Att ha blivit räddad! (Och visa den där mattan).

3v6a5051

 

Åh, vet ni?!

De kunde rädda mig på Applestore Emporia. Tack GODE gud. Jag fick en småländsk skäggig tekniker som lyckades lirka ut nästan allt från hårddisken och rädda alla de där timmar jag tårögt hade sett försvinna ut i tomma intet, installera om hela datorn och stoppa tillbaka allt igen. Det var bara lite jag blev av med, två timmars jobb kanske, och det kan jag hantera – bara allt annat blev räddat. Åh, himmel alltså. Skrev direkt ett sms till mannen att jag tänkte rymma med en skäggig tekniker, hejdå.

Men ja! Bilder räddade! Och då kan jag ju bland annat visa lite bilder på heltäckningsmattan i Noahs rum, den slaktade ni vet. Nej, det är inte så pretty lagt just nu men det ordnar upp sig ska ni se.

 

3v6a5065

 

Jag valde en smutsrosa variant på den lokala Flügger-affären.

 

matta

 

En som lägger sig lite hux flux och hur den vill i luggen, vilket jag tycker är så himla fint. Och framförallt blev hela rummet alldeles mjukt och fluffigt och varmt på en gång.

 

3v6a5054

 

Ha ha!

Så ser det alltså ut här och där.

 

3v6a5101

matta2

3v6a5146

 

Men tror ni någon är nöjd eller?!

Herregud.

 

3v6a5135

 

Någon är mer än nöjd. Älskar den här sista bilden, Noah ser ut som nån slags konstinstallation och får mig att gapskratta. Men han kan liksom inte låta bli att ligga, rulla, klappa, njuta av sin nya matta – och det var ju liksom exakt den effekten man hade hoppats på, men aldrig kunde veta säkert.

Men jo. Han älskar den.

Ett stycke heltäckningsmatta till bebis, alltså. Full pott på den.

20 kommentarer till “Att ha blivit räddad! (Och visa den där mattan).

  1. Alltså ÅH vad fint, det ser otroligt härligt ut!!
    Måste ändå fråga dig, som också har hundar. Hur resonerar ni gällande heltäckningsmatta? Hur håller man efter den från framför allt hundhår? Dammsuga varje dag? Förbjuda hundarna att gå in i rummet (det går bort hos oss förvisso)? Eller dagens heltäckningsmattor är så pass bra, att de inte är svåra att sköta?
    Önskar dig en fab dag! ♥♥♥

    1. Att vi kunde lägga den i Noahs rum är mycket för att flickorna i princip aldrig är där; de hänger mest i vardagsrummet och sovrummet. Annars skulle vi nog valt en annan lösning 🙂

  2. Dags att ta Back-up, back-up, back-up var tjugonde minut låter det som. Du verkar verkligen ha råkat ut för måndagsexemplar, aldrig haft en Mac som beter sig som dina verkar göra. Tycker du ska säga det till Apple support, att med tanke på hur mycket du köpt av dem och den kvalitén så bör du kunna få en uppbackningsenhet till ett väldigt rabatterat pris. Lycka r5ill och skönt att det fixade sig.

    1. Jag har ju det i vanliga fall, men nu jobbade jag på distans och hade inte uppkoppling till den externa hårddisken – och jag trodde fasiken aldrig att en 10 dagar gammal dator skulle gå ner för räkning… Sån enorm jäkla otur helt enkelt, vilket de sa på plats också. Man ska inte ha sån otur, men det hade jag. Min förra höll i 2 år och den innan det i 3 tror jag, nu ska jag bara rensa den förra också så ska den funka så jag har två för såna här tillfällen.

  3. Först och främst – STORT GRATTIS i efterskott!! Så kan det gå när tiden rusar iväg och man inte hinner skriva en hälsning!

    Hoppas nu resten av året blir utan allt teknikstrul…
    Mattan är ju totalt Fabulous! Himmel så härlig han ser ut din lille kille där på mattan 🙂

  4. Innan jag hunnit läsa det du skrivit efter sista bilden, hade jag just gjort det – gapskrattat! Stort! Killen är ju helt lamt utslagen av njutning och tillfredsställelse! Herre jösses vilken bild :).
    Rymma med en skäggig tekniker (jultomten?)… Emma, Emma, Emma. Du ger mig många leenden! Tack för det :).

  5. Haha, din lille guldklimp alltså, jäses!
    Läste om haveriet, hua sicken panik, men vilken jäkla tur att sånt kan lösa sig!
    Underbar matta, funderar på om man kan köpa en bit och kantsy.. skulle vilja ha en liten matta med kort lugg i hallen och den var ju fab. Gråblå hade varit fint hos oss, måste spana om det finns.

    Ha en fortsatt fin 1:a (!!) november fina du.

    Kram Catta

  6. Mattan var underbar och just en sån vill jag ha i mitt sovrum. Vet du vad det är för märke eller vad den heter?

    1. Jag är n ä s t a n säker på att märket är typ Golvia? Det är ett av två märken de säljer på Flügger iallafall, så ringer du och frågar så vet de alldeles säkert. Den här färgen hette Tyll (100% säker på det) och tror att serien hette Akvarell eller nåt annat med färg/tavlor.

  7. I Love him, Noah. Underbara bilder och sista…total meditation på underbart ställe ser det ut som.
    Du är helt enastående på att föreviga stunder med Leo och Noah.
    Kramar från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg