Att bjuda på lite ovisade snapshots.

3v6a4239

 

Eftersom min nya dator ännu inte hittat en åtkomst till alla bilder som finns på den gamla datorn (som befinner sig i Malmö för reparation) så får jag helt enkelt bjuda på lite bilder som legat i en av mapparna och följt med över. Lite snapshots från de senaste sju dagarna som inte visats! Kan ju vara kul det också.

Överst en bild från det lilla gattet till höger om baren på Hotel Pigalle, när de andra var i full färd med intervjuer och jag satt och redigerade bilder, färdig med min del.

Hjälp så vackert där är!

 

3v6a0593-12

 

Nelly i foajén, när vi var där och fotade åt CountryDreams förra veckan. Hon var tjusig i mustigt höstgrön kofta (här), matchande skinnbyxor (här) och tischa (här).

Älskar den kvinnan, men det vet ni ju.

 

1

 

Jag i tylldröm från Catherine Hammel (här), jacka i två olika färger från Frontrow (här) och kofta från Hammel den också, men den verkar inte ha kommit upp på sidan ännu.

Önskar det var mitt alltihop. Tänk kjolen på nyår till exempel, eller julfest! Har den i sand, men de här färgerna är ju bara extra vintriga.

 

3

3v6a9781

2

 

Mer Nelly, frukostmatsalen på Pigalle och andra vackra detaljer.

Och det var det!

Nu ska jag bara få ordning på torpet så ska ni få lite bilder här hemifrån också.

6 kommentarer till “Att bjuda på lite ovisade snapshots.

    1. Men åh, vilken fantastisk bok det verkar vara! Tack för tipset Ekenäsliv/Anna! Nu har jag en julklapp fixad till systerdottern. Som vanligt tar du förtjusande foton Emma. Önskar er en härlig fredag. Kram Lotta

  1. Fantastiska bilder. Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om hur du redigerar dina bilder? Lite tips och sånt? Eller har du kanske redan skrivit ett sådant inlägg någonstans? Skulle vara superintressant och kul att läsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg