Att ha kul men vara så jäkla trött.

3v6a1925

 

HERREGUD vad trött jag är!

Önskar jag kunde berätta vad vi gör, men det får jag inte ännu – så ni får hålla tillgodo med lite behind the scenes så länge tyvärr. Det är det enda jag hunnit fota under hela dagen, vi startade klockan 9 på morgonen och jag var tillbaka på rummet vid åtta på kvällen igår med en PizzaHut-kartong och en Pepsi i näven. Glamour så det skvätter om det, nja, men å andra sidan är det extremt mycket glamour för mig att få möjlighet att göra precis sånt här. Och idag startar vi vid åtta och har 4 olika ”scener” att fotografera och filma (ja ni känner ju igen filmaren) och avslutar runt 19 ikväll skulle jag tro – och då blir det tåget hem till Ystad igen.

 

3v6a1928

980b

3v6a2870

980

3v6a2322

 

Igår var det fyra scener också;

och jag har fått uppleva MASSOR. Jag har rullat hår, blivit förälskad (ni vet, vissa människor går bara rakt in med ett tjong), varit i ett stall i skymning, puffat tyll, spillt ut energidryck med flit på Hotel Pigalle, bytt hotellrum, skrattat mig varm, blivit nöjd, blivit mindre nöjd, blivit mer nöjd igen, stoppat in håret på en ung man i en mössa, fått i mig sushi och hunnit med en snabb vända till en bokhandel här i stan för att hitta en vacker bok åt Buse.

Och idag är det fullt ös medvetslös igen.

Snart, snart är jag mer närvarande – jag lovar. Måste bara få detta i hamn först.

8 kommentarer till “Att ha kul men vara så jäkla trött.

  1. Skorna, SKORNA!!! Ja, hela altet (känner att jag nu faktiskt MÅSTE ta mig till Pigalle i Göttlaborg) men herregud, jag måste ha skorna!

  2. Låter som du är lycklig Emma, jag gillar att höra andras lycka! Tänk att du vågade och tog steget trots en motig handläggare och en jobbig blankett.
    Så himla underbart!
    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg