person och som kännare, och i sin ärlighet och sin öppenhet är hon unik. För mig, iallafall. Så har ni en och en halv timme och vill antingen bli imponerade, ledsna, förbannade eller bara KÄNNA så se intervjun. Den finns HÄR.

Jo, jag ser den nog en gång till, jag. Typ sjunde gången gillt.

 

6 thoughts on “Att ha så himla fina vänner, och tipsa om Thorvall.

  1. Det är lite så jag ser mig dig i framtiden, du vet då när du ska ha ett radioprogram med SvåraLena, röka cigaretter och dricka vin och bo på den bohuslänska kusten. 😀

  2. Det mest förbjudna har ju gått på svt nyligen också. Jag gillar Bodil Malmsten om man nu ska tipsa om rödhåriga kvinnliga författare som ej längre finns med.

  3. Ta opastöriserad brie och smält den i lite grädde, man kan ev ha i lite vitt vin också om man vill, sen har man den godaste såsen att doppa sina pommes i 🙂
    Sen kan man ju ha en god köttbit till också….men funkar toppen utan också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *