Att ha alla onda ting i tre.

3v6a0317

Alltså, vilken maximal teknisk otur jag har haft sista tiden!

Först har högtalaren på min mobil lagt av, så jag hör liksom inte när jag får mail eller sms eller knappt när någon ringer. Ganska lugnt och skönt förvisso, men inte så praktiskt. Och sen sa det tjong i bilen för någon dag sen och så rök en stötdämpare, och väl inne på verkstaden hittade de såklart nåt annat också som måste åtgärdas så nu är jag dessutom utan bil. Och! Idag bestämde sig min Mac för att lägga av. Gå i pension. Bli kaputt. Så från lunch idag har den spontant bara stängt av sig varannan minut och jag har inte kunnat jobba med bilder ens lite – så fort jag ens närmat mig en bild har den sagt godnatt och blivit svart. Jag hade en deadline idag som var minst sagt spännande där jag satt och startade om datorn varannan minut för att hinna skriva tre rader åt gången. Jag testade verkligen a l l t (la till och med datorn i kylen) och nu gav vi upp och åkte till Emporia får jag helt sonika fick lämna in min på service, och eftersom jag omöjligt kan vara utan dator fick jag köpa mig en ny. Suck.

Men nu får vi väl hoppas att det här var den magiska trean så att inte kameran lägger av också för då blir jag nog lite tokig tror jag.

Men, men, nu sitter jag i bilen och bloggar med en av de få bilder jag hann maila till mig själv (bild för CountryDreams, ska visa lite mer imorgon) för att ens kunna skriva nåt ikväll, så nu ska jag hem och försöka föra över från en säkerhetskopia jag hoppas ska vara väldigt intakt.

Teknik, ni vet.

Man vet inte om man oftast älskar eller hatar den.

 

5 kommentarer till “Att ha alla onda ting i tre.

  1. Hihi, men fii faen..maximal otur =O
    Kanske någon som vill säga dig ngt…åka till landet, varva ner…omöjligt just nu, jag förstår :-*
    Vacker bild på dig igen, så himlans vacker är du.
    Köpte en sån tång som du lockar håret med, fast smalare 🙂 blir så himla bra lockar på dessa!! Å lätt också!
    Kram Åsa

    1. Tror också universum drar i bromsen ha ha, men universum får vänta två veckor eller så. Tusen tack igen för fina ord :* och ja, det är SÅ mycket lättare med kontång.

  2. Min mobil la av på samma sätt som din. Kom sedan på att det var fukt (bebisdreggel 😆). La den i ris över några nätter och startade om den så funkade den igen. Kanske kan det vara samma problem med din. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg