Att ha höst överallt.

 

ute2

 
 

Visst är det kallt, men det är S Å härligt väder nu!

Just blåsten kan jag kanske klara mig utan, men det andra – åh! Älskar att man kan ha stickad tröja och halsdukar och att löven prasslar under fötterna när man går och att man fått byta ut sin is-chai mot en varm på Espresso House när man beställer. Det är höst helt enkelt. Och inte bara det! Det är snart dags för julmarknadernas tid också, ho hoo.

Igår var vi en liten tur in till Ystad runt lunch för att ta en fika och få lite luft och ladda upp inför att köra lekland på eftermiddagen. Där är jag och Noah! Jag hade Moss-kappan igen (här), en gammal favorittröja från Malene Birger, kjol från Sofie Schnoor och nya favoritskor på fötterna som jag köpte loss av CountryDreams efter fotograferingen i torsdags (de är ett par mer ”dressade” UGGs liksom, inte så klumpiga som de andra, finns här).

 
 

3v6a0658

3v6a0645

ute

3v6a0662

 
 

Pojkarna hade roligt i löven igår på väg mot torget, särskilt Noah blev alldeles hypnotiserad över hur de liksom virvlade runt av sig själv i luften alldeles framför honom. Som trolleri såklart.

Idag ska jag packa paket så alla kunder får sina paket innan jag åker till Göteborg imorgon, sen måste jag tömma studion som just nu är ett virrvarr av rekvisita, kartonger och backdrops för imorgon ska den användas till en fotografering och då går det inte att ha en massa knasiga saker i bild. Men s e n ska jag ta söndag med familjen, blir nog en tur till badhuset till pojkarnas stora lycka och ikväll avslutar vi med sushi och Designated Survivor på Netflix (HERREGUD så bra, men vänta med att se den tills hela säsongen finns inne, nu måste man vänta en vecka mellan varje avsnitt vilket känns väldigt oldschool och framförallt är gaaaaalet långt när man blivit helt hooked).

Söndag!

Helgerna går på tok för fort.

 

5 kommentarer till “Att ha höst överallt.

  1. Herregud vad avundsjuk jag blir precis nu. Jag och min 2-åring har ägnat de två senaste veckorna åt att vakna runt 4:30. Vara döda fram till 7:30 då vi stressar ihjäl oss till fsk och jobb. Spenderar sjukt många timmar på respektive ställe och sen flänger iväg på nån, visserligen trevlig, aktivitet. Jag har inte hunnit tvätta, handla eller städa på gud vet när. Och den här helgen är det enda vi orkar göra att bråka och sova, eftersom vi av någon anledning fortsätter att gå upp runt 5-snåret. Gaaah! Nu måste vi vända det här, annars blir livet inget annat än zombie, zombie, jobba, zombie. Hjälp. Och tack för en underbar blogg som minner om hur mysigt livet faktiskt kan vara ibland 🙂

  2. Å så härligt, jag har börjat uppskatta hösten mer och mer, Skorna, är det cory? Hur är de i stl? Ha en fin dag, Kram

    1. Precis, det är cory 🙂 De är normala i storlek (inte UGG-normala alltså, utan normala som riktiga skor) men för mig som har extremt hög vrist så satt de ganska tight just där över de första dagarna, nu har de gett med sig 🙂

  3. Vad lustigt, ni står utanför vår släktings hus på Kvarngränd! Själv bor jag i Västerås och har hus i Skivarp 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg