Att bjuda på en favorit igen.

INLÄGG I SAMARBETE MED MAYBEAUTY

3V6A4017

 
 

Jag har ju skrivit om MayBeautys ansiktsmask The Incredible Poremask tidigare och utnämnde den då till min favorit av alla deras produkter, och den känslan består. Jag har fått lite mail om den gamla koden så jag bad MayBeauty om en ny för er som vill fylla på eller testa för första gången.

För den här är en vinnare!

(Om ni undrar varför den är prickig så är det för att jag fick gräva ut den ur käften på Haggis två sekunder innan bilden togs, detta var min sista så den slogs jag för).

 
 

3V6A4166 (1)

 
 

Det är en mask som suger ut en massa snusk ur huden och lugnar talgproduktionen, samt gör porerna mindre.

Nu har jag inte så mycket problem med just stora porer men jag tycker att den är grym på T-zonen till exempel och kör den gärna en gång i veckan för att hålla den mattare och mer i balans. Hur du gör? Rengör ansiktet och badda det torrt med en handduk, applicera masken (som är lerig och härlig i konsistensen) där du vill – i hela ansiktet eller på t-zonen eller var du tycker att du behöver – och låt den verka/torka i 15-30 min. Skölj sen av!

 
 

may

 
 

Och voila!

Så vill ni fylla på lagret eller testa en lerig mask som är grym för att matta ner och lugna talgproduktion (om ni har fet hy till exempel, eller stora porer) så får ni nu i samarbete med MayBeauty 30% på masken med koden Frupore.

Mer om masken och hur ni beställer kan ni läsa HÄR.

 

Rekommenderade inlägg