Att knappt veta vart man ska börja.

 

3V6A5700 (1)

 
 

Alltså,

det är så himla svårt att veta vart man ens ska börja när det är så HIMLA mycket som händer under ett dygn att man själv knappt hinner med att sortera det. Men vi kan konstatera att jag och Nelly ÄLSKAR Paris (och Paris verkar inte vara så svårflirtad med oss heller), att vädret är strålande och att jag har skratt så mycket att jag är ganska säker på att det rasslar inne i mig av delar som fallit av och ligger kvar.

 
 

3V6A5738 (1)

3V6A5768 (1)

 
 

Igår när vi var ute och letade fotoställen så blev det tvärstopp vid en dörr med två hundar, och tur var väl det för där inne fann vi världens mest fabulösa frisör som inte kunde ett ord engelska men som vi med vår app och via google translate ändå lyckades bli bästa vän med. Och så skulle han göra oss väldigt franska i håret!

(Nelly har på sig en fantastisk klänning som finns HÄR).

 
 

3V6A5850

p2

3V6A5862

3V6A5887

 
 

Där inne var det som en freakin bordell och fullt med guld och rött och sammet och vi tyckte att det var fantastiskt, såklart. Och hade jag bott här hade han fått pilla i mitt hår absolut varje dag för han var verkligen galet duktig, så det är ett tips om ni bor här eller ska hit. Ni kommer älska.

Titta så fransk jag är!

(Byxorna är från samma märke som Nellys klänning och finns HÄR).

 
 

3V6A5982

 
 

Och voila!

Även Nelly blev fransk och fluffig och fab.

Och sen fortsatte dagen, men det får vi ta lite senare, för nu väntar frukost och ombyten och en fontän och allt annat som den här dagen kan tänkas ha att bjuda på.

Älskar’t.

 

7 kommentarer till “Att knappt veta vart man ska börja.

  1. Hej Emma! Fantastiska bilder (och text) som alltid! Jag undrar vad du har för storlek i näckros-byxorna? Skulle vilja klicka hem dom själv 🙂 brukar pendla mellan XS och S. Hur är dom i storlekarna? Och så vill jag bara säga att du är otroligt fin i ditt ”nya” hår 🙂 färg och allting! Påminner om älskarinnan Alison i serien The Affair. Helt otroligt bra serie jag tror du skulle älska!

    1. Åh tack snälla! Jag har minsta (XS eller 34) för de har extremt stretching midja och jag bär dom högt och inte på höften :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg