Att ha en OOTD i höstvädret.

sponsplagg

3v6a4575

3v6a4584

 

Godmorgon!

Här kikar jag in med en liten OOTD eller Outfit Of Another Day om man ska vara petig, för det var faktiskt i söndags som jag såg ut såhär. Men strunt samma!

Älskar som sagt den här årstiden; när man kan få klä på sig ordentligt i halsduk och jacka (när det inte blivit så kallt ännu att man behöver gå runt som i en kokong) och tjock tröja och sköna skor, och känna sig alldeles höstig – gärna på väg till nån form av fik med varm choklad, eller för att äta en stor skål krämig pasta.

M-hm.

 

2

3v6a4618

 

Ser ni?

Jag kom iväg att göra naglarna i helgen! När jag ändå satt och väntade på Emporia på att få lösa ut min dator så passade jag på att få det gjort – bara en alldeles lagom förlängning efter att ha brutit av nästan samtliga av mina egna i diverse miljöbyggnationer, och med halvrund tipp. Jag känner mig på tok för gammal för såna där superspetsiga saker som är så himla trendigt nu ni vet, den här formen är alldeles lagom för mig.

Och så ett matt lack på det, jojomen.

Och så världens mysigaste skor på fötterna – Uggs! Fast den mer slimmade versionen, som är mer som riktiga skor.

 

3v6a4621

3v6a4694

 cape – här (sponsrat plagg) // tröja – malene birger (gammal) // halsduk – malene birger //
skor – här // solglasögon – rayban

 

Vi gjorde iallafall stan i söndags (det går ganska fort i Ystad en söndag kan jag säga) och pausade på EspressoHouse med Levain och nåt varmt att dricka, och pojkarna är alltid vansinnigt nöjda när de får fika och hitta på något så det är win-win.

Och idag är det Göteborg minsann! Börjar känna mig riktigt hemma där. Kanske är dags för ett bloggevent snart? Göteborg känns ju lite som i mitten att åka, inte sant? Tåls att fundera på. Men hej tisdag (och tack för alla er som skrev att ni precis som jag är ett år äldre i princip hela tiden, ha ha, skönt att inte vara ensam).

10 kommentarer till “Att ha en OOTD i höstvädret.

  1. Sagt det förut och säger det igen! Du ser ut som en moviestar, smashing verkligen!!!
    Å jag kan mer än gärna tänka mig att ta mig till Götet om DU fixar ett event där, det vill man liksom INTE missa isf:)

  2. Såå snyggt! Och beträffande naglarna är varianten du har den finaste. För långa och för spetsiga blir litet äckligt, tycker jag.

  3. Alltså jag älskar den sjalen! Fast jag vet att det blir ju aldrig lika bra när jag snurrar in mig, har för mycket bröst, för lite hals och för mycket huvud så det blir liksom bara en klump av allt men mysigt är det.

    Kul att du skriver att du är för gammal för de spetsiga naglarna som är populära nu, gissa vad jag precis har börjat med. 😉 Eller nja jag har inte stilettos utan mandelformade men det är bra mkt spetsigare än jag har haft förr. Jag älskar den formen! Och ja jag är ju äldre än dig, 40 år blir jag ju om några månader. Det tycker jag om att säga, 40 år. Precis som jag är på toppen nu och det är här som jag verkligen kommer leva livet och njuta av det. Ingen 40-årskris här inte iaf.

  4. Men… Tjolahopp och hej! Så klart skall du ha ett litet event i Gbg! Kanske även för de (läses: bl a mig.. ;)) som inte bloggar..? 🙂 Kul att du är här och gör lite roligheter emellanåt! (Är alldeles säker på att även Göteborg behöver en dos Emma. Heja!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg