Att kunna vinna en Emma-helg på Böda Sand!

TÄVLING I SAMARBETE MED BÖDA SAND

bds2

 
 

Vad sägs om att få en helt egen Böda Sand-upplevelse, likt den jag hade?

Nu har du nämligen möjlighet att vinna en helg i stuga på Böda Sand, inklusive en massage, ett fiskspa för två och tillgång till vattenlandet! Ett helt fantastiskt pris om ni frågar mig som just varit med om precis det.

Du som vinner kan välja att ta din helg antingen vecka 33 i år, eller vecka 24-26 eller 33-34 nästa år, och den gäller för upp till 2 vuxna och 3 barn.

Så passa på att få en riktigt fin upplevelse för hela familjen (eller väninnan för den delen).

 
 

bds

 
 

För att vara med behöver du bara göra som följer:

1. Skriv en kommentar här nere under inlägget där du svarar på “Vilket är ditt första intryck av Böda Sand?”. Detta kan vara ditt första intryck om du redan varit där, eller det intryck du fått av Böda Sand genom bloggen.

2. Svara i samma kommentar även på frågan: “Böda Sand är ett semesterparadis för hela familjen, beläget längst upp på norra Öland. Välj mellan stuga, camping eller mindre hus. Oavsett hur du bor njuter du av tillgången till SportCamp, badland, lekparker, YouthCamp, spa, shopping och framför allt den långa kritvita stranden. Men hur lång är stranden egentligen?”. Svaret går att finna HÄR

Båda momenten måste vara uppfyllda för att delta i tävlingen.

Tävlingen pågår till och med på onsdag i nästa vecka, den 13:e juli. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Stort lycka till!

 

275 thoughts on “Att kunna vinna en Emma-helg på Böda Sand!

 1. Mitt första intryck är att det är i Sverige men man får utomlandsfeeling. Varit på Öland en gång när jag var liten och minns det fina vädret och naturen, Solliden och havet. Något jag skulle vilja uppleva igen och framför allt ge till mina barn.

  Stranden är 2 mil lång.

 2. Mitt första intryck är den enormt vackra stranden, lugnet och havet. Balsam för kropp och själ!

  Stranden är 2 mil lång och alldeles underbar.

 3. Hej🙂
  Mitt första intryck när jag sett och läst om er vistelse på Böda är att det ser fantastiskt ut. Ser ut passa oss som har olika åldrar på barnen. En 5:åring en som är snart 14 och en 16:åring. Det ser galet mysigt ut.
  Jag berättade till och med för mina vänner om din blogg och om att ni var på Böda och jag önskade så vi kunde åka dit.
  Har tyvärr inte möjlighet att lägga dom pengarna….
  Jag är själv sjukskriven med kroniska smärtor i gallan. Väntat på operation väldig länge…..
  Min sambo ska inte ha någon semester men några dagar vore fantastiskt att få komma bort från vardagen vi lunkar runt i här medan man läser och ser hur härligt många andra har det på sommaren.
  Så denna vinst vore perfekt för oss och mitt dåliga samvete att inte kunna göra något med barnen hade lättat lite.

  Stranden är två mil lång!

  Nu håller jag tummarna och hoppas att även vi får något att se fram i mot.
  Kram❤️

 4. Att besöka Böda tillsammans med min underbara sambo en varm julikväll var något magiskt. Här fick vi uppleva den vita sanden mellan tårna samtidigt som solen gick ner i horisonten och något gott i glaset.
  Livet när det är som en dröm <3

  Sandstranen är två mil lång

 5. Åh, vilken helt fantastisk tävling!
  Mitt första intryck av Böda är att man nästintill blir bländad av den underbara stranden som är otroliga 2 mil lång! Ett ställe som jag verkligen skulle vilja visa mina två barn, de (och jag) skulle bli överlyckliga:-)

 6. 1: Mitt första intryck är Frid! Var där en gång som liten och minns det som min bästa semester någonsin trots att vi var 8!! Syskon. Skulle vilja uppleva samma sak med min familj.

  2: Stranden är 2 mil lång

 7. Mitt första intryck är att barnen skulle ha SÅ kul! Och glada barn ger glada vuxna😊 Finns något för alla åldrar och den 2 mil långa stranden ser fantastisk ut. Har varit “på väg” i flera år men aldrig blivit av så vinner vi blir det premiär. Vore en härlig upplevelse!

 8. Som mina barndomssomrar. Två mil av vit skimrande sandstrand vid havet. Leklust, bus, sandslott & bad. Då i Danmark, men nu är somrarna där ett minne blott. Öland har jag aldrig varit på men alltid längtat till….och ditt inlägg fick mig att längta alltmer😊😘 Två mil lång är Böda strand.

 9. Första intrycket jag får är att det finns allt, att man kan spendera en hel sommar där utan att bli uttråkad 🙂
  Och den 2 mil långa sandstranden är fantastisk!
  När man kommer dit så är det som att kliva ut på stranden i Alcudia, man nästan måste ta reda på om man just blev teleporterad dit eller om man är kvar i Sverige 😉

 10. Min första känsla är att det finns något för alla där, lekparker ( för barnen) spa ( för mamman och kanske pappan),bad och en underbar strand för hela familjen!
  Jag var mycket på Öland när jag var liten men nu har jag inte varit där på många år och det skulle vara kul att kunna visa mina barn det Öland som jag minns och älskar! <3

  Stranden är 2 mil av vit sandstrand!

 11. Stranden är 2 mil lång. Mitt intryck är från bloggen är att det är så nära ett paradis man kan komma. Verkar finnas något att göra oavsett väder också 😀 Har varit på Öland när jag var liten och minns det som oerhört vackert med alla vallmofält. Det hade varit fantastiskt att få återvända dit med min dotter och sambo. Hon älskar ju som alla barn att bada så vattenlandet vore perfekt för henne. Hoppas på massa tur!

 12. Har aldrig besökt Böda men mitt intryck är att man här kan tillbringa riktig familjetid. Det verkar finnas något för alla åldrar och vara anpassat för att man ska uppleva och tillbringa semestern med familjen, på riktigt, tillsammans. Strunta i mobilen och alla måsten ett tag och bara busa, kramas, njuta och skoja med barn och man är precis vad jag vill göra på semestern. Och varför inte på ett ställe som Böda. Att det dessutom finns en 2 mil lång strand 🙂 är nåt som vi alla njuter till 100 % av.

 13. Som ensam med två barn( har egentligen 4 men 2 är utflugna) så kommer man inte iväg på saker som ger balsam för själen. För det är mitt intryck av Böda…balsam för själen oavsett ålder. Både jag, min 13-åring och även min snart 3-åring skulle må så bra inför hösten om vi hade en helg tillsammans någon annanstans än hemma. ❤️ Stranden är 2 mil lång och tanken på att promenera längs den med barnen gör mig lycklig.

 14. 2. Stranden är 2 mil lång ♥

  1. Ända sedan jag var på Böda när jag var yngre, med mina föräldrar och min syster, har jag velat ta med min sambo och våra två pojkar dit. Det vore fantastiskt roligt, då jag minns att jag hade fantastiska dagar där. Vi badade, åt röka räkor, umgicks och hade det toppenbra på alla vis.
  Jag vill såklart ge en del av Böda till mina barn, så som mina föräldrar gav min syster och mig. Att dessutom både få chans att uppleva det som vuxen OCH se det genom mina barn är såklart en fantastisk upplevelse. ♥♥♥

 15. Hej. Mitt första intryck av böda är att detta är verkligen något som passar alla! Jag och mina tre badgalna barn skulle älska denna upplevelsen! Det skulle vara kul att kunna ta med en bra vän som också behöver se något nytt och bli lite bortskämd.
  Hoppas verkligen på tur 🙂
  Stranden är 2 mil lång.
  Tack för en jättebra blogg
  Mvh
  Petra Henningsson

 16. Mina barns första intryck när jag visade inläggen Emma har gjort om Böda var “Ascoolt”! De är 3 och 4 år 😂
  Mitt egna intryck är LYCKA! Aktiviteter för alla smaker och åldrar när man vill ha lite fart och fläkt. Och när man vill ha lugn och ro för själen finns det 2 mil vacker sandstrand att sätta ned fötterna i och blicka ut över havet medan solen går ned i horisonten.

 17. För 5 år sen så roadtrippade jag och min käresta på Öland utan nån som helst plan eller koll, det va kanonväder och vi stannade och frågade en äldre man om ett bra badställe, varav han berättade om Böda och att vi va rätt nära. Vi letade oss dit, och blev heeelt paffa över den mäktiga strand som mötte oss! Så lång, kritvit och ljuvlig! Nu har vi 2 barn och skulle gärna vilja visa dem och njuta tillsammans på denna fina 2 mil långa härlighet till strand!

 18. Min första tanke, när jag läst ditt blogginlägg om Böda, var: SÅ himla bra, man behöver inte åka flygplan till något annat land för att få samma känsla! ALLT finns ju på Böda! Och vilken fantastisk natur, jag stannar hellre i Sverige och upplever Öland!

  Stranden är 2 mil

 19. Hej!
  1. Mitt fösta intryck när jag kom till Böda, där jag varit vid ett tillfälle i några timmar, var att det är så otroligt barnvänligt. Det fanns så många olika aktiviteter för alla åldrar att jag gärna skulle vilja göra ett återbesök lite längre än sist.
  2. Andra intrycket av Böda är den fantastiska 2 mil långa sandstranden. Tänk att vi har sånna pärlor i Sverige.

 20. Ett paradis med nöjen för hela min familj och som får mig att längta efter att få borra ner mina tår i sand på Bödas lyxiga strand.

  2 mil lång sandstrand.

 21. 1.sommar och sol ☀️ Och mycket Bus tillsammans..
  Och trevligt boende i härliga Sverige, kan inte bli bättre, så klart man måste delta i denna fina tävling!
  2. 2mil härlig sandstrand

 22. Mitt första intryck av böda är själalugn och barnaglädje. Vi har 3 små tjejer som skulle tokälska allt där. Med skog och hav så nära får ens inre lugn en ordentlig boost. Vi campade ofta när jag var barn och jag skulle så gärna vilja ge den upplevelsen till mina barn.

  Stranden är 2 mil lång och mina blötdjur till barn skulle älska den.

  Öland står högst upp på listan av öar jag vill besöka i Sverige.

 23. “Ligger detta i Sverige!?! Jag som trodde att denna typen av anläggningar bara fanns utomlands” Var min exakta tanke när jag läste ditt första inlägg om Böda. “Varför har jag aldrig hört om detta stället tidigare?” Och vips hade jag surfat in på deras sida.

  Stranden är mäktiga 2mil lång! (Galet!)

 24. Mitt första intryck av Böda Sand är genom TV-programmet där man fick följa ett gäng husvagnsentuiaster. Precis alla fördomar man har om husvagnsägare besannades, och eftersom jag själv är en husvagnsnörd tycker jag det är underbart 😀

  Stranden är 2 mil lång.

 25. 1. Mitt första intryck är familjefrid. Det skulle bli en skön avkoppling för barnen och även för oss vuxna.
  2. Stranden är 2 mil lång.

 26. Intrycket är semesterpuls💕
  Stranden är 2 mil lång.
  önskesemester för mig, sambon och våra tre barn. Barnen är 11, 8 och 3 år och Böda sand erbjuder en semester som passar för oss alla. Håller tummarna stenhårt!

 27. 1. Första känslan är mys på högsta nivå på nära håll! Allt verkar finnas inom räckhåll 😄
  Det verkar dessutom som att det även passar en familj med lite äldre barn.

  2. Stranden är två mil lång!

 28. Min tanke med Böda Sand är en 2 mil lång strand likt utomlands men bekvämligheten med att vara hemma, underhållande och bra för de minsta som får bestämma tempot på semestern. Och bara avkoppling.

 29. Mitt första intryck av Böda Sand genom att läsa om det på din blogg var “Shit va stort!”. Att det var ganska stort hade En väl kanske räknat ut men att det var som en mindre by med ett eget centrum, det visste jag inte (har dock varken sett TV-programmet eller varit där förut). Det hade varit så häftigt att få åka dit och uppleva det tillsammans med familjen.

  Stranden verkar ju helt underbar, hela 2 mil lång!

 30. Hej!
  1. Jag har aldrig varit på Böda Sand men genom bloggen är mitt intryck att det verkar finnas något för alla i familjen, oavsett ålder och vad man är intresserad av. Energipåfyllnad genom både aktiviteter och lugn samt att platsen och boendet är tilltalande.
  2. Det är en 2 mil vit sandstrand
  Med vänlig hälsning Annette

 31. Själv har jag aldrig på Böda varit,
  Skulle va underbart att dit fått farit.
  På Emmas bilder det ser ut att va underbart,
  Hade på semestern varit en drömstart.
  Och att få njuta av den 2 mil långa sandstranden,
  Genom att gå och hålla de käraste i handen.💚

 32. Den första tanke och känsla är lugn och harmoni. En känsla av tysthet. Hade varit en fantastisk vinst då vila kunde infinna sig efter mycket jobb!
  Mitt nästa svar är 2 mil.

 33. Åh så fint det hade vart att få åka dit vecka 33,vi har en hel sommar med ett gipsat 4årigt ben framför oss, det hade vart fint att få avsluta sommaren hela och fina tillsammans♡

  Mitt första intryck är att man får mycket för pengarna, ett all inclusive i Sverige har man önskat länge eftersom möjligheterna till att komma utomlands tillsammans är begränsade. En lyxig hemmasemester, där T I D är nyckelordet. Att faktiskt kunna få lite lyxig egentid på spat för att sen kunna gå direkt till sanden och bygga sandslott med familjen. Så fort jag såg dina inlägg om böda sand började jag kolla upp resor dit, så ett väldigt gott första intryck tillsammans med små hjärtan i ögonen när jag såg all lyxig familjetid vi skulle få bland annat på den 2 mil långa stranden med vit sand♡ då behöver man inte åka utomlands!

  Kram

 34. Hej!

  Wow, vilken tävling! Jag har aldrig varit där men sett dina inlägg här på bloggen och tänkt att det är ett ställe som vi måste besöka i framtiden. Mitt intryck är att det verkar finnas allt möjligt kul att göra för alla åldrar! Man kan ta det lugnt eller hitta på olika aktiviteter och ta dagen som den kommer vilket ju är den bästa semesterkänslan enligt mig. Böda ger lite utomlandskänsla tycker jag. Stranden ser helt underbar ut.

  Den vackra stranden är 2 mil lång! Vore fantastiskt att få ligga där och njuta tillsammans med familjen. Just nu är jag väldigt gravid med vårt tredje barn (fem veckor kvar) och denna sommaren blir det därför mest kortare utflykter men jag drömmer mig bort och hoppas på Böda ihop med mannen och våra tre barn nästa sommar! Vår första sommar som en familj på fem. Hållet tummarna!

  Tack för en inspirerande och varm blogg!
  /Andreea

 35. Denna blogg har inte bara givit mig makalös inspiration, sagolika porträtteringar och fina texter under de år jag så slaviskt följt den. Den, eller snarare du, kan nog egentligen ses som en starkt bidragande faktor till att jag tillsist tog mitt förnuft till fånga och fullständigt kärade ner mig i tanken på att bli mamma.

  Samma dag som Noah föddes föddes också min lilla Charlie. Jag får en känsla av att Charlie kommer utvecklas till ett vattendjur i paritet med din Buse. Min första tanke när dina uppdateringar från Böda rullade in var att det skulle vara paradiset på jorden för Charlie. Och mig. Och min sambo. Bilden på Noah som med stapplande steg styr mot havet. Hade kunnat varit Charlie. Hoppas det kommer få vara Charlie.

  Två mil lång sandstrand. Herregud vilken dröm. Där skulle vi hänga. Alla dagar utom en. För det är ju så att man kan vilja slå två flugor i en smäll, särskilt om man bilat ner från Umeå. Och särskilt om man sedan länge spanat in en kennel med bedårande grå storpudlar som bara ligger ett stenkast från stranden. Jag har nämligen en känsla av att vår lilla pudelduo snart behöver utökas, och då måste man ju sondera terrängen lite.

  Ja, det hade kunnat varit en fin helg det.

  1. Vid närmare eftertanke: självklart slösar man förstås inte Böda tid på annat, hur roligt det än är. Det får bli när vistelsen är över. Bra så.

 36. Jag har inte varit där, men vad jag kände när jag såg dina bilder var “otvungen”. Frihet liksom? Bara vara, drälla runt, lite sand mellan tårna-lite fiskar mellan tårna med för den delen!- hänga med de bästa jag vet och inte titta på klockan.

  Och stranden är två mil lång. Bara det är rätt coolt!

 37. Jag får en känsla av en harmonisk tillvaro blandat med massa skoj när jag läser din blogg då jag själv aldrig varit där.

  Den två mil långa stranden hade varit en dröm att uppleva.

  Tack för en bra blogg.

 38. Naturupplevelse, fridfullt och fartfyllt! Något för alla.

  Den underbara stranden är hela 2 mil lång.

  Man och barn åker dit på #rtpappan nu i helgen. Hoppas jag oxå får följa med nästa gång✊🏻

 39. Mitt första intryck är utlandskänsla när man kommer till stranden och havet. Stranden är två mil lång!

 40. 1. fantastiskt vackert med mdelhavskänsla och enorm fint utbud av aktiviteter för alla åldrar
  2. 2 mil underbart vit strand
  Hade varit underbart att vinna en vistelse där för att vila upp oss efter min mans hjärntumör operationer och behandling

 41. Jag tänker först och främst på att det verkar vara ett nästan komplett ställe med något som kan locka alla. Strand, lugn men ändå folk och rörelse, massage men även vattenland med stim och stoj. Möjlighet att själv fixa mat men också restauranger med god mat och avkoppling. Skulle passa mig och sonen bra och der verkar till och med finnas något som lockar min hemmakäre man… 😁
  Stranden är 2 mil.

 42. Svensk sommar toppat med guldkant bestående av milslånga stränder. Familjeparadis

  Stranden är 2 mil lång

 43. Böda är semesterparadiset på hemmaplan med sandstrand, hav och sol!
  Både barn och vuxnas paradis med extra allt, till och med pool.
  Ölands norra del gör kropp och själ hel, för Böda erbjuder något för alla!

  2 mil lång sandstrand, vit som snö och len som silke!

 44. 1. Nära naturen. Stugan Emma bodde i smälter in perfekt i tallskogen, kontrasterna är mäktiga, från svensk tallskog till karibisk strand.

  2. 2 mil lång är den mjölkvita playan

 45. Böda verkar fräscht och behagligt. Jag vill bada nattbad, låta fiskar äta slusk från mina fötter och knådas ordentligt. Ryktas om en två mil lång strand – där kan man ju kanske gå hand i hand med en omtyckt…

  KRAM

 46. Min känsla av Böda är en härligt lyxig plats för familjen, det finns något att göra för alla, vilket är svårt att hitta i Sverige! Blir en perfekt plats att ha sin aktiva semester på! Jag gick in på deras hemsida när du bloggade från Böda, och det allra bästa för vår del är att hunden kan få följa med och vi får bo fint! Är värt så himla mycket för oss att hon kan följa med, och också få semester på ett fräscht ställe.

  Den härliga stranden är 2 mil lång. Och har en hundbadsdel, wow!!

 47. 1. Första jag tänker på är helhetsupplevelse, passar både vuxna och barn!
  2. Stranden är 2 mil lång.

 48. 1. Medvetet närvaro i underbar natur utan krav och stress. Läkande för kropp men framför allt själ. Plats för att umgås och stärka relationer. En investering i sig själv och sina nära. 2. 2 mil

 49. Böda verkar ha något för alla, stora som små.
  Jag hade gärna gått längs den 2 mil långa stranden bara vi två.
  Eller snarare hänga i varje lekpark och hoppa i varje pöl.
  Men kanske om man har tur avsluta dagen med en öl.
  Familjen i husvagn är något nytt för mig.
  Prova Öland vore spännande som Norrlands tjej.

 50. Som att komma utomlands, vilken underbar semesterupplevelse för små och stora!
  Stranden är 2 mil lång.

 51. Mitt första intryck var och är den underbara miljön och semesterkänslan det ger, lugnet som kommer när man åker in på campingen! Vill nu göra samma semester med min pojkvän och visa honom Öland!
  Stranden är 2 mil lång!

 52. Första intrycket är att det nu finns något även för den som inte vill vara där det är som mest liv o rörelse.
  Att allt man behöver finns på ett o samma ställe.
  Stor som liten skulle finna sina guldkorn.
  Stranden är 2 mil lång.

 53. Böda sand är för mig Thomas Ledins SOMMAREN ÄR KORT. Mitt första intryck som barn 10 år i en gul Renault 5 ts, Ledin på högsta volym, och vi närmar oss Böda sand på denna raksträcka innan incheckningen. Då var man framme! Sanden, solen, havet, glasskiosken, telefonhytter, campingstuga, resturangmat och kvällsunderhållning. DET ÄR BÖDA SAND FÖR MIG! Vore superkul att få uppleva den känslan igen med min familj och barn! I en uppdaterad version😄

  Stranden är 2 mil lång sandstrand👍

  Inte ett moln
  så långt ögat kan nå
  inte en droppe regn
  på flera dar
  med en glass i min mun
  å i sandaler av plast
  går jag i solen
  och tänker på dig
  ljusblåa dagar
  seglar förbi

  Sommaren är kort
  de mesta regnar bort
  men nu är den här
  så ta för dig
  solen skiner idag
  hösten kommer snart
  de går med vindens fart
  så lyssna på mig
  solen skiner
  kanske bara idag

  vattnet är varmt
  och luften står still
  jag sitter i skuggan
  läser gårdagens blad
  snart är det dags
  för ett hopp i de blå
  få bort sanden mellan tårna
  å svalka min kropp

  Sommaren är kort
  de mesta regnar bort
  men nu är den här
  så ta för dig
  solen skiner idag
  hösten kommer snart
  de går med vindens fart
  så lyssna på mig
  solen skiner
  kanske bara idag

  nananana
  nanana
  nanana
  nanana
  nanana

  sommaren är kort
  det mesta regnar bort
  men nu är den här
  solen skiner
  kanske bara idag

 54. Böda sand är för mig Thomas Ledins SOMMAREN ÄR KORT. Mitt första intryck som barn 10 år i en gul Renault 5 ts, Ledin på högsta volym, och vi närmar oss Böda sand på denna raksträcka innan incheckningen. Då var man framme! Sanden, solen, havet, glasskiosken, telefonhytter, campingstuga, resturangmat och kvällsunderhållning. DET ÄR BÖDA SAND FÖR MIG! Vore superkul att få uppleva den känslan igen med min familj och barn! I en uppdaterad version😄

  Stranden är 2 mil lång sandstrand👍

  Inte ett moln
  så långt ögat kan nå
  inte en droppe regn
  på flera dar
  med en glass i min mun
  å i sandaler av plast
  går jag i solen
  och tänker på dig
  ljusblåa dagar
  seglar förbi

  Sommaren är kort
  de mesta regnar bort
  men nu är den här
  så ta för dig
  solen skiner idag
  hösten kommer snart
  de går med vindens fart
  så lyssna på mig
  solen skiner
  kanske bara idag

  vattnet är varmt
  och luften står still
  jag sitter i skuggan
  läser gårdagens blad
  snart är det dags
  för ett hopp i de blå
  få bort sanden mellan tårna
  å svalka min kropp

  Sommaren är kort
  de mesta regnar bort
  men nu är den här
  så ta för dig
  solen skiner idag
  hösten kommer snart
  de går med vindens fart
  så lyssna på mig
  solen skiner
  kanske bara idag

  nananana
  nanana
  nanana
  nanana
  nanana

  sommaren är kort
  det mesta regnar bort
  men nu är den här
  solen skiner
  kanske bara idag

 55. Mitt första intryck av Böda Sand genom din blogg var:
  Wow, så underbart familjevänligt med utbud för alla, liten, mittemellan och stor! Varför har vi missat denna öländska pärla??
  Stranden är 2 mil lång.

 56. Mitt första intryck av Böda är genom denna blogg. Jag visste inte att det var så otroligt vackert. Har alltid velat åka till Böda då min farmor är född där.
  Stranden är 2 mil lång!

 57. Med 3 barn i olika åldrar så är Böda sand ett fantastiskt ställe att åka till och som man alltid längtar tillbaka till.
  Stranden är 2 mil

 58. Det var en varm dag, cirkustältet stod på parkeringen. Vi fick parkera en bit bort.
  Fullpackade med strandsaker, barnvagnar och fikakorgar gick vi förbi den långa raden av bilar, husvagnar och motorcyklar som skulle checka in på Böda. Solen stekte.
  Vi gick genom det lilla centrumet, kände doften av nybakat bröd och pizza. Men vi fortsatte.
  Målet var nära!
  Äntligen hörde vi vågorna, kände den mjuka sanden mellan tårna och kunde blicka ut över den 2 mil långa, vita, fullproppade stranden.
  Vi var framme, laddade för en härlig solig dag som får en att tro att man är i himmelriket med glass, fika och sandiga ungar.

 59. Mitt första intryck var utlandsfeeling. Det bästa av två världar, närheten till allt, perfekt strand, härligt campingliv och för att inte tala om det bästa ställer att njuta av sin semester på.
  2 mil underbar sandstrand.

 60. 1. Härlig utomlandskänsla på lagom avstånd, och njutbart för stora som små!
  2. Hela 2 mil lång är den vita sandstranden!

 61. Intrycket och känslan av Böda Sand är så beskrivet att man riktigt känner doften av tallarna, sanden mellan tårna och värmen av solen och vindarna.

  Jag önskar så att hyra ett mindre hus till min familj på Böda Sand. Stranden är 2 mil lång och helt underbar!

 62. Stranden är två mil lång och mitt första intryck av Böda Sand är att det vore den absolut perfekta destinationen för vår första familjesemester tillsammans. Min son är 20 mån gammal och Böda Sand ligger lagom långt bort, inga hysteriska barn på flygplan el långa bilresor! Massor av skoj att hitta på inom räckhåll. En dröm för mig, mannen och lilla Eddie! Hoppas på tur! :0) kram och tack för en fantastisk blogg

 63. Jag har aldrig varit på Böda sand och inte heller sett det på tv för visst fanns det en serie om Böda? 😀 så mitt första intryck är här via bloggen och jag trodde inte att det var så stort och fanns så mycket att göra eller att stranden var två mil lång, jag menar hallå!! Det finns nåt för alla och det ligger på underbara Öland, kan inte bli bättre! Ärligt talat tror jag inte att jag har hängt med i campingSverige alls för i min värld slår man upp ett tält för natten eller två och sen är det bra med det, inget ljuvligt spa eller lekland eller fiskar som käkar på tårna eller gooood mat 😍 Mja jag har helt klart en del att upptäcka med min fina familj!

 64. Underfantastiskt som min 4-åring brukar säga när hon kombinerar nya användbara ord. Tänk något som både är underbart och fantastiskt : )
  Stranden är 2 mil lång

 65. Wow vilken supertävling! Skulle vara underbart att få vinna en tripp dit nästa år. Ska göra en stor knäoperation till hösten/vintern och det kommer att bli en lång konvalesence och mycket rehab. Minst 8 månader. Att ha en morot som denna under rehabiliteringen skulle vara toppen! Träna & åter träna så att jag kan gå på stranden med familjen på böda.
  Har aldrig varit där men har hört mycket gott om stället!
  Första intrycket är familjärt & välkomnande!
  2 mil lång är stranden.
  Håller tummarna!!

 66. Mitt första intryck är att det finns något för alla åldrar,jag som är farmor skulle tycka att det skulle vara underbart att vara på ett ställe som passar gammal som ung.Stranden är 2mil lång

 67. Ja du med tanke på de många kommentarerna har jag inga förhoppningar om att vinna men jag vill ändå ta chansen och ge mitt intryck av Böda Sand efter att ha sett alla fantastiska bilder på din blogg. Har sett reality-programmet Böda Sand på tv och kan säga att det inte kommer i närheten av de dit-vill-jag-åka-nu-med-en-gång känslorna jag fick av dig, stället påminner faktiskt väldigt mycket om vårat favoritresemål Sandy Bay på Cypern – utlandskänsla i ett litet mindre format men mycket mycket närmare.
  Höll på att glömma; stranden är 2 mil lång : )
  Kram Malin

 68. Just nu försöker jag, min man, och mina barn “leva här-och-nu”. Jag har blivit svårt sjuk såhär mitt i livet (för att göra en långlång historia kort). Man får hursomhelst ett rakt intryck av att ni levde som vi önskar oss d.v.s. mindfullt där på Böda Sand bland fiskar, räkor och sand. Så det är vad vi vill, mitt i vårat kaos, med en “Emma-Helg” på Böda Sand.
  Helst NU.
  Stranden som är 2 mil lång.

 69. Mitt första intryck, genom bloggen, är;
  Är ju som en semesterort i dom södra delarna av europa fast med en touch av svensk skog och svensk marina. Underbart!

  Stranden är 2 mil lång!

 70. Mitt första intryck av Böda sand är ljuset som du fångat i bildern på bloggen.
  Hoppas få uppleva det live.
  Stranden är 2mil.

 71. Paradiset på hemmaplan! Allt finns där, både för stora och små, såväl sand som en fisk mellan din tå, galna bad, glada barn och avkopplade föräldrar.
  2 mil

 72. Första intrycket jag fick av Böda Sand via din blogg var att det ser otroligt mysigt och samtidigt lyxigt ut.
  Vi bor i Finland och skulle gärna komma över till Sverige nästa sommar då sonen hunnit fylla 2 så att han kan njuta av det på ett helt annat vis. Vi tänkte komma över nu i sommar, men iom att vi snart ska flytta och då sonen ännu bara är 1 så kände vi att det passar bättre nästa år. Så en helg på Böda Sand nästa sommar skulle verkligen va helt underbart. ☺

  Stranden består av 2 mil vit gnistrande sand. Underbart!

 73. Mitt första intryck är hur fantastiskt fint där är. Jag har verkligen ändrat uppfattning efter att ha sett dina bilder. Ett perfekt ställa att komma iväg till och varva ner ifrån en hektiskt vardag för både stora och små.
  Stranden är 2mil!

 74. Det första intrycket när man väl kommit på plats på Böda strand och kliver ner på stranden är ju känslan som slår emot en av semester. Det är så långt ifrån vardag, stress och rutiner som det bara kan vara.
  Stranden är otroligt nog 2 mil lång 🙂

 75. Oj, intryck av Böda. En liten bit av paradiset i Sverige. Sanddynerna, det “lätta livet” och möjligheten att få bara vara, om man så är stor eller liten.
  Och tydligen är härligheten 🏖 2 mil.

 76. 1. Jag har aldrig varit till Böda Sand – inte på Öland annors heller. Fick mitt första intryck från dina bilder – åh, vilken paradisstrand det finns här i Norden! Liknar lite Yyteri och Kalajoki, som vi har här i Finland, men jag tror att det är ännu finare!

  2. Jag skulle helst välja en stuga på den 2mil långa kritvita stranden! 🙂

 77. “Enkelt men med klass”! Har ännu inte hunnit besöka Öland, men efter dina bilder var jag tvungen att googla mer om Böda Sand. En ö med fantastisk natur, en strand, en camping med spa och hinderbana, allt jag och min familj skulle behöva denna sommar!

  Vore fantastiskt att få ta en morgonlöptur på den 2 mil långa stranden!

 78. Mitt första intryck utifrån din blogg var ÅHH vilken drömsemester! Jag och mina flickor hade levt länge på en sådan upplevelse!
  Sandstranden är 2mil lång.

 79. 1. Mitt första intryck av Böda Sand är den fantastiska kombon av att vara mitt i skogen och ändå på stranden. Sverige när det är som allra vackrast – skogen och havet möts i en kärlekssaga kallad Semester!

  2. Stranden är 20 000 otroliga meter – över 20 000 steg av glädje!

 80. Sveriges Mallorca! Flera mil lång strand och pooler med piratskepp i, precis som min fyraåring beskriver drömmen om Mallorca. Det vore fantastiskt att uppleva detta paradis med en fyraåring och en ettåring (eller fem och tvååring)! Att uppleva vatten och sand, dessa två enkla ting som är så fantastiskt i barnens ögon!

  Och ja, två mil är stranden, för att vara exakt 🙂

 81. Oops, var för snabb på “skicka”-knappen!
  Stranden är 2 mil lång och mitt första intryck av Böda Sand var “Wooow!” Jag var där en gång när jag var liten och skulle så gärna vilja uppleva den känslan och den stranden en gång till, nu tillsammans med mina barn!

 82. Mitt första intryck av Böda Sand är total avkoppling för hela familjen och en chans att ladda batterierna!
  Stranden är 2 mil lång 😃

 83. En två mil lång strand, som balsam för själen för en heltidsarbetande sjuksköterska som behöver tänka på sig själv för en helg.

 84. Det känns väldigt barnanpassat. Med en vildpastill på soon tog be tre år hade det varit perfekt 😉

  Stranden är 2 mil!!

 85. Harmoni är mitt första intryck! Skulle va så välbehövligt för mig, min man och våra tre småbarn. Vi har haft ett tufft år.
  Stranden är två mil lång.

 86. Mitt första intryck är wow va mysigt och ett perfekt ställe för att ladda batterierna. 🙂
  Stranden är två mil lång.

 87. 1. Slogs av häpnad första (och hittills enda) gången jag och familjen var på Böda strand för tre år sedan. Sveriges svar på Mallorca!! Skulle gärna åka tillbaka till denna fina strand. 2…som är hela två mil lång!!!

 88. Mitt första intryck av Böda sand är fräscht, familjärt och barnvänligt med utomlandskänsla! Helt enkelt ett ställe jag gärna skulle vilja uppleva med min familj!
  Den härliga stranden är 2 mil lång.🌞

 89. En lyxig och härlig upplevelse för alla i familjen! Och kanske något för att omvända den som inte är helt såld på det här med att leva campingliv..

  Stranden är 2 mil lång.

 90. Ser helt underbart ut i Böda sand för mig och min lekparksälskande dotter som vill bada i havet.

  Stranden är 2 härliga mil lång

 91. Jag var på Böda Sand för några år sen och min första tanke var glädje, gemenskap och semesterkänsla.

  2mil vacker sandstrand!

  Håller tummarna för min familj 😊

 92. Det första som slår mig är glädje! På olika sätt för vuxna och barn!
  Jag skulle sååå gärna vilja ge det till min familj❤️
  2 mil lång

 93. Intrycket av Böda jag fick genom din blogg var en helt annan än man fick av TV-serien Böda camping, kan man väl säga. Min son, som är lika gammal som Buse, skulle älska den stora variationen av aktiviteter de erbjuder! Det skulle även ge oss den perfekta lilla verklighetsflykten vi behöver just nu, i startgroparna för en jobbig, oönskad skilsmässa.
  Stranden är 2 mil lång.

 94. Hej, Böda känns så mycket bättre och mer classy än vad programmet har visat, men med alla variationer på boenden och aktiviteter så verkar det passa alla. Min man och jag firade just 20 år (vi träffades när vi var 16 och 21). Nu har vi fyra barn tillsammans (hoppas inte det är avgörande! Vi kan betala extra för ett barn!) Vi tillbringade mycket tid på Öland i början av vårt förhållande och nu skulle vi vilja visa set för barnen. Tyvärr kan barnens farfar inte låta oss bo hos honom på Öland då han behandlas för en obotlig cancer – men det vore ju toppen och vi kunde passera honom på väg till Böda!

  Stranden är 2 mil.

  Jag håller tummarna!

  Kram Malin

 95. Blev väldigt positivt överraskad över det lilla samhället och de fina restaurangerna efter att ha läst dina inlägg! Att Öland också har sin vackra natur kände jag till sedan innan. Känslan blir nästan som att vara utomlands med den fina stranden och havet! Nästa sommar har vi en liten nyfödd bebis och vår då snart 2-åriga lilla tös. Tänker att det vore fantastiskt för vår lilla familj att få spendera en helg på Böda Sand!

  Stranden är hela 2 mil lång!

 96. Mitt första intryck är att Böda Strand erbjuder en lyxig semester i Sverige med utomlandskänsla. Det vore så härligt att få tillbringa en helg där tillsammans med min familj.
  Stranden är två mil lång.

 97. 1. Et ekte sommerparadis der det er masse å gjøre og et sted der man treffer nye venner.
  2. Stranden er 2 mil lang

 98. Då vi aldrig varit på Öland så är mitt förta intryck här från bloggen….det ser väldigt rogivande ut…ett ställa man gärna skule vilja besöka….få känna doften av havet och njuta av enkelheten här i livet….att ta en promenad bland tallarna ner till stranden….och samtidigt känna pulsen av ett semesterparadis…med allt en semesterstad kan erbjuda….allt i ett verkar det vara i böda strand….drömmer mig bort och ja kanske man hamnar i Böda strandnångång i framtiden och får känna den riktiga pulsen av Böda strand.
  En 2 mil lång sandstrand låter helt fantastiskt….underbart, lung och ro….

 99. Antingen man är barn eller vuxen kan det inte finnas mer optimala möjligheter till rekreation och njutning, är det första som slår mig när jag ser bilderna och läser om Böda Sand. Att vandra på den två mil långa sandstaranden med dotter och barnbarn nästa sommar vore höjden av lycka!

 100. 1: Min första reaktion var: Nej, inte kan väl det där stämma? Alla fördomar jag haft flög sin väg kvickare än kvickast och jag som sagt att jag aldrig tänkte åka till Böda och skrattat åt de som föreslagit att vi ska åka dit, satte mig och började leta stugor..föreslog det även för mannen som även han skrattade först tills vi såg bilderna på stugan, på området och sedan surfade vidare på sidan. Vore ju fantastiskt att få åka dit! Jösses, kan knappt tro att jag skriver detta… =)
  2: Stranden är 2 mil.

 101. Tältade på Böda
  år 86 med min 10 åriga dotter ,jättefint som jag kommer ihåg, har längtat tillbaks ,försökt få med mannen men icke! han har jobbat varje sommar, Bitt Nu chansar jag o hoppas vi får njuta av den 2 mil långa stranden,

 102. Första intryck för mig av Böda är familjevänligt och vackert.
  Stranden är 2 mil lång
  Nu håller vi tummarna

 103. Mitt första intryck från er resa är att det är ett äventyr där man växer och svetsas samman som familj. Dina bilder över Böda andas kärlek, minnen, skratt och att vara här i nuet.

  Stranden är två mil 🙂

 104. Mitt första intryck var när jag följt eran resa: Avkoppling med guldkant. Allt verkar finnas där inom området. Underbart för familjen.
  En härlig 2 mils lång strand att besöka är inte fel.

 105. När inlägget om Böda dök upp kastades jag 35 år tillbaka i tiden. En gul vit husvagn, ständigt strålande sol. Dagarna tillbringade vi 3 syskon med att bygga det allra finaste sandslott som byggts på den 2 mil långa kritvita stranden. Brunbrända ryggar som fick lindras med kylbalsam på kvällarna.
  Mormor som stekte ny fångad och rensad torsk till kvällsmat.
  Livet på Böda verkar lika underbart nu som då i tidens utveckling.
  Kram Åsa

 106. 1. Mitt första intryck är att det är så ljust, friskt och att himlen ser ut att vara så hög! Helt vansinnigt vackert med andra ord. Sannerligen en avslappnad och lyxig helg som väntar för den som vinner. Jag håller andan och hoppas att det blir jag och min familj!
  2. 2 mil sandstrand minsann!

 107. Mitt inntrykk gjennom bloggen er at det er det perfekte sted for familieferie, bad, sol og lek med barna. Dine blogginnlegg viser at man kan bo fint, oppleve mye sammen som familie og nyte en uendelig lang sommer – som man husker fra man selv var barn:)

  Stranden er 2 mil – wow!

 108. Wooow; 2 mil sandstrand räcker gott och väl härligt sommardagar! Det ser fantastiskt ut med alla aktiviteter där alla kan hitta mycket att tycka om. Och jag vet några som skulle vilja följa med mormor och morfar dit; )

 109. Första intrycket av Böda sand är att ni verkar ha haft så otroligt fin tid där och jag skulle så önska att min familj hade kunnat uppleva det där, vilken lycka isf!
  Svaret på fråga 2 är : stranden är 2 mil lång.

  Håller tummar och tår! Kram

 110. Fin tallskog möter stranden som har mjuk, len och skön sand som man känner mellan tårna på väg ner mot havet för ett svalkande dopp.

  2 mil är den härliga stranden.

 111. Det verkar finnas så mycket mer att göra än vad jag trott, som ett litet mysigt samhälle som jag är jättesugen på att få upptäcka tillsammans med mina nyfikna barn!
  Stranden är 2 mil lång 🙂

 112. När jag såg bilderna så var det första jag tänkte “men vad fräscht, dit kunde man åka”. Det är ett bra betyg eftersom jag är kräsen under våra resor. Det verkar finnas något för alla i familjen!
  Och ja stranden är 2 mil!

 113. För många år sedan åkte vi på vår första hundutställning på Böda Camping. Vi åkte långt och kom fram till ett helt underbart litet smultronställe. Bara någon timme senare när vi packat in allt i stugan tog vi en sen kvällspromenad med hundarna och där var den, den omtalade stranden!
  En liten bit av himlen alldeles för oss själva. Hundarna tog ett svalkande dopp, badade och njöt till fullo. Vi gick barfota i den mjuka sanden och kände hur hjärtat tankade lyckliga minnen i solnedgången. En så otroligt vacker strand, ett sånt underbart ställe på alla sätt och underbart varm service. Någon gång ska även mina barn få uppleva det stället och dom känslorna.

  Så mitt första intryck var en liten bit av himlen!

  Den ljuvliga sandstranden är hela 2 mil lång <3

 114. Första intrycket är fiskmat och underbart ljus.
  Stranden är 2 mil lång

  Talade med min man om Öland som nästa semesterort. Blev väldigt inspirerad av er resa, håller tummarna

 115. Tjena! Stranden är 2 mil lång. Skulle gärna åka dit, har aldrig varit på Öland.Vi har två döttrar i åldern 3 år och 2 år och dom älskar att bada, så det vore perfekt.Håller tummarna. Puss

 116. 1: Ren och fin strand. Härligt havsvatten. Roliga aktiviteter och trivsamt för alla åldrar i familjen.

  2. Stranden är 2 mil lång.

 117. Åhhåååå! Årets bästa tävling så man måste ju vara med! Mitt första intryck av Böda Sand är “tältcampingklassresan i 8:an” för så många år sen att det inte är riktigt klokt! Vi slapp våra föräldrar, jag upptäckte (säkerligen tillsammans med nån arm husvagnsägare) att man inte behöver ta i så man blåser ur skorna när man gör en tennisserv och så lärde vi känna “Funny Bunny heter jag och jag är så go och gla’. Vill du ha en liten grej, stoppa fem kronor i mig”. Osäker på om jag hade en femma…
  Hur som helst, numera är man fullvuxen med man och barn i Skåne. Öland var alltför länge sen och med en inbiten Lunnapåg i hushållet som tror Skåne och västkusten är allt man behöver uppleva hade jag älskat att få överraska honom med en helg på Sveriges bästa sida!! Han som aldrig varit i närheten av Öland. Han har inte fattat ett schmackers! Än.

 118. Ooohooo! Stranden! Jag glömde ju stranden i mitt vältrande om fantastiska ostkusten! Den är 2 mil och fantastisk vill jag minnas trots att ett och annat tallbarr sätter sig som en akupunkturnål i tårna då och då. Men det är det värt💚

 119. Mitt första intryck och minne Från Böda är ifrån när jag var barn, kanske runt 8 år. Hela familjen åkte på en “riktig” Svenssons-semester till Böda camping. Husvagn(liten brun/beige/vit med bruna soffor) – check, matchande overaller – check, lång bilresa – check! Det jag dock minns mest är att det var så roligt, jag hade många barn (från campingen) att leka med, vi badade varje dag, vi köpte färska frallor från ett litet “bageri/affär” på området. Det fanns dessutom något som liknande tuk-tuks som man kunde cykla runt med. Och strandens vita sand – det var första gången jag upplevde det. Det var verkligen ett underbart sommarminne att få som barn. Håller tummarna att få möjlighet att visa det Böda jag minns (och som uppenbarligen utvecklats och blivit ännu bättre) för min två små döttrar!

  Stranden är 2 mil lång.

 120. Mitt första intryck/tanke var..familjetid❤ att få njuta av tid, varandra och att få skapa fina barndomsminnen åt sina barn på en plats som böda verkar vara..spännande och roligt för både barn och vuxna..
  stranden är 2 mil lång..den vill vi gärna uppleva tillsamams❤

 121. Lekfullt, avkopplande och vackert!
  Hade gärna överraskat min familj med en helg på Böda Sand! Känns som en perfekt semester för en 5 resp 1 åring med härlig avkoppling för föräldrarna på köpet!
  Stranden är 2 mil lång 💗

 122. Mitt första intryck är: Ett svenskt sommarparadis som passar i stort sett alla åldrar och där det breda utbudet gör att alla i familjen kan hitta sina egna små guldkorn! Att det dessutom ligger på vackra Öland är ju pricken över i! Stranden är 2 mil lång och där hade min tvååring älskat att spendera en vecka i sommar! Han fyller förresten år den 13 juli när vinnaren dras, vi håller tummarna för en makalös 2-årspresent!

 123. Det ser sååå avkopplande ut, och lite utomlandskänsla på det. Vad mer behövs för en perfekt semester, ja lite rosé och annat göttigt kanske..
  Stranden är 2mil lång.

 124. Hrmmmm, jag går erkänna efter ert besök och fina fina formuleringar – väldigt positivt överraskad. Vi hat vänner som besöker Böda varje år, älskar det – men har aldrig själv varit så lockad. Men nu låter det himla mysigt att få ta med man och döttrar dit.

  2 mil lång strand.

 125. Mitt första intryck var “jösses, dit vill jag aldrig” när jag som hastigast såg ett klipp av den där tv-serien…
  Men efter att min kollega berättat att de ständigt återkommer till Böda sand och älskar stället och att jag dessutom fått följa ert besök där på bloggen känner jag nu att “jäklar alltså! Vi måste dit, vilken sjukt bra semester” !! Lite skraj för fiskarna men oh vad jag skulle vilja vinna detta!! Kvalitetstid med familjen!
  Och visst ja, 2mil (!?) står det.. Känns verkligen som att man inte behöver trängas. Håller tummarna!!

 126. Mitt första intryck av campingen upplevde jag för två år sedan när vi åkte dit. Varit på Öland år efter år men aldrig i vuxen ålder på denna campingen.
  Men detta va en camping som verkligen hade ALLT… älskade doften av tall (eller är de kanske gran 🙈) och den fantastiska sandstrand. Nu var vi på besök i slutet av augusti så de va relativt folktomt och då hade vi hela stranden för oss själva. Och den fantastiska strand är 2 mil lång.

 127. Mitt intryck är att Böda Sand är perfekt för en familjesemester; härligt för både vuxna och barn.
  Stranden är två mil lång.

 128. 1. Jag såg ju förra sommarens tv program om Böda strand och blev hänförd, ja menar tänk att jag har missat hela härligheten, så nu vill jag dit, det låter ju underbart men allt och..
  2. 2 mil strand som påminner om en strand utomlands, så härligt.

 129. Böda Sand verkar barnvänligt och skulle nog ge min dotter ett fint sommarminne. Det vore ett privilegium att visa, uppleva och besöka en av Sveriges finaste platser utan att behöva åka långt utomlands. Allt finns, sanden, stranden, fiskspa, badpark, lunchbuffé…

  “2 mil gnistrande vit sandstrand”

 130. Mitt först intryck var nog att Böda strand verkar vara så mycket mer än mina fördomar om campingplatser (husbilar och matchande träningsoveraller). Men efter att ha läst dina inlägg och kikat på dina bilder så blir man ju faktiskt sugen på att åka dit! Vacker strand, magiska kvällar och härliga aktiviteter för barn och vuxna. Så jag hoppas på turen att vinna och få lov att skapa mig en egen uppfattning 🙂

  Stranden är 2 mil långl.

  Och förresten – tack för en fin blogg.

 131. Mitt förstaintryck är genom bloggen och det är att det verkligen finns något för alla åldrar där sen att det är otroligt barnanpassat (glada barn = glada föräldrar 😉). Bjuder in till massa lek och den 2 MIL långa sandstranden till utomlandskänsla! Ett riktigt semesterparadis för småbarnsfamiljen helt enkelt!

  2 mil.

 132. Mitt första intryck av Böda Sand, efter att ha läst ditt inlägg var: “WOW!” Hade en helt annan bild av detta semesterparadis tidigare. Tänkte nog mer på gigantiska plastgrejer och gigantiska husvagnsekipage och stora grillar. Men men – nu en heeelt annan bild och efter att ha surfat runt på hemsidan blir jag jättesugen att ta med familjen dit. Öland är ju solsäkert! Och med 2 MILS SANDSTRAND så kommer jag känna mig nöjd!

  2 mil.

 133. Paradgatan, är det första som “pluppar” upp. Grillar som tänds samtidigt. Roliga människor som bjöd på sig själva om livet på en camping. Kul att också få en annan bild av Böda Sand genom ditt inlägg. Skulle gärna vilja uppleva denna camping med min familj och se om stranden på 2 mil slår Strandhammaren i Skåne.

 134. Hej Emma!

  Mitt första intryck är att det känns som en toppen semester med eller utan barn. Närheten till allt ger en möjligheten till att bara koppla av. Det måste man älska – att snabbt kunna fånga ”vacay-mode”. Just nu väntar vi vårt första lilla knyte och kan inte tänka mig en bättre första semester med honom nästa sommar.

  Svaret på fråga två är 2 mil lång sandstrand.

  Ha en skön sommar!
  /Maria Andersson

 135. Familjetid och familjefrid är mitt första intryck.

  Böda verkar vara ett ställe med något för alla i familjen. Vi har barn på 9 år, 2 år och 1 månad så att hitta aktiviteter som passar alla är en utmaning.

  Stranden är två mil lång.

  Kram, Lovisa

 136. Första intrycket var: lyxigt! Och på Öland 🐚 Vilken dröm. Perfekt för både stora och små att få semester. Spa, massage, fina promenader, stora lekplatser i en underbar miljö och hela två mil strandstrand 😍👏🏻 wow! Perfekt för mina barn som älskar att bada ✊🏻 kram Anna

 137. Herregud vilket fantastiskt pris! Mitt första intryck av Böda är från 2002 när jag besökte stranden för första gången tillsammans med en kompis. Och mycket har hänt sedan dess och Böda Sand har bara vuxit och blivit ännu vackrare sedan dess. En dröm med massor för barnen att göra också. Stranden är 2 mil lång.

 138. Första intrycket: härlig avslappning i sand och tallskog! Jag skulle gärna åka hit med vår 2-åring och vår 5-åring
  Hur lång är stranden: 2 mil

 139. Ser helt ljuvligt ut på bilden. Så det måtte vara helt totalt drömmen att få vistas där. Stranden är 2 mil lång

 140. Mitt första intryck av Böda är semesterparadis för alla; gammal som ung! En riktig svensk pärla som för tankarna till medelhavets kritvita stränder.

  Stranden är 2 mil lång.

 141. När jag först fick upp ögonen för Böda Strand var det en stark känsla av en perfekt kombination av lyx och friluftsliv som fick mig att falla pladask!
  Som småbarnsförälder vill man kunna ge sina barn allt men gärna slippa välja bort den vardagslyx man är van vid att ha hemma och vad är då inte ett bättre resmål än ett ställe där man kan få njuta bad och natur men även få tid till avkoppling och lite kroppslig lyx!

  Och för att inte prata om den 2 mil långa stranden sedan.. För egentligen är bara den ett gott skäl till att besöka Böda med eller utan den där kroppsliga lyxen.

 142. Mitt førsteinntrykk av Böda Strand er at det ser ut til å være en idyllisk og fantastisk fin sommerplass med aktiviteter for både store og små. Jeg har lenge hatt lyst å reise til Öland; det ble aldri av når jeg bodde i Skåne for mange år siden. Nå hadde det vært perfekt å kunne ta med min mann og våre tre gutter på et Ölands-eventyr!! Krysser fingrene for at det blir oss:-)
  Stranden er 2 mil lang!

 143. 1. Vi var på Böda Sand förra året och efter en dag på stranden tog vi oss en promenad på området för att checka läget (vi bodde inte på campingen). Det kändes inte alls så hysteriskt som det kan göra på en camping utan det var soft semestrig stämning. Jädrans mysigt var det med för samma kväll skulle det vara nått uppträdande på restaurangen och det är ju perfekt att det fanns lite ”nöjesliv” för trevligt sällskap, ett glas gott och god mat inbakat mitt inne i ett stort campingområde. Det kändes som att här har barn aldrig tråkigt, där fanns att göra för barn i blandade åldrar. Så ja, mitt intryck var att på Böda Sand fanns det mesta av det bästa.

  2. Stranden är 2 mil 

 144. Det är lixom bara ett ord som kan sammanfatta böda och det är fantastiskt!!. jag älskar böda (hela Öland btw) och vill gärna komma tillbaka i år ♡ vi väntar vårt första barn efter en massa år av försök & nu känns livet på plats.. jag njuter så galet mycket av livet och vad min kropp gör för oss.. Vi har haft struliga år men när jag kollar på min sambo , så vet jag att vi fixar de..Vi fixar allt ♡ så en resa bort med honom innan kurre kommer vore magiskt , bara vara vi & mysa om framtiden , den vi så längtat efter ♡ böda sand är 2 mil lång och jag längtar att få strosa fram där & bara njuta

 145. Mitt första intryck av Böda Sand är att det måste vara paradiset på jorden för barn i alla åldrar och alla dessa barns föräldrar. Ett helt annat intryck än det man fått av tvserien 😀
  Stranden är 2 mil lång och jag håller tummarna att min familj får sila den mellan tårna!

 146. Mitt första intryck av Böda Sand är: perfektion! Ett perfekt resemål i Sverige som känns som att åka utomlands.
  Stranden är 2 mil lång!

 147. Intryck: “Svensk familjesemester 2.0 som utesluter behov av utlandsvistelse”
  2 mil (!) lång strand, all service och allt lull-lull man kan tänka sej, god mat, minidisco och räkfrossa, 2.0!

 148. Mitt första intryck av Böda Sand är att det är ett semesterparadis för både stora som små, gammal som ung, barnfamilj som ensam! Det finns något för alla önskemål! Jag skulle så gärna vilja vinna detta fantastiska pris åt min familj. Aldrig har jag vart så sugen som jag är nu att få besöka Öland, efter att ha fått följa dina målande och detaljerade blogginlägg om denna fantastiska resa!

  Stranden är 2 mil lång!

  Håller tummarna nu!

 149. Här kommer mitt intryck:

  B-barvänlighet i alla bemärkelser
  Ö-ödmjuka händer som masserar
  D-disco för danssugna
  A-attraktiva stugor

  S-superliga sandstränder
  A-affärer, restauranger och bageri
  N-njutningsfull lekparker
  D-dagens semesterparadis

  Sandstranden är 2 mil lång

  Hoppas att alla får en och härlig sommar!
  // Helena

 150. Med stor möda försöker jag motivera att just jag skulle vinna en tripp till Böda. Tittar ut genom fönstret och ser hur vinden biter tag i Umeås björkar och himmelen mörknar. Tänker att Böda Sand är nog beläget i ett annat land. Med en strand som är 2 mil lång och säkert mjuk som en sommarsång.

 151. Mitt första intryck var förvånad, det som Emma visat genom bloggen var inte alls det jag förväntat mig, mina fördomar trodde att det Böda bara var för pensionärer och festande partygäng som åker år efter år till Böda, lite mossigt och förlegat. Men vad fel jag hade Emma visar en härlig anläggning för hela familjen med super fräscha stugor ( Jag gick in och kolla direkt på hemsidan) Det är ju så man vill bo även om man åker som barnfamilj och inte bara vuxna. Jättefina verkligen! Sen alla dessa aktiviteter, jag är förvånad helt perfekt för barnfamiljen mina två på 3 och 6 hade varit i himelriket och glada barn ger ju lyckliga föräldrar. Så Böda ny har lyckats att förändra min bild av er från mossig lite förlegad till fräsch rolig familjeanläggning på riktigt, Grattis!

  och stranden låter fantastisk 2 mil, vad härligt!

 152. Att de byggt så fina stugor, vacker lång strand och att vi borde ta oss till Öland igen!

  2 mil lång är stranden!

 153. Första intrycket. Glädje till barnen. Det är deras semesterställe, att det för en gångs skulle endast handlar om barnen och ge dem minnen.
  2 mil lång strand att springa på.

 154. Min första känsla när jag läste bloggen var förvåning! Hade en bild av Böda som en sunkig camping. Är själv inget camping-fan och flyr vanligtvis sådana ställen men inser nu efter att ha bilat i Skottland med en snart tvååring med mycket spring i benen att jag får tänka om. Semester är inte längre vad det har varit för mig. Barn vänder ju upp och ner på det mesta på ett härligt sätt! Jag blev alltså förvånad och väldigt sugen på att åka hit. Inte helt säker på att jag skulle kunna övertala min man om att vi ska tillbringa en vecka på camping men om jag vann så skulle jag såklart få med honom. Och vi behöver utmanas i våra fördomar om campingliv. Kan jag dessutom meddela honom om att stranden är två mil lång och alladeles vit så får jag utan tvekan med honom! 🙂

  Ett besök i en stuga på Böda låter helt plötsligt väldigt lockande!!

 155. Det är tidigt 80-tal och windsurfing är på modet. Jag, min Blivande make och en kompis har bilat från Härnösand med en bräda på taket och hamnar efter lite krokilikrokiga vägar i Böda. Kompisen surfar, Blivande maken surfar och jag gör ett försök att surfa…det går jättefint ut ifrån stranden och det blåser rätt så hårt åt Gotlandshållet. Det är när jag ska vända som jag inser att när jag ska “kryssa” tillbaka så blir det också jobbigare, mycket jobbigare. Jag sliter för att få upp seglet i en lång stund och sen en lång stund till och till sist en kort stund och inser att nu är jag helt slut i armarna. Jag sätter mig ner på brädan och driver så sakteliga mot Gotland, men dit vill jag inte. Jag kikar in mot stranden och ser en viss aktivitet. Det är ju lite intressant med en surfare (det fanns bara en på hela stranden, 2 mil strand den dan) och nu verkade hon (dvs jag) vara i lite behov av hjälp så det är en rätt stort publik som spanar ut. Blivande maken, som är en driftig typ, går och försöker hitta ett flytetyg för det är lite långt att simma ut till mig (det gick ju så bra att surfa utåt så det höll jag på med en bra stund). Till slut får han tag på en luftmadrass och paddlar ut på den. Jag får lägga mig på den och hålla i brädan där bak och han tar upp seglet och seglar elegant in mot stranden men en mycket liten och skamsen Blivande fru på släp. Jag kan höra applåderna när vi kommer mot stranden men tittar envist ner i sanden (som för övrigt är väldigt vit och fin och varm ). Ja, jag surfar kanske inte igen på Böda men skulle gärna vilja uppleva stranden och anläggningen med Maken och våra barn igen. Och, förresten stryk kanske i förra meningen…

 156. Mitt första intryck av Böda Sand: Sommarminnen! Jag har aldrig varit på Böda Sand eller på Öland, men bilderna och intrycket jag fått genom dina blogginlägg är att det är ett litet paradis där jag lätt skulle kunna forma oförglömliga sommarminnen (och hoppas på att få chansen att göra det).

  Och stranden är 2 mil(!) lång! Wow!

 157. Mitt intryck från din blogg är att Böda måste vara det ultimata semesterstället för en barnfamilj (och även alla andra). Vilket ställe! En riktig svensk pärla! Minns Öland från min barndom, men har ännu inte varit på Böda. Det skulle vara underbart att få packa in man och barn och njuta en vecka där!

  Stranden är 2 mil, bara det är ju helt fantastiskt!

  Vilken otroligt generös tävling av Böda!

 158. Mitt första intryck av Böda var allt annat än gott, tv serien har satt sina spår även om jag bara sett reklamsnuttar från den. Min bild var att där bara var fulla ungdomar och föräldrar med vuxna ungar som blivit som tonåringar igen, bråkar och dricker lite för mycket. Men dina bilder och dina ord Emma! Som ett bomuls hölje runt min försomsfulla syn på Böda. Du får mig att önska en Bödasemester med familjen. Att få se barnen leka på de fantastiska lekplatserna, få bada och leka vid det fantastiska skeppet och att få vandra på den 2 mil långa sandstranden.

 159. Jag har aldrig varit på Böda och mitt första intryck var genom denna blogg att det fanns så otroligt många aktiviteter där för alla åldrar och sedan är jag tokig i långa sandstränder – denna som är 2 mil lång verkar magisk!

 160. Har aldrig varit på Böda camping och känner att detta måste upplevas!!!!
  Mitt första intryck är att det verkar finnas något som passar alla åldrar vilket känns bra och genomtänkt!
  Att sen kunna njuta av den 2 mil långa sandstranden är ju inte heller fy skam:)

 161. Jag har varit på Böda en gång för ett 10-tal år sedan. Mitt första intryck var: komplett. Där finns allt man kan önska sig för stora som små, och med en strand som får en att tro att man är betydligt närmare ekvatorn.
  Den underbara stranden är 2 mil lång. Jag har för övrigt kvar sand från Böda i en gammal plåtburk som jag använder som dekoration.

 162. Mitt första intryck var att stranden kändes som något man kan hitta utomlands, ser ut som en ordentlig paradisstrand. Som för övrigt är 2 mil lång. Det hade varit alldeles förträffligt att få ta med min man dit då vi är nygifta!

 163. Åhh vi älskar Böda! Åker dit varje år!
  Stranden är helt underbar och perfekt ställe att fira en skön semester på.
  Stranden är 2 mil lång!

 164. Mitt första intryck är att de känns exotiskt och som utomlands – fast man får vara kvar i sitt älskade Sverige. Hur bra kan de bli med liten i familjen och nojig förälder!? Ett semesterställe som skulle passa vår lilla familj väldigt bra och som jag hoppas vi får besöka en dag.

  Stranden är hela 2 mil lång. Bara de…låter som en dröm.

 165. Mitt första intryck får jag genom Emmas fantastiska bilder. Jag ser ett familjeparadis. Här hittar man något för alla åldrar och intressen. Ett äventyr för hela familjen.
  Svaret på hur lång stranden är 2 mil. 🍀

 166. Svensk sommaridyll när den är som bäst.
  Att få gå på den två mil långa stranden nästa sommar med min man & fantastiska dotter hade varit en dröm!
  Hoppas hoppas 🙂

 167. Min första intryck av Böda strand är: den perfekta sommarsemestern för barnfamiljer. Det finns verkligen något för alla! Stranden är 2 mil lång.

 168. Stranden är 2 mil lång.

  Mitt första intryck av Böda är Glädjen.
  Jag har besökt Böda några gånger då jag var liten och minnen för livet skapades. Vänner likaså. Vänner, minnen och en längtan att återkomma år efter år. Detta vill jag även ge vår son. Den glädjen!

 169. Mitt första intryck genom din blogg är att Böda verkar vara så barnvänligt. Verkligen barnfamiljsanpassat med många underhållande verksamheter på ett och samma ställe. Jag har aldrig varit där men önskar gärna ta med familjen på en semestertripp i framtiden.

  Sandstranden är 2 mil lång.

  Ha en skön sommar! /Sara

 170. 1. Mitt intryck av Böda Sand efter er helg där är totalt lugn och avslappning. Det skulle jag och min man verkligen behöva då många saker i livet ställts på ände senaste året. Tid att bara vara med varandra och få känna lugn och avslappning.

  2. Stranden är två mil lång.

 171. Första intrycket av Böda är ett idylliskt, svenskt semesterparadis för bade barn och vuxna!
  2 mil lång strand.

 172. Åh, när jag ser Emmas vackra bilder får jag känslan av att Böda ligger utanför Sveriges gränser med den fantastiskt långa sandstranden. Inte kan man tro att en tro att detta parades bara ligger några timmar bort med bil.
  Stranden är imponerande 2 mil lång.

 173. 2 mil lång är den fina vita stranden. Min första känsla var att det funkar att vara på Bödasand i alla väder, precis som ni som hade regn…det verkade ju helt ok att vara där med alla saker man kan göra! Det är inte alla ställen man kan åka till och känna att det var härligt trots att regnet stod som spö i baclken!❤️

 174. Det jag möttes av när jag läste inlägget om Böda var att alla mina förmodar, genom tv-programmet, dödades. Istället fick jag känsla av en härlig, avkopplande plats med lite Disneykänsla för barnen och där man kan frikoppla sig från omvärlden och bara vara i nuet. Bilderna förmedlade en känsla av stillhet och harmoni.
  Stranden är 2 mil lång.

 175. Hade passat oss som är en stor familj med barn i olika åldrar perfekt😄 Här verkar finnas något för alla åldrar och även mammor!
  Vi håller tummarna för att vår familj ska få njuta av underbara dagar på Böda.

  Stranden är 2 mil.

  / Jeanette Liljedahl

 176. Min första intryck från bloggen är att Böda är ett underbart ställe, barnvänligt men med en lyxig känsla, där vi skulle kunna ha en första härlig semester med min sambos son!

  Stranden är 2 mil lång.

 177. Hej
  1. Känslan är fantastiskt !!! Jag har just hittat till din blogg och blev “frälst” av bilderna du tar och Böda Strand kändes helt sagolikt lyxigt, vilken stämning du har fått i bilderna, vill gärna spendera några dagar där, har aldrig varit där men längtar redan. Jag håller tummarna från och med nu.
  2. Stranden är 2 mil gnistrande vit strand.

 178. Första intryck – all inclusive fast på hemmaplan när man inte vill missa den svenska sommaren
  Stranden – 2 mil

 179. 1. Ett första intryck via tv-programmet jag fått,
  erkänner att det inte var allt för gott.
  Men efter att ha läst om Böda här hos Emma,
  inser jag att det vore mycket roligare än att bara stanna hemma!
  Så mycket mer än husvagnsliv Böda verkar ha att ge,
  skulle gärna packa in man och barn för att allt detta få se!

  2 mil

 180. 1. Genom bloggen har jag fascinerats av att ni har varit på hemmaplan, men ändå verkar allt så exotiskt! Som småbarnsförälder blir jag helt såld på bara tanken att det finns ett ställe där alla familjemedlemmars behov och intressen kan tillgodoses. Det låter helt underbart!

  2. 2 mil lång!

 181. Mitt första intryck är att där är väldigt mysigt och perfekt för små barn.
  Stranden är två mil lång.

 182. Mitt först intryck av Böda strand var när mannen och jag firade midsommar där alldeles nyförälskade var vi, sittande på stranden och såg solen gå ner. Så otroligt vackert!
  Stranden är två mil lång.

  Håller tummarna på detta fantastiska pris till mig och min familj!

 183. Mitt fösta intryck i verkligt besök är en helt underbar strand för sol, bad och beachvolleyboll på dag och lägereld och prat och skratt på kväll. Enligt din blogg ser jag att nu mer än 20 år senare är att jag längtar tillbaka. Och att det finns fantastiskt mycket mer att njuta av tillsammans med familjen.
  2 mil strand att njuta!

 184. Hej
  Vi var på Bödasand förra sommaren efter att vår då 6-årige son följt programmen på tv och kollat alla säsonger på webben gång på gång. Han var förtrollad och pratade bara om denna fantastiska plats. Han ville inget hellre än att vi skulle åka dit. Vi tyckte det var långt att åka, bor i Göteborg, men bestämde oss för att vi måste göra detta för honom. Han hade ju följt programmen under flera år. Lyckan var stor när vi bokade campingplats och fick en på gatan efter paradgatan. Bara en sån sak. Vi kom dit och jag måste säga att alla mina förväntningar, ja hela familjens förväntningar slog alla rekord. Resan hade vart lång men oj, när vi väl kom dit kändes det plötsligt inte längre. Lugnet inföll sig och mitt nästan sönderstressade jag efter ett tufft år nästan bara försvann. Allt på böda var fantastiskt, från servicehusen till ja verkligen ALLT. Och dagen efter ankomst gick vi den korta promenaden till stranden och….WOW!!! Vi har aldrig vart utomlands på solsemester och efter detta tror jag ingen i familjen kände behovet och då har vi även två döttrar som var 14 och 15 år. Vilken strand, vilken sand! Helt otroligt! Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst och berättar även för alla om denna fantastiska plats. Skulle återvända dit pronto om vi fick chansen❤️
  Stranden är 2 mil lång, 2 mil av den underbaraste sanden.

 185. Hej Emma!

  Gemenskap, glädje och värme. Det finns inga tråkiga dagar, du fyller dem med roligheter och mys i stora mängder. Det finns något för alla, både inbitna campare och nya nyfikna gäster. Här får du kvalitetstid med familjen och samtidigt möjlighet att träffa nya vänner. På Böda skiner alltid solen både på himlen och i hjärtat ❤️

  Har varit och hälsat på en gång på Böda men aldrig fått möjligheten att bo där.

  Stranden är två mil lång!

  / Åsa med familj 🌻

 186. Underbart härliga vackra Sverige koncentrerat på en plats (snacka om hemlängtan för en utlandssvensk som mig)

  2 mil

 187. Min pappa älskade Öland och fågelskådning. Att åka till Öland varje år som barn var givet. Om han fick fågelskåda på Allvaret några dagar, fick jag och min syster ha dunderkul på Böda Sand några dagar. Åh vad jag minns detta med sån jäkla glädje nu när min pappa inte längre finns med oss! Nu när jag läste din blogg och såg er på Öland fick jag tillbaka känslan och skulle önska att jag fick uppleva detta med min sambo och våra två små barn!!!

  Böda strand är 2 mil lång.

 188. Böda – Ett paradis på alla vis. Två mil av vårt land utgör denna ljuvliga sandstrand. En semesterdröm för oss två och våra tre sjörövare små.

 189. Jag är så nyfiken på Böda, speciellt efter dina härliga dagar där! Är säker på att våra tre barn hade älskat både badet och stranden där! 😀 stranden är 2 mil lång, helt fantastiskt, och nu håller jag tummarna för vinst!

 190. 1. Paradis för familjen. Minsten får bada, storebror får hänga med Bödde, pappan får äta sig igenom alla restauranger…och jag mamman…jag får semester!
  2. 2 mil

 191. 1. Doft av tall, stig av trall, två mil strand, underbar sand, lek och bus, vågors brus, värmande sol, makalös pool, nybakat frallor, sandiga brallor, vajande vass, massor av glass, massage och spa – här vill vi va!
  2. Två mil strand

 192. Riktigt mycket Sverige på en och samma plats. Sol och salt bad, sand i håret, lek och skratt, familjetid.
  Och en 2 mil lång sandstrand.

 193. Familjetid, spel,skratt och lek varvat med härliga bad och massa god mat och långa strandpromenader vid den 2 mil långa stranden.
  Det är mitt intryck av det vackra du skrivit i bloggen om Böda eftersom vi aldrig har varit där innan

 194. Som att resa utomlands men ändå nära. Verkar vara ett helt fantastiskt ställe att ladda batterierna på för en trött och fattig mamma med rastlösa och äventyrslystna kids. Blundar och längtar tills det är jag och barnen som ligger där och njuter på den 2 mil långa sandstranden.
  Tänk om!?

 195. Mitt första intryck är att det är ett paradis med en helt annan naturtyp än hemma. 2 mil sandstrand är en underbar bonus på en plats som verkar så vacker till och med utan.

 196. Som Västkustbo är man van med klippor, tång och musslor, så vid mitt första ( och hittills enda) besök på Öland och Böda var det just den fantastiska sandstranden som imponerade på mig. Den imponerande sandstranden visade sig vara 2 mil lång!!!☀️

 197. 1. Har aldrig tidigare haft förmånen att besöka vackra Böda Sand, dock är mitt första intryck jag fått genom Emmas fantastiska bilder, att här finns något för ALLA. Å ena sidan en mer fartfylld semester där det erbjuds en stor variation av aktiviteter. Å andra sidan finns ett lugn med ett Spa att skämma bort sig på och en vacker natur som ger tid för reflektion. På kvällarna knyts alltihop då anordnas det underhållning och man samlas i familjen och pratar om dagen över en bit mat.
  Detta sammataget tycker jag gör Böda Sand till en lyckad semester för HELA familjen.

  2. Den fanstastika stranden är 2 mil lång.

  Håller tummarna för att få uppleva Böda Sand på riktigt tillsammans med min underbara familj! 🙂

  Kram Sara med familj

 198. 1. Absolut frihet
  2. 2 mil lång ljuvlig strand

  Ljuvligt! Håller alla tummar för att det blir just min lilla familj som får åka på äventyr tillsammans 💕

 199. Har aldrig varit på Böda Sand. Men när jag tittar på dina bilder så fick jag känslan av OBC i Kreta. Skulle vara väldigt roligt att få uppleva med min familj.
  Sandstranden är 2 mil lång❤

 200. 1. Min upplevelse är att just där kan jag som kapten över familjeföretaget AB landa med grabbarna o ladda batterierna så vi orkar med ett år till
  2. Den är 2 mil av ro, lek, o kärlek

 201. Stranden är 2 mil lång och mitt första intryck av Böda sand var när jag och min familj skulle dit på semester för tre år sedan. Nu blev det så att min man bokade resan (redan där borde jag anat ugglor!). Vi begav oss hemifrån och med två små barn blev det ganska många stopp på vägen (mellis, kissepaus, lunch, kräkspaus mm) så när vi äntligen framåt åtta på kvällen rullade fram på campingen gick jag in och bokade spa medan mannen skulle annonsera vår ankomst. Barnen (och jag) var trötta, hungriga och lite griniga och när mannen då kommer tillbaka och meddelar att han visst bokat en annan camping med liknande namn några kilometer bort så kan du ju tänka dig responsen från familjen. Inget illa om den andra campingen men det fanns ett servicehus, en liten affär och ja, that’s it. Inget spa, ingen pool och ingen fancy lekplats (gissa hur många gånger vi påmint honom om den resan?). Han låg inte i topp den semestern min man,varken hos mig eller barnen. Numera är det alltid jag som bokar våra semesterresor!

 202. Jag är uppvuxen i Byxelkrok (1 mil norrut) och har spenderat många dagar på den 2 mil långa sandstranden. Det som slår mig är att Böda Sand har förändrats så otroligt mycket de senaste åren och har mer och mer fått en utlands toutch över sig. Det är inte längre en sandstrand där man även kunde få sig en glass utan det är en egen värld du kommer till när du parkerar bilen på parkeringen. Det finns så mycket mer än bara sand och glass, så mycket mer som jag skulle vilja att mina små troll fick uppleva.

 203. FANTASTISKT för både barn och vuxna. Föll för de vackra stugorna, givetvis stranden och det otroliga utbudet av aktiviteter. Många härliga minnen från vackra Öland som liten. Detta vore ju en dröm att få uppleva tillsammans med mannen och mina egna barn.

  Stranden är 2 mil lång

 204. Åh jisses vilka fina minnen och upplevelser folk delat med sig av!
  Själv har jag faktiskt inga vidare bra minnen av Öland, jag var där först förra sommaren över en natt när jag hälsade på min då blivande svärmor i deras husvagn, det ösregnade, jag blev totalt tvärsjuk och spenderade de kommande två veckorna nedbäddad i sängen hemma med hemsk hosta. Det vore så kul att få ändra på den upplevelsen av Öland och få dela den uppfattning som man får via dig här i bloggen! I år har vi dessutom inte råd att åka dit på egen hand då jag både studerar, jobbar extra och försöker få ihop det med mina hundar och sambons liv, och dessutom försöka få ihop lite socialt liv däremellan 😉 Men jag hade absolut inte haft något emot att tillbringa en helg på spa för att vandra lite på den där två mil långa gnistrande vita strandsanden som utlovat ska finnas där! Så nu håller jag tummarna 🙂

 205. Oh så härligt, familjevänligt och underbart det ser ut på Böda! Vi har aldrig varit där och det skulle vara så mycket värt att få åka tillsammans men familjen till denna 2 mil långa paradisstrand 😀

 206. Det var just den 2 mil långa, kritvita stranden som fångade vår uppmärksamhet när vi kom dit. Den är fluffig på ett sätt vi trodde man inte kunde finna i Sverige. Vi spenderade 3 härliga dagar där med nyföddbebis o en lycklig fyraårig storasyster men vi skulle gärna lägga en hel vecka där nästa sommar med hela familjen.

 207. Som ett paradis för sandiga fötter och glassfläckiga t-shirtar. Verkar passa både semesterlängtande föräldrar och leksugna barn. Skulle gärna bo i en stuga där en helg.

  Stranden är 2 mil lång

 208. Pardon my french, men mitt första intryck var nog mest “Herrejävlar, vad underbart det ser ut!”
  Jag har aldrig varit på Böda, ej heller på Öland. Och sommaren här hemma i Norrbotten verkar regna bort, så gissa om den här familjen på fyra skulle ÄLSKA vetskapen om att kunna njuta sand mellan tårna, havsbris och massvis av familjevänliga aktiviteter inom en snar framtid.

  Stranden förresten, den är hela 2 mil lång.

 209. Mitt första intryck är att det verkar helt underbart! Sverige är en underbar plats och jag tror att Öland, Böda har mycket att erbjuda! Genom naturen men även allt de har på campingen!

  Stranden är 2 mil lång.
  Nu håller jag tummarna för detta är en dröm för våran familj på fem stycken 💞

 210. En ö så platt och lång, trodde de på Böda bara var fyllepartyn och snapsvisesång

  Jag hade en fördom om att bara se Svenson i lika träningsoverall
  Slitet, ruffigt, plaststolar, skräpmat, och en och annan pinnig tall

  Men oj, jag är verkligen full av beundran, här finns verkligen något för alla och nära till spa:t
  Lekplatser, roliga aktiviteter och stort urval av trendig och nyttig mat

  Kritvit strand, 2 mil lång
  Åtkomlig för alla via en träspång

  Böda är något jag skulle vilja uppleva med min familj, bums nu javisst
  Man kan nu säga att det campinglivet finns på min bucketlist!

  Stranden är 2 mil lång!

 211. Mitt första intryck är att Böda sand är en magisk familjesammansvetsande plats! Jag menar, 2 mil lång sandstrand, what’s not to like liksom 😊

 212. Öland är våra drömmars Ö. Besökte Ön första gången för massa år sedan o den var o är den vackraste pärlan i våra ögon. Två mil kritvit sand – lycka. Att få ta med älskade la familia uppifrån norr ner till söder – leva i ett litet hus o njuta av att finnas…jag hoppas🙏☺️ Kramis Malin&co😘

 213. Överraskande! Jag har förknippat Böda Strand med enbart överdrivet många turister och öldrickande. Här fick jag en helt annan bild. Vackert ända in i hjärtat, ro för familjen och balsam för själen. Efter att alltid envisats med att inte besöka Böda under alla mina somrar på ön har jag nu en stark önskan om att få njuta livet med familjen på denna 2 mil vackra sandstrand.

 214. Första intycket för 14 år sedan och första semestern tillsammans med min nuvarande make. Solen, sanddynerna, avkopplingen och förälskelsen! Åh! Han stajlade på volleybollplanen och jag försökte få den perfekta solbrännan på handduken i sanden. Nu vi jag ha nya upplevelser och intryck tillsammans med hela familjen på denna semesterpärla med medelhavskänsla i Sverige! Stranden är 2 mil lång.

 215. Jag hann inte läsa klart första meningen med intrycket, mitt svar va direkt: V Ä L D I G T barnvänligt!!!! (Precis så som jag vill ha det!)
  Stranden är 2 mil lång 😀
  Jag håller tummar och tår, för i år ska vi vänta ut ifall vi får diagnostisering på ett av barnen och då hade det underlättat att åka nästa år och kunna ge detta som en positiv push.
  http://www.lotte4.blogspot.se

 216. Mitt första intryck är familjetid i ett svenskt paradis, utlandssemester släng er i väggen. Stolt över att bo i vackra Sverige. Den ljuvliga stranden är 2 mil lång.

 217. Mitt första och största intryck av Böda är det ljus som Emma så fint får fram i sina bilder, så magiskt och rofyllt det verkar vara och så lockande! Jag har aldrig varit på ön men länge velat fara. Det vore drömmigt att få göra det med familjen och att få besöka just Böda. Stranden är 2 mil lång.

 218. Haha skrattar lite för mig själv. Mitt första intryck är att det bara är en massa galna semesterfirare som släpper på alla spärrar där precis som de framställer Ullaredashopparna på TV. MEN jag har nu varit på Ullared och inte en märklig människa så långt ögon kan nå. O med din fantastiska beskrivning av Böda känns det redan som jag varit där o det verkar ju vara rätt lugnt där med. Nu tänker jag mig att det är fantastiskt i stället att få promenader innan frulle när barnen sover på den 2 mil långa stranden och sen doppa sig när familjen vaknat. Låter ljuvligt i mina öron.

 219. Mitt första intyck av Böda Sand är låååång vit strand. Och en strand på 2 mil är låång.

  Hoppas att jag och min lilla family får turen att uppleva samma härliga helg som du och din family.

  Önskar en fin sommar.

 220. 1. Familjelycka, det är mitt första intryck!
  Vilken (mega ) pirrig känsla det skulle vara att få överaska min sambo och två döttrar med detta 😊!
  2. Stranden är 2 mil lång.

 221. Böda Sand: 2 mil av hela familjens njutning!
  Min högsta önskan i sommar: att hitta ett ställe där hela familjen kan ha roligt tillsammans.
  #Den 12-årige killlen som ÄLSKAR vatten, som gärna fiskar å om han inte är på vattnet i båt är han i vattnet och simmar. -Havet vid BÖDA ser lockande ut…
  #15-, snart 16-åriga tjejen som just fått moppekort och som gärna hänger ute med vänner eller spelar minigolf med familjen, hon anpassar sig till det mesta, men ÄLSKAR vattenlek och att göra saker tillsammans med oss. -Att det finns något för alla på BÖDA stimulerar nya bekantskaper!
  #Mannen i familjen vill “bara” 😉 att alla skall vara tillsammans men ändå att alla ska ha roligt, att man får göra sin egen grej ibland. -Närheten vid BÖDA verkar perfekt!
  # Jag, jag ÄLSKAR räkor och havet, minigolf och nybakt bröd. Tänk att ta en morgonpromenad genom området, hälsa på nya bekanta eller kanske helt okänd, för att köpa bröd. Efter frukosten få pedikyr å sen möta upp familjen som varit på egna äventyr för minigolfduell innan en räkfrossa till kvällsmat. Åh, ljuvligt å …skitskoj!!! Wohoooooo!!! -Böda Sand, du låter som PERFEKTION i mina slutkörda #intensivvårdssjuksköterskasomjobbatgärnetineddragetpåpersonalsommarsverige …öron!!!

 222. Jag tycker det ser alldeles underbart ut, som att vara utomlands men ändå med köravstånd och man slipper växla pengar o krångel 😉 vad underbart det hade varit att kunna göra detta med mina fantastiska vänner som har varit sånt stöd när jag varit utomlands och pluggat under våren. Det hade varit så roligt att få ge dom detta som tecken på min tacksamhet! Vi är fyra fattiga studenter och har inga pengar att lägga på resor, så nu hoppas jag att vi kan vinna en resa istället!

  Svar på frågan: 2 mil lång!

 223. Mitt första intryck av Böda är campingen med shoppinggatan, restaurangerna och badstranden jag var kanske 8 år när familjen åkte dit en sommar. Jag tyckte att jag kommit till paradiset på jorden. Har inte tänkte på de på flera år förrän jag såg bilden på Buse på lilla shoppinggatan på campingen. Nu vill jag verkligen dit… 😀
  Stranden är 2 mil lång
  Tack förresten för tipset om massage-Olof, han är såååå duktig. Ha de gott!! // Maria

 224. 1.) Har fått så positivt intryck av Böda, både härifrån och från vänner. Gillar äventyr och friluftsliv, men har inte provat campinglivet ännu. Är så nyfiken på att testa detta och Böda verkar vara ultimat, alldeles fullspäckat med möjliga aktiviteter till våra tre småttingar!

  2.) Två mil lång!

 225. Mitt första intryck fick jag här på bloggen; proffsigt fräscht och något för alla !!

  Stranden är två mil lång.

  Mvh Louise

 226. Mitt första intryck av Böda Sand är den familjära lugna samvaron. Där allt du behöver finns på ett ställe. Perfekt för att ladda batterierna!

  Den underbara stranden är 2 mil lång.

 227. 1. Jag har aldrig bott på Böda men varit på dagsbesök, stranden lämnade störst intryck, man hade lika gärna kunnat vara vid medelhavet! Sen verkar campingen vara helt fantastisk, där det finns något för alla och därför skulle jag gärna ta med mig familjen dit, njuta av bad & lek, spabehandlingar och ljumma grillkvällar!

  2. Stranden är 2 mil lång (bara det!)

 228. 1. Har aldrig varit där men det verkar så komplett, som att det finns något för alla.
  2. Stranden är 2 mil lång.

 229. 1. “Här har A verkligen allt”. Så sa kompisens son när de hälsade på oss när vi campade i Böda för några år sedan. Och precis så är det. Det finns verkligen mycket roliga saker att hitta på. Om man vill det. Denna mamman njuter helst bara av sandstranden.
  2. …som är 2 mil lång.

 230. Hej Emma,
  Mitt första intryck är att det måste upplevas!
  En 2 mil lång vit gnistrande sandstrand, låter som melodi i mina öron:)
  Hälsningar Marie

 231. Bästa Emma och Böda Sand!
  Det första som poppar upp i mitt huvud är att…se mina pojkar få springa längs denna 2 mil vackra strand…att få springa fritt utan bilar eller lastbilar som vi har runt husknuten. Vi har bott i ett industriområde i några år nu, sedan vi flyttade tillbaka till Sverige. Dessutom är mina killar inte som andra med ändå helt underbara. Dem har autism. Deras favoritsysselsättning är att få vara på stranden. Jag är inte rik på pengar men rik på kärlek från mina älskade barn. Att få åka till Öland hade varit en dröm som gått i uppfyllelse. Önskar alla lycka till och en fortsatt skön sommar alla mammor och barn. Soliga hälsningar, Natascha med mina hjärtan <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *