Att ha fått sällskap!

 

3V6A0276 (1)

 
 

Titta vad jag hittade!

Ett styck Jenny och kvällen i Stockholm är räddad.

Så nu tar vi och bokar bord på en riktigt bra restaurang, har fått håret fixat och river av lite bilder för butiken när vi ändå är igång. Genast blev en kväll så vansinnigt mycket trevligare.

 

11 kommentarer till “Att ha fått sällskap!

  1. Suiten på Kung Karl! Det var tider det, du och Jenny ”ligger ju bara i de rum där jag har legat”. Ha så trevligt:)

  2. Men jisses! Har du plötsligt fått personalstab hemma? 4 hundar, 2 barn villa, trädgård. smålandsdröm och du far som en skottspole mellan event och tjejträffar? Grattis i så fall, men du brukar ju vara ärlig med din vardag. Fine, men konstigt är det, för oss som följt dig länge.

    1. Hej Kerstin! Du borde kolla min Instagram idag 🙂 Och bara så du vet; idag är varken tjejträff eller event – jag j o b b a r. Har möten med kunder som är min inkomst. Sånt jag INTE kunnat göra på 1 år eftersom jag varit hemma med Noah trots att jag inte varit föräldraledig och därför valt att köra på halvfart. Och vet du vad? Varken han eller Buse har hamnat på barnhem – de är på dagis. Och hämtas tidigt av vår au pair. Och sen är de med sin pappa, min man, som är fullt kapabel att ta hand om dom precis lika bra som jag gör. Precis som vi löser det när han har jour och jag har dom. Och Smålandshuset får just nu fog och panel, av såna som vet hur man gör. Bra va?

      1. Ja jösses vilka bekymmer folk har, ska man skratta eller gråta?! Du är en fantastisk inspirationskälla för många, ditt mod att lämna en fast inkomst och satsa på din dröm är bara att applådera åt, heja dig som lyckas kombinera familjeliv och yrkesliv och vänskapsliv<3<3

    2. En man hade ALDRIG fått en sådan här kommentar. Jag blir så jävla förbannad över såna här åsikter och tyckanden. Emma verkar jobba hårt, och behöver inte skuldbeläggas för det!

  3. Bra val av restaurang men har du varit på Oaxen? En superrestsurang med annorlunda interiör och som tar emot hundar också😉! Vi var där med 2 saluki, fleecefilt utlagt och en skål med vatten😍! Supertrevlig och kunnig personal👍

  4. Strunta i bitterfittan ovan tycker jag! Jag blir så glad och inspirerad av dina inlägg, äventyr och bilder! Det tror jag Muppkerstin också blir men på hennes tunga förvandlas det till grönt avund. Och det är minsann Kerstins problem inte ditt! Fortsätt gör vad du gör och inspirera oss andra normala människor som blir just inspirerade och inte avundsjuka! <3 kram Sarah

  5. En man hade inte fått kommentaren du fick ovan om han jobbat som du, åkt iväg, träffat vänner, haft barn, haft hundar, sommarhus. Fy!
    Kör så det ryker så länge du orkar och tycker att det är roligt, jisses, att ha ett roligt (och lite fab) jobb lyfter en ju, ger energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg