Att ha haft lite buse-tid.

 

3V6A6474

 
 

Igår var det vackert väder och tid för mig och Buse att göra något på egen hand,

och efter en del funderande på vad tusan man kunde hitta på slog det mig att YSB har ”morgonspa” där man kan köpa inträde bara till deras poolområde (tror inte barn får vara nån annanstans) och eftersom Buse fullkomligen älskar att bada och jag inte är så svår vad det gäller att njuta i solen så blev det ett enkelt val.

Vi drog helt enkelt till YSB! Det är ju trots allt bara några minuter bort.

 
 

3V6A6424

 

3V6A6425 (2)

 
 

Där är ju så galet fint, som ett rivierahotell i Ystad, och det fanns knappt en gäst när vi kom runt tio så vi hade poolen mer eller mindre för oss själva, och kunde dessutom haffa en såndär tjusig solsäng som ser så vansinnigt inbjudande ut. Och det var en r i k t i g sommardag för första gången på länge.

 
 

3V6A6427

 

3V6A6437

 
 

Så det badades!

Tack och lov var poolerna uppvärmda; jag säger tack och lov för att om man tar Buse till en pool så innebär det att man själv får vara beredd att spendera 99% av sin tid i vatten och jag är väl inte riktigt så frystålig som min son som badat i havet flera gånger redan i år, så för min del var det high five på att badtemperaturen var mer eller mindre ljummen.

 
 

3V6A6464

 
 

Och sen torkade vi lite.

 
 

3V6A6479

 
 

Och åt lunch! Och badade igen.

Jag kunde inte låta bli att skratta upprepade gånger åt Buse; han såg ut som en liten glidare i sin morgonrock – särskilt med solbrillorna och med sin räkmacka och råsaft-juice framför sig på bordet. Sån liten rivieraraggare. Dör.

Så, det var ett bra sätt att spendera två, tre timmar en onsdag med bara varandra som sällskap och med solen som en vänlig följeslagare. Och idag ska bilen packas med midsommarbestyr, målarfärg och en taklampa och sen styrs den mot Småland för en långhelg där vi trivs som allra bäst.

Hej långhelg ja! Du är mer än efterlängtad.

 

2 kommentarer till “Att ha haft lite buse-tid.

  1. Så härliga bilder på barnen! Älskar att se och läsa! Buse har blivit stor och lång. Så kul att se! 🙂
    Trevlig Midsommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg