Att ha naglarna skyddade igen.

 

3V6A8447

 

 

Såhär såg mina naglar ut igår innan Fideli satte igång.

Trötta, torra och avbrutna. Jag vet inte vad det är, men kvalitet på de där har verkligen varit under all kritik sen jag slutade amma. Kanske samma typ av eftersvall som man får med till exempel håravfall? Oavsett så kräver dom att jag har någon form av lack på konstant för att de inte ska skiva sig eller gå av, och med två barn så håller ett vanligt lack i max 48 timmar för mig innan det börjar slitas av.

Så det fick bli gellack.

 
 

3V6A8449

 
 

Fideli satte igång!

 
 

3V6A8452

 
 

Och efteråt!

Diskreta, svagt rosa och framförallt skyddade. Nu jäklar slipper jag lägga på nytt på någon vecka iallafall och det är extremt tacksamt.

Hur har ni det?

Här vräker regnet ner och en fotografering fick skjutas på morgondagen, det blir så ibland, så jag får stuva om lite och göra saker som kan ske inomhus idag och hoppas att vädret blir på bättre humör någon annan dag istället. Och så längtar jag efter helgen; jag och Buse försöker som ni vet ta lite egentid en gång i månaden och den här gången fick han bestämma vad han helst av allt ville göra och sa då att han ville åka till morfar. Så på fredag kör jag och Buse till Västkusten bara vi och rår om varann och får bamsekramar av pappa och fiskar krabbor och det ska bli helt fantastiskt. Att kunna ha möjligheten att ge honom den typen av ostörd mammatid, i den miljön, är jag så himla tacksam över.

Men först; en regnig onsdag.

 

6 kommentarer till “Att ha naglarna skyddade igen.

  1. Hej,
    åh så himla fina de blev! Jag hade samma känsla när jag gjorde mina i gellack. Mest för jag inte orkade lägga tiden på att lacka dem.
    Jag är utbildad nagelterapeut och när jag byggde och gjorde egna naglar så upplevde jag aldrig ngn försämring av dem, som många sa att de fick. Men efter gellacknaglarna, så blev mina egna inte sig lika. De skivade sig och bröts av och kvalitén har inte vart sig lik efter det. Kanske tålde jag inte materialet?
    Med dina egna naglar så är en bra grej är att fila dina naglar åt ett håll, inte fram och tillbaka, de gör att de skivar sig. Äta ngt för hår hud och naglar, köra en bra nagelbandsolja, det är som mat för naglarna :). Även kolla upp om du har brist på något om inget annat hjälper 🙂
    Men, superfina naglar och det är en underbar känsla när det är nygjort.
    Kram Åsa

  2. Trind har ett lack som är bra för naglar som skivar sig och är sköra. Kostar mellan 100-150 kr och finns på flera ställen, bla på Ica Maxi och Kicks. Det är verkligen superbra! Kan varmt rekommendera det märket för just det ändamålet. Jag har oxå fått usla naglar efter akrylnaglar samt massa spritande av händerna i vården. Men efter att ha använt Trind ett tag så har de repat sig.

    Lycka till! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg