Att visa lite hemma-detaljer och snart fylla år.

3v6a6991

 

Godmorgon!

Tänkte vi kunde kika idag på lite detaljer här hemma? Bara några snabba bilder här och där inne i Lanthandeln.

Först Noahs rum, som är lika enkelt som Buses att fota detaljer i, eftersom det innehåller nästan bara detaljer. Tycker att det är det absolut roligaste med barnrum; att få gå bananas och inte behöva tänka måttfullhet för fem öre. Så där ser ni ovanför sängen; svanen, mån-mobil, moln med regn samt luftballonger. Jag är ganska så säger på att han inte är uttråkad när han ligger där och kikar.

 

detaljSvan – verkar vara slutsåld överallt // molnmobil – här // måne – här // luftballongsmobil – här

 

Hm, ja, bananas var det ja.

Fast jag får väl å andra sidan ursäkta mig lite med att jag även tänker jobb när jag handlar ibland – i vissa fotograferingar går jag in och skruvar ner saker på pojkarnas rum och tar med mig för att bygga miljö, och det krävs en hel del ”krafs” för att det ska bli någon effekt på bild. Så då är det ganska okej med så många mobiler tycker jag.

Vad har vi mer då?

 

3v6a7002

 

Åh, min favorit!

Sound-of-music-von-trapp-elefanten jag köpte i Prag åt Noah. Så. himla. fin. Alldeles vackert grå och ser nästan läskigt levande ut när man rör den, och han är galet förtjust i den där. Han är ju aningen för liten för att leka med den själv ännu, men Leo brukar plocka ner den och roa sin lillebror kungligt då och då.

 

detalj2

 

Och så en liten titt in i sovrummet och vardagsrummet!

Sänggaveln vet ni ju vid det här laget att det är en gammal grind (tips! kolla loppisar) och både sovrummet och vardagsrummet är målat med färgerna jag tagit fram tillsammans med Kalklitir; sovrummet i Leo och vardagsrummet i Emma. Är nog dags att ta fram en färg till kanske? Jag skulle vilja ha en mjukt brun-grå i vardagsrummet i vinter, en varm en som liksom omfamnar. Jo, tåls att tänka på.

Och idag då? Idag har jag tydligen inte så mycket röst, men det gör ju inte så mycket kan man tycka. Jag ska in till Ystad för lunch och sen hem och packa, för imorgon bär det av till Göteborg igen (hej mitt andra hem just nu) och sen ska jag försöka peppa upp mig själv inför det faktum att jag ju faktiskt fyller år på lördag! Heja mig! Det är ju egentligen superkul att fylla år men jag bryr mig inte så mycket om mina egna födelsedagar, så mina vänner har börjat banna mig för detta och vill att jag peppar ordentligt så nu gör jag det. Dessutom hävdar dom att jag är den enda i världen som säger mig äldre än vad jag är; jag har ju sagt att jag är 36 i ett år nu men det blir jag egentligen på lördag (så på söndag kommer jag garanterat hävda att jag är 37 vilket då tydligen är väldigt märkligt).

Så, lite så är min måndag. Detaljer, lunch, packning och pre födelsedagspepp.

Hur är er?

 

11 kommentarer till “Att visa lite hemma-detaljer och snart fylla år.

  1. Herregud, svanen!! Har googlat mig galen efter något liknande men utan något napp. Letade också efter en flamingo jag såg en gång men verkar omöjlig att hitta. Håller på att inreda Algots rum i sommarhuset – och eftersom har dessutom inte har ett eget rum i stan- går jag banans där. Extra allt! Typiskt med svanen, så himla fin!!

  2. Jag fyller också år nu snart, om typ två veckor, och har sedan jag var liten alltid sagt att jag är så gammal jag ska fylla det året. Så nu när jag snart fyller 30 så har jag redan tänkt att jag är det i nästan ett år. Väldigt märkligt, speciellt nu när en blir äldre och åldersgränser och sånt inte spelar någon roll. Kanske är det fler som fyller sent på året som gör likadant?

  3. Vackra inredningsdetaljer! Precis så säger och tänker jag också med åldern varit 37 år hela året trots att jag fyllde 37 år i augusti och nu känner jag mig nästan som 38 år trots att det är 10 månader dit, konstigt det där.

  4. Hej, hej, jag har problem att läsa texten då den är så ljust grå. Är det nån fler som ser texten så ljus eller kan jag ha nått fel på min dator? Emma, har följt din blogg länge och du skriver så fint så vill gärna kunna fortsätta läsa dina texter =)

    1. Det är någon bugg, om du testar att uppdatera sidan så brukar det lösa sig 🙂 Men dom jobbar på det!

  5. Älskar sängmobiler, finns ju en uppsjö olika – härligt!!
    Till min yngst körde jag dock på hemmagjorda pompoms, blev en härlig effekt och han hade massor att titta på 🙂 ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg